» » » » » » Super League: "Τελικός" για ΠΑΟ στην Νέα Σμύρνη - "Τούμπα" θα θυμίζει η Βέροια

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Super League: "Τελικός" για ΠΑΟ στην Νέα Σμύρνη - "Τούμπα" θα θυμίζει η Βέροια
15:00 ΟΦΗ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-0

OΦΗ: Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφού επικράτησε μεσοβδόμαδα με 1-0 του Απόλλων Σμύρνης και πήρε το πλεονέκτημα εν' όψει του επαναληπτικού. Ο Νίκος Αναστόπουλος ξεκούρασε πολλούς από ους βασικούς του, και το γκολ της νίκης πέτυχε ο Παπάζογλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο πρωτάθλημα, δεν τα κατάφερε στα Γιάννενα την περασμένη αγωνιστική και γνώρισε δίκαια την ήττα από τον τοπικό ΠΑΣ με 1-0. Στο πρώτο μέρος είχε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά στο δεύτερο παρουσιάστηκε κατώτερος του αντιπάλου και η απόδοσή του κινήθηκε στην μετριότητα. Πολύ κρίσιμο το σημερινό ματς για τους Κρητικούς, αφού και ο Πανθρακικός έχει τους ίδιους στόχους με τον ΟΦΗ και δείχνει ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα. Εντός έδρα ο ΟΦΗ έχει σε έξι αναμετρήσεις, δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα και είναι ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Βερόν, Μπούρμπος και Χαριτονίδης.


ΕΝΤΟΣ: 2-3-1
ΓΚΟΛ: 11-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική και επικράτησε δίκαια του Άρη με το ευρύ 4-0. Στάθηκε τυχερός, αφού προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό, ενώ στο 34' κέρδισε την αποβολή του Γκέσιου και αυτό έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για την ομάδα της Κομοτηνής, που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Άρη να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το ματς. Ακόμα ένα γκολ στο πρώτο μέρος και δύο στην επανάληψη έγραψαν το τελικό 4-0. Μεσοβδόμαδα η ομάδα πήρε εύκολα τη νίκη με 2-0 επί της Νίκη Βόλου για τον θεσμό του Κυπέλου και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Φανερά βελτιωμένη η ομάδα της Κομοτηνής από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Παύλος Δερμιτζάκη,ς που κρατάει όμως χαμηλά τους τόνους. Τρέχει μέχρι στιγμής ένα αήττητο σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα, αλλά όταν αγωνίζεται εκτ΄ςο έδρας αποδυναμώνεται αισθητά, αφού σε έξι ματς έχει τέσσερις ήττες και από μία νίκη και ισοπαλία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Μακρυδημήτρης, Μελίσσης, Χρήστου και Μιχαλόπουλος.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-4
ΓΚΟΛ: 12-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Φαβορί για τη νίκη σήμερα είναι ο ΟΦΗ, που παρουσιάζει τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο "Γεντί Κουλέ" σε σχέση με τα εκτός έδρας. Ο Πανθρακικός είναι ομάδα έδρας και θεωρώ ότι δύσκολα θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα στην Κρήτη. Άσσος.(2.00, Sportingbet).



17:15 ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-1-0

ΒΕΡΟΙΑ: Κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια την περασμένη αγωνιστική, αφού κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Σε γενικές γραμμές η απόδοση της ομάδας κινήθηκε σε χαμηλά στάνταρ και στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να είχε δεχθεί παραπάνω από το ένα γκολ που δέχθηκε. Στην επανάληψη, εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή, μετά την αυστηρή αποβολή του Γιάντση και στο 87' ισοφάρισε με τον Ολαϊτάν. Ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας πραγματοποίησε ο Δημήτρης Καλαϊντζίδης, που έχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνει, αφού η ομάδα έχει μόλις 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην γραμμή του υποβιβασμού. Εντός έδρας η Βέροια δεν έχει καλά αποτελέσματα, αφού σε έξι αναμετρήσεις, μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αυτό ήταν το έβδομο σερί ματς που αγνοεί τη νίκη και σήμερα χρειάζεται άμεσα τη νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Καλαϊντζίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τόμας και Βεργώνη.

ΕΝΤΟΣ: 1-2-3
ΓΚΟΛ: 7-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΑΟΚ: Χωρίς να κάνει καλή εμφάνιση κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κράτησε την διαφορά στους 8 βαθμούς από την κορυφή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27' μετά από γκολ του Τζιμπούρ και στο δεύτερο μέρος που ανοίχτηκε γι τν ισοφάριση θα μπορούσε να είχε δεχθεί ακόμα ένα τέρμα. Τελικά ο Κλάους Αθανασιάδης έδωσε και πάλι την λύση στον "δικέφαλο", που έφτασε στην ισοφάριση στο 88'. Με αυτό τον τρόπο ο ΠΑΟΚ απέφυγε την πρώτη εντός έδρας ήττα, αλλά είδε τον Αστέρα Τρίπολης να τον πλησιάζει απειλητικά στην δεύτερη θέση, σε απόσταση μόλις ενός βαθμού. Ο Γιώργος Δώνης ζήτησε τη νίκη στο σημερινό ματς, που ο ΠΑΟΚ θα έχει την συμπαράσταση 5.000 φίλων του που θα ταξιδέψουν από την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Στα εκτός έδρας ματς ο ΠΑΟΚ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και στις έξι φετινές του εξόδους μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Χακόμπο, Γκαρσία και Γεωργιάδη.

ΕΚΤΟΣ: 2-2-2
ΓΚΟΛ: 17-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με την βοήθεια του κόσμου του, περιμένω ο ΠΑΟΚ να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Βέροια, που σε κάθε ματς δείχνει να έχει τρομερά προβλήματα. Διπλό (2.05, MyBet).



17:15 ΛΈΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΊΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-0-1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα ο Λεβαδειακός, που μεσοβδόμαδα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 2-0 επί του Πιερικού και να κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις σερί νίκες, που τον ανέβασαν βαθμολογικά και πλέον απέχει πέντε βαθμούς από την γραμμή, ενώ έχει βάλει πολλές ομάδες που διεκδικούν την παραμονή από κάτω του. Την περασμένη αγωνιστική πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της ΑΕΚ, με την τύχη πολλές φορές να είναι με το μέρος του. Το γκολ πέτυχε ο Ναπολεόνι, που διαψεύδει ότι έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα, αλλά οι Κομπότης και Παράσχος ξέρουν ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον Ιταλό επιθετικό, που θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Εντός έδρας η ομάδα έχει απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα, αφού σε έξι αναμετρήσεις έχει ρεκόρ 2-2-2. Δημιουργεί εύκολα ευκαιρίες για γκολ και στα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες της έχουν γίνει πολύ πιο αποτελεσματικοί. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παράσχος δεν υπολογίζει στους Βασιλείου και Πινέϊρο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Γεωργίου και Κυριακίδης.

ΕΝΤΟΣ: 2-2-2
ΓΚΟΛ: 8-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΚΕΡΚΥΡΑ: Παρουσίασε μία ομάδα με πολλούς αναπληρωματικούς μεσοβδόμαδα, αλλά πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Τύρναβου 2005 για τον θεσμό του Κυπέλλου. Έκανε με αυτό τον τρόπο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, αφού έχει σαφές προβάδισμα εν' όψει του επαναληπτικού στο νησί των Φαιάκων. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το ισόπαλο αποτέλεσμα εντός έδρας με την Βέροια, που βρίσκεται την ομάδα με 12 βαθμούς, πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Προηγήθηκε καθώς ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη έμεινε με δέκα λόγω αυστηρής αποβολής του Γιάντση και τελικά δέχθηκε την ισοφάριση στο 87'. Παράπονα από τον τεχνικό της ομάδας, Άκη Μάντζιο, για την διαιτησία, που θεώρησε πως διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δύσκολο το σημερινό ματς για την Κέρκυρα, που αποδυναμώνεται αισθητά μακριά από το "νησί" και σε έξι φετινές αναμετρήσεις έχει τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία νίκη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Έντερ και Καραπέτσας, ενώ αγώνα για να προλάβουν κάνουν οι Καραλής, Ηλιάδης, Τσουμάνης και Τσοκάκης.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-3
ΓΚΟΛ: 7-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-4-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σαφώς ανώτερος ποιοτικά, αλλά και αγωνιστικά ο Λεβαδειακός, που θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη που θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την ουρά. Δεν πείθει η Κέρκυρα, που σκοράρει με πολύ μεγάλη δυσκολία. Άσσος.(1.85, Goalbet).



19:30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-2-7

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μία μικρή έκπληξη περίμενε τον Πανιώνιο την Τετάρτη, αφού ηττήθηκε με 1-0 από τον Φωστήρα εκτός έδρας, στην πρώτη αναμέτρηση για τον θεσμό του Κυπέλλου και τον βάζει σε μπελάδες, όσον αφορά τον επαναληπτικό της Νέας Σμύρνης. το πρωτάθλημα, το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ηττήθηκε δίκαια με 2-1 στην Τρίπολη την περασμένη αγωνιστική και υποχώρησε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στάθηκε άτυχος, αφού στην πρώτη επίσκεψη που έκανε ο Αστέρας στα καρέ του δέχθηκε το γκολ και αυτό τον επηρέασε αρνητικά. Κακός στο πρώτο μέρος και τελικά δεν γλίτωσε και το 2-0 στο 39'. Στην επανάληψη προσπάθησε περισσότερο, αλλά δυσκολευόταν πολύ να βρει διαδρόμους στην περιοχή των Αρκάδων και το μόνο που κατάφερε ήταν αν μειώσει με μακρινό σουτ του Κολοβού στο 81'. Ο τεχνικός της ομάδας πάντως και πάλι τόνισε πως στόχος του Πανιωνίου είναι η παραμονή, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα, που τον βρίσκει στην 4η θέση. Εντός έδρας μέχρι στιγμής έχει τέσσερις νίκες και δύο ήττες σε έξι αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Λαμπρόπουλος, Ανδράλας και Διαμαντάκος.

ΕΝΤΟΣ: 4-0-2
ΓΚΟΛ: 15-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Την Πέμπτη πραγματοποίησε με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα την Προοδευτική για τον θεσμό του Κυπέλλου και πήρε τη νίκη με 4-0. Τα δύο πρώτα του γκολ με την φανέλα της ομάδας πέτυχε ο Φορναρόλι, γκολ στο ντεμπούτο από τον Σο, ενώ το άλλο τέρμα πέτυχε ο Χριστοδουλόπουλος. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον Παναθηναϊκό, αφού την περασμένη αγωνιστική η ομάδα δέχθηκε την ήττα με 2-1 από τον Πλατανιά στα Χανιά, έχοντας όμως πολλά παράπονα από την διαιτησία. Ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Τοτσέ στο 0-0, ενώ το πέναλτι που έκανε το 2-0 η ομάδα της Κρήτης ήταν πέρα για πέρα αυστηρό. Συνολικά πάντως οι "πράσινοι" απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους, με τον Γιάννη Αλαφούζο να πετάει  νέες αιχμές προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι την ερχόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ και οι "πράσινοι" θέλουν τη νίκη σήμερα, ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Ακολουθεί και το εκτός έδρας ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο για το Europa League, όπου το "τριφύλλι" χρειάζεται μόνο νίκη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν υπολογίζει στους Κουίνσι, Μπουμσόνγκ, ενώ τρέχει να προλάβει ο Τοτσέ.

ΕΚΤΟΣ: 2-2-2
ΓΚΟΛ: 12-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολο ματς για προγνωστικά, αφού ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει έτοιμος να κάνει καμία αντεπίθεση. Ο Πανιώνιος μεταμορφώνεται στα εντός έδρας ματς και περιμένω ένα ανοιχτό ματς με γκολ. (over, 2.20, Sportingbet.gr).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση