Στοίχημα: «Χάνεται» εκτός έδρας η Θέλτα
Ολυμπιακός Β. - Αστέρας Τρίπολης: 9/9 εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου και 8/9 εκτός έδρας του Αστέρα Τρίπολης σε όλες τις διοργανώσεις ήταν under.

Ακίσασπορ - Αντάλιασπορ: Η Ακίσασπορ είναι η μοναδική ομάδα στην Τουρκία που δεν έχει νίκη εντός έδρας (0-4-4). Τα οχτώ γκολ που έχει δεχτεί μακριά από το γήπεδο της η Αντάλιασπορ είναι η καλύτερη επίδοση του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς: Ο Ρότσα επιστρέφει στους νέους και ο Ισπανός Φάμπρι έρχεται για να τον καταστήσει, μετά την τελευταία ήττα από τον Λεβαδειακό με 2-1. Ο Πλατανιάς εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μετράει 1-1-6 με γκολ 4-12.



Σεβίλλη - Μαγιόρκα: Το 5-0 του πρώτου αγώνα έχει δώσει ουσιαστικά την πρόκριση στην Σεβίλλη και έτσι οι δύο ομάδες θα παραταχτούν με τα δεύτερα.

Τσέλσι - Σουόνσι: Αγώνας για τα ημιτελικά του αγγλικού Λιγκ Καπ. Σαρωτική η Τσέλσι στο ματς κυπέλλου με την Σαουθάμπτον, την οποία κέρδισε με 5-1. Πρόκληση για την Σουόνσι η πρόκριση στον τελικό του θεσμού, ενώ φέτος είναι δύσκολη αντίπαλος για κάθε ομάδα.

Γιουβέντους - Μίλαν: Νοκ-άουτ προημιτελικός, με τη Γιουβέντους να θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα από τη Σαμπντόρια (1-2). Στα εννιά ματς που έπαιξε εκτός έδρας η Μίλαν στο πρωτάθλημα έχει φέρει 9/9 goal/goal και 8/9 over.

Ρεάλ Μ. - Θέλτα: 2-1 κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι η Θέλτα. Εντός έδρας η Ρεάλ Μαδρίτης έχει απολογισμό 7-2-0 με τέρματα 28-8, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος μαζί με την Ατλέτικο και πίσω από την Μπαρτσελόνα. Αδύναμη εκτός έδρας η Θέλτα με απολογισμό (1-0-8). Ισχυρός ό ασσος στο στοίχημα.

Σαραγόσα - Λεβάντε: Επαναληπτικός στη Σαραγόσα με τη Λεβάντε να κερδίζει με 1-0 το πρώτο ματς. Τις περισσότερες εντός έδρας ήττες έχει η Σαραγόσα στο πρωτάθλημα (3-0-6). 6/9 under και 7/9 no goal μακριά από το γήπεδο της η Λεβάντε.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση