» » » » » » » Στοίχημα Ημιτελικός League Cup: Άστον Βίλα - Μπράντφορντ


Στοίχημα Ημιτελικός League Cup: Άστον Βίλα - Μπράντφορντ
21:45 AΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Αποτέλεσμα α' ημιτελικού: Μπράντφορντ -Άστον Βίλα 3-1

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Γουέστ Μπρομ την περασμένη αγωνιστική, με το τελικό 2-2 να χαρακτηρίζεται απόλυτα δίκαιο. Οι "χωριάτες" μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μέχρι το ημίχρονο είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Στην επανάληψη όμως δέχθηκαν την πίεση από την Γουέστ Μπρόμ και τελικά έφυγαν με τον έναν βαθμό από το "Βίλα Παρκ". Αυτό ήταν το έκτο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα που η ομάδα αγνοεί τη νίκη. Πλέον το μυαλό όλων στα στρατόπεδο της ομάδας είναι προσηλωμένο στον σημερινό ημιτελικό και στον τρόπο που θα καταφέρει η Άστον Βίλα να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Η ήτα με 3-1 στο πρώτο ματς κάνει δύσκολα τα πράγματα, αλλά τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις κατηγορίες και αυτό το ξέρουν καλά οι γηπεδούχοι, που θα παίζουν με όλους τους βασικούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας θα κρίνει την τελευταία στιγμή την συμμετοχή των Ντελφ και Γκίβεν.



ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ: Η αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με την Πορτ Βέϊλ εκτός έδρας, αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και έτσι η ομάδα προέρχεται από την βαριά ήττα με 4-1 από την Κρου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για την ομάδα της League 2, αφού είχε όλο το χρόνο να προετοιμαστεί καλύτερα για το σημερινό ματς. Η πορεία της στο League Cup αποτελεί το φετινό... highlight για την ομάδα, που θέλει σήμερα ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Η Μπράντφορντ έχει ήδη πετάξει εκτός θεσμού την Άρσεναλ και σήμερα θέλει να επαναλάβει αυτό το κατόρθωμα, έχοντας ως αβαντάζ και την εντός έδρας νίκη με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι. Λογικά ο τεχνικός της θα επιλέξει μία αμυντικογενή τακτική, με πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα και πιθανόν θα ψάξει ένα γκολ με αντεπιθέσεις. Δεν έχει σημαντικές απουσίες στο σημερινό ματς, αφού ο μοναδικός απών είναι ο ρολίστας επιθετικός Χάνσον.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Σίγουρα η Άστον Βίλα μπορεί να σκοράρει δύο φορές και να κλέψει την πρόκριση, αλλά θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο το παιχνίδι για τους "χωριάτες", αφού θα βρουν απέναντί τους μία Μπράντφορντ που διψάει για δόξα και θα παίξει σκληρά. Επιλέξω το No Goal εδώ, αφού μόνο έτσι η Βίλα θα έχει σοβαρές πιθανότητες (2.10, BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση