» » » » » » Στοίχημα Super League: Δοκιμασία για ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή


Στοίχημα Super League: Δοκιμασία για ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή
15:00 ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 5-3-1

ΑΡΗΣ: Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άφησε πίσω του το 2-12 η ομάδα του Άρη, που γνώρισε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος, παρά τη νίκη του με 2-1 επί της Καλλιθέας. Είχε ηττηθεί στην Αθήνα με 3-1 και όσο και αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν πάνε εξίσου καλά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες. Στην τελευταία μάλιστα με την Ξάνθη(0-0) είχε πολύ καλή απόδοση, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο οι οπαδοί του Άρη αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα, που βρίσκεται στο +1 από την γραμμή του υποβιβασμού και αν δεν σοβαρευτεί δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα. Έχει μείνει χωρίς νίκη στα έξι τελευταία(0-3-3), ενώ μεταγραφικά δεν αναμένεται να γίνει τίποτα αξιόλογο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αμφίβολοι είναι οι Αγκάνθο και Γιαννιώτας, αλλά ο χρόνος κυλάει υπέρ τους.


ΕΝΤΟΣ: 2-4-2
ΓΚΟΛ: 12-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-3-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Tο πολύ δυνατό ξεκίνημα του Πανιωνίου την φετινή σεζόν δεν συνεχίστηκε ανάλογα και στο τέλος του 2012, αφού η ομάδα έκανε "κοιλιά" στην απόδοσή της και έκανε επτά ήττες στα τελευταία εννέα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ο αποκλεισμός από τον Φωστήρα στο Κύπελλο, παρά τη νίκη με 2-1(1-0 το πρώτο ματς) έφερε λαϊκά δικαστήρια με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να επικαλείται την κούραση των παικτών του. Η ομάδα παρόλα αυτά συνεχίζει να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τα Γιάννενα και τον Λεβαδειακό και αυτοσκοπός στο σημερινό ματς είναι η νίκη. Στα μεταγραφικά δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές, ίσως να αποκτηθούν κανα δύο υποσχόμενοι παίκτες(εκτός των Τοσκα και Παναγιωτούδη), ενώ ανοιχτή είναι η μεταγραφή του Σπυρόπουλου στον Παναθηναϊκό, αφού από τους Νεοσμυρνιώτες δεν υπολογίζεται. Συνεχίζει μετά από έναν ολόκληρο γύρο να μην έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Κούρος και Αραβίδης.

ΕΚΤΟΣ: 3-0-4
ΓΚΟΛ: 17-20
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Τόσο ο Άρης, όσο και ο Πανιώνιος χρειάζονται αυτή τη νίκη, ώστε να επιστρέψουν τα χαμόγελα στο στρατόπεδό τους. Και οι δύο ομάδες δέχονται εύκολα το γκολ και θα επιλέξω το over (2.20, Μybet) που καλοπληρώνει.



17:15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-3-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δεν τελείωσε όπως θα επιθυμούσε την χρονιά ο Ατρόμητος, αφού ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, έφερε ανακατατάξεις στην ομάδα του Περιστερίου. Ο Γιώργος Σπανός έκανε δεκτή την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και πλέον στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται ο Νίκος Αναστόπουλος, στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Εκτός αυτού ο πρόεδρος των Περιστεριωτών έβαλε πρόστιμο ύψους 6.000 ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, σφίγγοντας τα λουριά. Στο πρωτάθλημα η ομάδα τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών αήττητη, με τελευταίο ματς το 1-1 στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, στο -6 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Στο μεταγραφικό παζάρι, απέκτησε το Φάμπιο από την Αναγ. Καρδίτσας, ενώ έντονα ακούγεται το όνομα του Μάντζιου και του Μακέντα, χωρίς όμως να υπάρχουν εξελίξεις. Δύσκολα θα καταφέρει ο Ατρόμητος να κρατήσει τον Σκόνδρα, που οδεύει προς τον ΠΑΟΚ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφουν οι Ταυλαρίδης, Σουμπίνιο, ενώ εκτός είναι ο Μπρίτο. Αποχώρησε ο Μπέλιτς.

ΕΝΤΟΣ: 5-1-1
ΓΚΟΛ: 15-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΚΕΡΚΥΡΑ: Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και μετά την χθεσινή ήττα της ΑΕΚ έχει την ευκαιρία με αποτέλεσμα σήμερα να ξεκολλήσει από την ουρά. Η ομάδα δεν τελείως όπως επιθυμούσε το 2012 αφού προερχόταν από ένα σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη(0-4-4). Χωρίς να πείσει με την παρουσία της στο ματς κόντρα στον Τύρναβο, πήρε το 0-0 εντός και λόγω της εκτός έδρας νίκης με 2-0, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Στο μεταγραφικό παζάρι, ψάχνεται για να ενισχυθεί και κοιτάζει τους Κατσικοχέρη, Γιάννου και Στάμου. Αποχώρησαν από την ομάδα οι Κοντοδήμος, Νάστος και Λώττας, ενώ έπεται και ο Κάραλης, που έχει καταθέσει προσφυγή και οδεύει προς την ΑΕΚ. Η Κέκρυκυρα καλείται να βελτιωθεί για να μπορέσει να παλέψει για την παραμονή της και ειδικά στα εκτός έδρας, όπου μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Είναι η μοναδική ομάδα που έχει μονοψήφιο αριθμό τερμάτων μετά από ένα γύρο(μόλις 7 γκολ) και έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός είναι οι Γιάντσης, Μπουκουβάλας, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λεόν και Αγρίτης.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-4
ΓΚΟΛ: 7-19
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Αλλαγή ψυχολογίας έχουμε στον Ατρόμητο, που έχει την ικανότητα να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Άσσος (1.55, BetShop).



17:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-0-2

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για την ομάδα της Κομοτηνής, που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με το 1-1 που απέσπασε στον Βόλο επί της Νίκης(2-0 το πρώτο ματς). Έχει την ευκαιρία να πάει καλά στο Κύπελλο, αφού θα παίξει για την πρόκριση με τον Απόλλωνα. Στο πρωτάθλημα η ομάδα πήρε μεγάλο διπλό στο τελευταίο ματς για το 2012, αφού επικράτησε με 0-2 και σκαρφάλωσε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρίσκεται στο +8 από την γραμμή του υποβιβασμού. Στο μεταγραφικό παζάρι, κοιτάζει πρώτα τις θα γίνει με τις πιθανές αποδεσμεύσεις των Αντίλοβιτς, Μελίσση και Κοντογουλίδη, ώστε να κινηθεί για παίκτες. Παρελθόν αποτελούν οι Πρίττας και Βαγιέχο. Στο σημερινό ματς στόχος είναι το αποτέλεσμα, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να προπονείται κανονικά και να τίθεται στην διάθεση του Δερμιτζάκη. Εντός έδρας η ομάδα έχει τέσσερις νίκες και τρεις ήττες σε επτά αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αμφίβολοι είναι οι Σκλιοπίδης, Καστελάν, Μακρυδημήτρης και Μιχαλόπουλος.

ΕΝΤΟΣ: 4-0-3
ΓΚΟΛ: 16-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΑΟΚ: Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το τέλος του 2012 για τον "δικέφαλο", αφού μετά την εύκολη νίκη επί του ΠΑΣ με 3-1 για το πρωτάθλημα, ακολούθησε η τυπική νίκη με 2-1 επί του Αιγινιακού για το Κύπελλο, που έδωσε στους Θεσσαλονικείς την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, που θα βρουν μπροστά τους την Καλλιθέα. Ουσιαστικά το Κύπελλο είναι ο μοναδικός εφικτός στόχος για τον ΠΑΟΚ, που θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους, αφού στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 2η θέση, αλλά στο -8 από τον Ολυμπιακό. Δύσκολα θα απειληθεί για την 2η θέση από τους Αστέρα και Ατρόμητο. Στο μεταγραφικό κομμάτι ο "δικέφαλος", μετά την απόκτηση του Κατσουράνη, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Σκόνδρας, Σίντεφελντ και Λάζοβιτς, που θα δώσουν σημαντικές λύσεις. Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα έχει σημαντική βοήθεια από τον κόσμο του, αφού περισσότεροι από 2.00 φίλοι αναμένονται στην Κομοτηνή, ώστε να σπρώξουν την ομάδα τους στην πρώτη νίκη το 2013. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δώνης δεν υπολογίζει στους Αθανασιάδη, Χακόμπο, Κούμαλο, Ετό και Κωσταντινίδη.

ΕΚΤΟΣ: 3-3-2
ΓΚΟΛ: 9-4-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να φαίνεται ως το μεγάλο φαβορί, αλλά χωρίς τον Αθανασιάδη στην επίθεση χάνει αρκετά. Αν ο Πανθρακικός είναι στην ίδια κατάσταση, όπως και πριν την διακοπή, θα δυσκολέψει πολύ τον 'δικέφαλο". Άσσος/Ισοπαλία (1.84, MyBet).



19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-0-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός, που δείχνει να μην έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Βρίσκεται ήδη στο +8 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, έχει όλα τα ντέρμπι στην έδρα του και πολύ δύσκολα θα χαθεί ο φετινός τίτλος. Στην τελευταία του "παράσταση" πέρασε με 2-1 από την έδρα του Πανιωνίου, χωρίς να ανεβάσει στροφές. Στο Κύπελλο πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση με επεισοδιακό τρόπο, αφού κατοχυρώθηκε υπέρ του η ρεβάνς της Πάτρας, λόγω επεισοδίων. Στο μεταγραφικό παζάρι, πολύ δύσκολα θα αποκτηθεί άλλος παίκτης εκτός από τον Κολομβιανό Πίνο, ενώ άπαντες στον Πειραιά έχουν εστιάσει στις ανανεώσεις με Τζιμπούρ, Τοροσίδη και Κάρολ. Εντός έδρας οι "ερυθρόλευκοι" κρατούν το αήττητο με επτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ενώ έχουν και μακράν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αφού έχουν σκοράρει 35 γκολ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ιμπαγάσα, Αμπντούν και Σιόβα.

ΕΝΤΟΣ: 7-0-0
ΓΚΟΛ: 35-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΒΕΡΟΙΑ: Κατάφερε να κλείσει τη σεζόν με θετικό τρόπο, αφού στο τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό επικράτησε με 3-0 και τα χαμόγελα και η αισιοδοξία επέστρεψαν στο στρατόπεδο της ομάδας. Στο Κύπελλο έκανε το καθήκον κόντρα της στον Θρασύβουλο, πήρε τη νίκη με 2-0 εκτός έδρας και τσέκαρε το εισιτήριο της για τους "16", όπου θα βρει απέναντι της την Ξάνθη. Η ομάδα βρίσκεται στην13η θέση της βαθμολογίας, στο +3 από την γραμμή του υποβιβασμού και ψάχνεται να ενισχυθεί ώστε να μπορέσει να σώσει τη χρονιά με την παραμονή στην κατηγορία. Κοιτάζει προς τον Ολυμπιακό για κάποιον δανεικό, ενώ παρελθόν αποτελούν από την ομάδα οι Μπεθέρα και Τόμας. Ακολουθούν οι Δασκαλάκης, Μπελόν και Κόστλι. Σήμερα δίνει το δυσκολότερο ματς της σεζόν και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι, αφού την ποινή τους σε αυτήν την αναμέτρηση θα εκτίσουν οι Ολαϊτάν, Μπάργκαν, Καλί και Γεωργιάδης. Εκτός και ο Βεργώνης.

ΕΚΤΟΣ: 1-3-3
ΓΚΟΛ: 10-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Xαμένο θεωρεί το ματς η Βέροια, που θα έχει πολλές απουσίες. Όλα θα εξαρτηθούν από την διάθεση που θα δείξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Over (1.55, GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση