» » » » » » » Στοίχημα Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ


Στοίχημα Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-1-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κατόρθωσε μέσα στο βούρκο της Κέρκυρας να πάρει μεγάλο διπλό με 2-0 την περασμένη αγωνιστική και έφτασε τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα, πιάνοντας τον Πανιώνιο στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι αγωνιζόταν για περισσότερη από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο και εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν πήρε το μεγάλο διπλό. Το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας είναι εξαιρετικό, αφού αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της ομάδας στα τελευταία πέντε ματς και αυτό έχει προκαλέσει θύελλα ενθουσιασμού στα Ιωάννινα, με το γήπεδο σήμερα να αναμένεται κατάμεστο. Εντός έδρας ο ΠΑΣ σε επτά φετινές του αναμετρήσεις, μετράει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Σκοράρει με χαρακτηριστική δυσκολία, αλλά δέχεται και το γκολ εξίσου δύσκολα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Πάντος και Λιλά, ενώ συνεχίζουν εκτός οι Τζάνης και Ντάσιος.


ΕΝΤΟΣ: 3-2-2
ΓΚΟΛ: 14-11
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1


ΠΑΟΚ: Έδωσε μεσοβδόμαδο αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου, αφού αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Αιγινιακό και κατάφερε με τη νίκη όπου πήρε με 3-1 να τσεκάρει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, μετατρέποντας τον επαναληπτικό σε μία απλή "φιλική" αναμέτρηση. Στο πρωτάθλημα, δεν έπιασε καλή απόδοση κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά είχε το Λίνο σε εξαιρετική ημέρα και με δικό του γκολ ο "δικέφαλος" κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη με 1-0. Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε στο κομμάτι της δημιουργίας, αφού η μπάλα πήγαινε μονίμως αριστερά στα πόδια του Βραζιλιάνου, όπου προσπαθούσε με σέντρα η ατομική ενέργεια να απειλήσει. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Κατσουράνη, που θα δώσει πολλές λύσεις στον Γιώργο Δώνη και θα ανεβάσει επίπεδο τον "δικέφαλο". Σήμερα στου "Ζοσιμάδες" θα ταξιδέψουν περίπου 1.000 φίλοι του ΠΑΟΚ για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους. Εκτός έδρας ο "δικέφαλος" αποδυναμώνεται αισθητά και σε επτά αγώνες έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα λείψουν οι Ετό, Γλύκος, Κατσικάς και Γκαρσία.

ΕΚΤΟΣ: 2-3-2
ΓΚΟΛ: 18-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ, αφού και ο ΠΑΣ είναι ανεβασμένος και σε γενικές γραμμές πείθει με την αγωνιστική του παρουσία μέχρι στιγμής. Θεωρώ ότι το ματς δύσκολα θα ξεφύγει, με το under (1,50, Mybet) να έχει τον πρώτο λόγο και κατά συνέχεια το 0-1 γκολ (2.40, Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση