» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Με κεκτημένη ταχύτητα η Βαλένθια


Προγνωστικά στοιχήματος: Με κεκτημένη ταχύτητα η Βαλένθια
Μάλαγα - Εϊμπάρ: Ρεβάνς του 1-1 με τη Μάλαγα να έρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα11/12 φορές επιβεβαίωσε το under εκτός έδρας η Εϊμπάρ που έχει και την καλύτερη άμυνα

Λάτσιο - Κατάνια: 8-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Λάτσιο στο Καμπιονάτο. Οχτώ σερί goal/goal μετρούσε η Κατάνια πριν το 0-0 με την Τορίνο.

Μπράντφορντ - Άστον Βίλα: Η έκπληξη του θεσμού Μπράντφορντ υποδέχεται στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ την κατά τρεις κατηγορίες παραπάνω Άστον Βίλα. 8-2-3 μετρούν εντός έδρας οι γηπεδούχοι, από βαριές ήττες προέρχονται οι «χωριάτες».



Μπρέιντρι - Μάκλσφιλντ: Τα 8/11 εντός έδρας της Μπρέιντρι, όπως και τα ισάριθμα εκτός έδρας της Μάκλσφιλντ ήταν over.

Μόρκαμ - Ντάγκεναμ: Μόνο μία νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια για την Μόρκαμ. Η Ντάγκεναμ έχει σκοράρει σε 12 από 13 εκτός έδρας με 10/13 να είναι goal/goal.

Λούτον - Μπάροου: Πέντε σερί εντός έδρας νίκες για την Λούτον, με αποκορύφωμα το 1-0 επί της Γουλβς για το κύπελλο. Καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 5-8-11 για την Μπάροου. H έδρα έχει σημαντικό προβάδισμα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Βαλένθια - Οσασούνα: To 2-0 του πρώτου αγώνα δίνει σαφέστατο προβάδισμα της Βαλένθια για πρόκριση. Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο τους οι «νυχτερίδες» μετρούν 4-0-1 ανεξαρτήτως έδρας. Η Οσασούνα διαθέτει την χειρότερη επίθεση της Πριμέρα (14 γκολ), ενώ έχει κατρακυλήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση