» » » » » » Στοίχημα: Με σύμμαχο την παράδοση η Ξάνθη


Στοίχημα: Με σύμμαχο την παράδοση η Ξάνθη
Ξάνθη - ΟΦΗ: Σημαντικό παιχνίδι για την Ξάνθη που έχει καλή παράδοση κόντρα στον σημερινό της αντίπαλο με απολογισμό 7-2-1 στα δέκα τελευταία εντός.1-1-5 μετράει ο ΟΦΗ εκτός έδρας και το μοναδικό διπλό είναι στην έδρα του Πλατανιά.

Βαγιεκάνο - Χετάφε: Στο 5-1-3 ο εντός έδρας απολογισμός της Βαγιεκάνο, έχοντας χάσει στο γήπεδο της μόνο από Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Σαραγόσα. Αρκετές ζημιές έχει πραγματοποιήσει εκτός έδρας η Χετάφε (3-2-4), που θέλει προσοχή.



Ιστρ - Βαλενσιέν: Πριν την διακοπή η Ιστρ μετρούσε δύο σερί goal/goal και over στα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ η Βαλενσιέν διαθέτει την τέταρτη καλύτερη επίθεση του Σαμπιονά. Τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία.

Τσέλτεναμ - Έβερτον: Το ματς της χρονιάς είναι το σημερινό για την Τσέλτεναμ, που στην Β΄ Αγγλίας έχει εντός έδρα ρεκόρ (8-2-2). Η Έβερτον της Πρέμιερ Λιγκ έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στα παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει 18/21 goal/goal. Καλή περίπτωση στο στοίχημα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση