» » » » » » Στοίχημα Κύπελλο Ιταλίας: Λάτσιο – Κατάνια


Στοίχημα Κύπελλο Ιταλίας: Λάτσιο – Κατάνια
22:00 ΛΑΤΣΙΟ - ΚΑΤΑΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-2-1

ΛΑΤΣΙΟ: Όπως ακριβώς αποχαιρέτισε το 2012, ξεκίνησε και το 2013 για την Λάτσιο, που πήρε την νίκη απέναντι στην Κάλιαρι την περασμένη αγωνιστική με 2-1, αν και συνάντησε αρκετές δυσκολίες. Βρέθηκε στο 62' πίσω στο σκορ και εκεί που όλα έδειχναν γκέλα για τους Ρωμαίους, κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές στο 79' και το 86' και να πάρουν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Με αυτό τον τρόπο η Λάτσιο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Γιουβέντους και πλησίασε στην κορυφή του Καμπιονάτο στους 5 βαθμούς. Σίγουρα πάντως η Λάτσιο δεν έχει την δυναμική και το ρόστερ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία, αλλά η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι εφικτοί στόχοι για τους "λατσιάλι". Σήμερα παίζει για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου εντός έδρας σε αγώνα νοκ-άουτ με την Κατάνια και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.  Ο τεχνικός της ομάδας, Πέτκοβιτς,  θα παρατάξει βασικούς και δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μακέτι και Ντίαζ.



ΚΑΤΑΝΙΑ: Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα χρονιά η Κατάνια, που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Τορίνο εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι του 2013. Το ματς ήταν καλό και είχε αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές, αν και η Κατάνια αναγκάστηκε να παίξει από νωρίς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λόντι. Πάντως δεν κινδύνεψε στην συνέχεια, αφού η αριθμητική διαφορά δεν ήταν εμφανής. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει εν πολλοίς την παραμονή τους στην κατηγορία και μοναδικός στόχος που τους απομένει είναι το Κύπελλο. Σήμερα θα δώσει ένα από τα κρισιμότερα ματς της σεζόν, εάν θέλει να διεκδικήσει ένα τίτλο και ταξιδεύει στην Ρώμη με το μυαλό της στο διπλό. Σίγουρα ο Μαράν θα επιλέξει μία πιο αμυντικογενή τακτική για την ομάδα του, ψάχνοντας κάποιο γκολ στις αντεπιθέσεις, όπως άλλωστε σε όλα του τα εκτός έδρας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Μπιαζάντι, Σαλιφού, Άλβαρες και Μοριμότο.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Και οι δύο ομάδες θέλουν να συνεχίσουν στο Κύπελλο, αλλά λόγω έδρας η Λάτσιο έχει το προβάδισμα. Θεωρώ ότι η τακτική της Κατάνια δεν θα επιτρέψει στην Λάτσιο το ανοιχτό της παιχνίδι και το ματς θα τελειώσει με λίγα γκολ. Under (1.75, GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση