» » » » » » Πάμε στοίχημα Κύπελλο Ιταλίας: Γιουβέντους - Λάτσιο


Πάμε στοίχημα Κύπελλο Ιταλίας: Γιουβέντους - Λάτσιο
21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΛΑΤΣΙΟ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Δεν αντιμετώπισε δυσκολίες την περασμένη αγωνιστική η Γιουβέντους ,αφού επικράτησε με το ευρύ 4-0 της Ουντινέζε και συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Κορυφαίος για την "Μεγάλη Κυρία" ήταν ο Πογκμπά, που πέτυχε δύο τέρματα, ενώ Βούτσινιτς και Μάτρι πέτυχαν τα άλλα δύο. Πολύ δύσκολα θα χαθεί ο φετινός τίτλος από την Γιουβέντους, αφού όσες φορές η Γιούβε "γκέλαρε" την φετινή σεζόν, και οι αντίπαλοί της δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν και να μειώσουν την διαφορά. Πλέον βρίσκεται στο +5 και σκέφτεται τον σημερινό πρώτο ημιτελικό, ως την μεγάλη ευκαιρία για να πάρει σαφές προβάδισμα για την είσοδο στον μεγάλο τελικό. Οπότε, μόνο αδιάφορη δεν αναμένεται να παρουσιαστεί απόψε και θα τα δώσει όλα, για να καθαρίσει αν είναι δυνατόν την πρόκριση από σήμερα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κουαλιαρέλα, όπως και οι Πίρλο, Κιελίνι, Μπέντνερ και Ασαμόα.



ΛΑΤΣΙΟ: Δεν κατάφερε να περάσει αλώβητη από την Σικελία, αφού την περασμένη αγωνιστική παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Παλέρμο. Η Λάτσιο πήρε από νωρίς προβάδισμα στο ματς και στο 62' θα έπρεπε να μετρήσει κανονικά το δεύτερο γκολ της που ακυρώθηκε. Στην συνέχεια αντιμετώπισε κάποια αμυντικά προβλήματα και μέσα σε δύο λεπτά δέχθηκε δύο γκολ. Ευτυχώς την λύτρωσε όμως λίγο αργότερα ο Χερνάνες, με τον γκολ της ισοφάρισης. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κοντράρει την Γιουβέντους στην μάχη του τίτλου, αφού δεν δείχνει ικανή να κάνει σερί που να την φτάσουν τόσο ψηλά. Μεγάλος στόχος την φετινή σεζόν είναι το Κύπελλο και εν συνεχεία η ομάδα να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Ο τεχνικός της Λάτσιο δήλωσε πως θα χρησιμοποιήσει μόνο τους απόλυτα έτοιμους ποδοσφαιριστές, αφού στοχεύει σε ένα αποτέλεσμα που θα δίνει ελπίδες στην ομάδα εν' όψει του επαναληπτικού στην Ρώμη. Στο αγωνιστικό μέρος, εκτός θα είναι οι Ντίαζ, Κλόζε και Κονκό.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Σίγουρα η Λάτσιο θα αγωνιστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να κρατήσει τον επαναληπτικό σε ψηλό ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι θα καταφέρει να σκοράρει σήμερα στο Τορίνο, όπως άλλωστε και η γηπεδούχος Γιουβέντους. Goal/Goal (1.70, Μybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση