» » » » » » Πάμε στοίχημα Κύπελλο Ισπανίας: Βαλένθια - Οσασούνα


Πάμε στοίχημα Κύπελλο Ισπανίας: Βαλένθια - Οσασούνα
22:30 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ξεκίνησε ιδανικά τη χρονιά με την νίκη που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική με 2-1 στην έδρα της Γρανάδα και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Τα μέγιστα πάντως για την αγωνιστική και ψυχολογική αλλαγή των "νυχτερίδων" πάνε στον Ερνέστο Βαλβέρδε, που συνέβαλε πολύ στην αλλαγή της εικόνας που έχει η ομάδα. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50'(αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 34') δεν αγχώθηκε και με ποδόσφαιρο κατοχής και υπομονής έκανε την ανατροπή και ανέβηκε στην 8η θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, μόλις στο -1 από την 7η Βαγιεκάνο και στους -3 από την "ζώνη της Ευρώπης". Η νίκη κόντρα στην Γρανάδα ήταν η πέμπτη στους τελευταίες έξι αγώνες για τις "νυχτερίδες", που βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Σήμερα θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν τη νίκη τους με 2-0 στο πρώτο ματς και να πάρουν την πρόκριση στο Κύπελλο. Αρκετές αλλαγές αναμένονται από το Βάσκο, που δεν θα έχει στην διάθεση του τους Γκάγκο, Ματιέ και Φεγκουλί.



ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Άγγιξε την ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σεβίλλη στο πρώτο ματς για το 2012, αλλά τελικά δέχθηκε το μοιραίο γκολ στο 83' και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το "Σάντσεθ Πιθκουάν". Σε γενικές γραμμές κράτησε μακριά τους κινδύνους, αλλά δυσκολευόταν πολύ στην δημιουργία και τελικά το πλήρωσε. Για το σημερινό ματς τα πράγματα είναι απλά για την Οσασούνα. Μετά την ήττα μ ε 2-0 στο πρώτο ματς στην Παμπλόνα χρειάζεται ένα θαύμα για να περάσει. Το γεγονός, δε, ότι ο προπονητής της, Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, άφησε εκτός της σημερινής λίστας αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές (πέρα από τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών), δείχνει ότι μάλλον η ομάδα της Ναβάρα πετάει... λευκή πετσέτα. Ούτως ή άλλως η Οσασούνα πρέπει να συγκεντρωθεί στην μάχη της παραμονής, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από την γραμμή σωτηρίας. Τρέχει ένα σερί τεσσάρων ηττών και μίας ισοπαλίας στα τελευταία πέντε ματς και σήμερα δεν θα έχει στην διάθεση της τους Σίσι, Ριέσγο, Μασούντ, Λόε, Τόρες.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Οι φιλοξενούμενοι έχουν 8/9 under στα τελευταία ματς και σήμερα αν σκεφτούμε ότι θα αγωνιστούν αναπληρωματικοί και από τις δύο πλευρές, το σημείο έχει αρκετές πιθανότητες. Under (1.90, Μybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση