» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Premier League: Σε κρίση η Άρσεναλ


Προγνωστικά στοιχήματος Premier League: Σε κρίση η Άρσεναλ
22:00 ΡΕΝΤΙΝΓΚ  – ΑΡΣΕΝΑΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-0-6

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Πέντε συνεχόμενες νίκες μετράει η Ρέντινγκ, οι δύο πιο πρόσφατες εκτός έδρας μέσα σε 4 μέρες. Είχε προηγηθεί το 0-1 από τη Σαουθάμπτον, ματς στο οποίο δεν ήταν καλή και έχασε δίκαια, ενώ ήταν ακόμα χειρότερη την Τρίτη (εξ αναβολής από τον Αύγουστο) και έχασε ακόμα πιο εύκολα από τη Σάντερλαντ με 0-3. Με τη χθεσινή νίκη της ΚΠΡ, έμεινε μόνη τελευταία, με τη σωτηρία να απέχει 6 βαθμούς, αλλά να μη δείχνει ικανή ότι μπορεί να καλύψει άμεσα τη διαφορά. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 εντός. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Πογκρέμπνιακ (11 συμμ./2 γκ.), Τζέισον Ρόμπερτς (11 συμμ./1 ασίστ), Ρόμπσον-Κανού (12 συμμ./3 γκ.), με τους δύο τελευταίους λογικά να προλαβαίνουν. Εκτός ο τερματοφύλακας ΜακΚάρθι (7 συμμ.), ο αμυντικός Μόρισον (7 συμμ./2 γκ.) και οι μέσοι Κεμπέ (6 συμμ./1 γκ.), Καρατσάν (5 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 1-4-2
ΓΚΟΛ: 12-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-5


ΑΡΣΕΝΑΛ: Καθόλου καλή η κατάσταση στην Άρσεναλ. Με δύο τραβηγμένα πέναλτι (ειδικά το πρώτο ήταν τελείως θέατρο) κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γουέστ Μπρομ εντός έδρας (Αρτέτα 26’, 64΄). Μεσοβδόμαδα, αν και αγωνίστηκε με αρκετούς βασικούς αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ από τη Μπράντφορντ (Λιγκ 2), χάνοντας στα πέναλτι με 2-3 (1-1 καν. διάρκεια, η ισοφάριση από τον Βερμάλεν στο 88’ ). Δύο νίκες στα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (και η μία με τα ψέματα), ο πρόσφατος απολογισμός για τους κανονιέρηδες. Είναι πάντως περίεργο που μια από τις πιο πλούσιες ομάδες του πλανήτη (πέρυσι είχε κέρδη κοντά στα 30 εκατ. €), να μη μπορεί να χτίσει ομάδα και να παρουσιάζει τόσο κακό πρόσωπο. Δεν είναι ότι είναι εκτός στόχων, αλλά δε δείχνει ότι μπορεί αυτή τη στιγμή να χτυπήσει μεγαλύτερους συλλόγους. Και μη ξεχνάτε ότι η Άρσεναλ είναι η 3η σε πρωταθλήματα στην Αγγλία (13). Λογική η έντονη κριτική για τον Βενγκέρ, που κρατάει από την αρχή της χρονιάς, που χειρίζεται την ομάδα σαν επιχείρηση παρά σαν σύλλογο. Στα 8 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις έχει κερδίσει μόνο τη Ρέντινγκ για το Λιγκ Καπ (5-7, 4-4 καν. διάρκεια). Τα 4 τελευταία εκτός για το πρωτάθλημα ήταν under. Έχει το απόλυτο κόντρα στη Ρέντινγκ (6/6). Αμφίβολοι ο αμυντικός Κοσκιελνί (8 συμμ.) και ο επιθετικός Γουόλκοτ (12 συμμ./4 γκ./4 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Φαμπιάνσκι, ο αμυντικός Αντρέ Σάντος (6 συμμ.) και ο μέσος Ντιαμπί (5 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-4-2
ΓΚΟΛ: 8-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Άρσεναλ δεν είναι ομάδα να την εμπιστεύεσαι, ούτε όμως και η Ρέντινγκ. Περισσότερες τύχες έχει το over (1.57 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση