Πάμε στοίχημα Primera Liga: Νίκες για Βαλένθια, Μάλαγα
17:00 ΛΕΒAΝΤΕ  – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προϊστορία (από 2004): 2-1-7
Πέρυσι: ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΙΛΜΠΑO 3-0

ΛΕΒΑΝΤΕ: Προερχόταν από αήττητη σερί 5 αγωνιστικών (3-2-0), αλλά η Ράγιο δεν της χαρίστηκε και την υποχρέωσε σε εκτός έδρας ήττα με 0-3. Δεν ήταν σε καλή μέρα, το αντίθετο από τους γηπεδούχους και γνώρισε δίκαια την ήττα. Ακόμα και έτσι παρέμεινε εντός εξάδας, αν και η διαφορά μειώθηκε από τους διώκτες της στους 2 βαθμούς. Νο goal τα 6 από τα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα. Μόνο κόντρα στη Μπάρτσα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στα 8 φετινά εντός. Έχει 2 ήττες στα 3 τελευταία εντός. Θυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα. Εκτός οι μέσοι Πέδρο Ρίος (8 συμμ./1 γκ.), Ντούτκα (15 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Ντιόπ (1 συμμ.). Τιμωρημένος ο επιθετικός Μάρτινς (13 συμμ./6 γκ./2 ασίστ).


Εντός: 5-1-2
Γκολ: 15-11
Τελευταία 5: 2-1-2

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Είχε φλύαρη υπεροχή στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2012, αλλά βγάζοντας και πάλι προβλήματα στη άμυνα κατάφερε να δεχθεί δύο τέρματα και να γνωρίσει την ήττα στο Σαν Μαμές από τη Σαραγόσα με 0-2. Απελπισμένος ο Μπιέλσα, δε ξέρει τι άλλο να κάνει με την εικόνα της ομάδας του, δηλώνοντας ότι πρέπει όλοι να δώσουν κάτι περισσότερο και πως συνολικά η ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν και πάλι. Το σήριαλ με τον Γιορέντε φαίνεται πως σύντομα θα λάβει τέλος, αφού έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την Γιουβέντους. Τραγική εικόνα των βάσκων φέτος, που «βολοδέρνουν» στο 2ο μισό του βαθμολογικού πίνακα από την αρχή της σεζόν, ο Μπιέλσα δείχνει να έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και όλα μαζί φυσικά αι βγαίνουν στο γήπεδο. Μπορεί αυτή η διακοπή να έκανε καλό, αφού έχει περιθώρια για μεγάλη βελτίωση και αδικεί τον εαυτό της. Απέχει από την 6άδα όσο και από την επικίνδυνη ζώνη (6 βαθμούς). Έχει τη 2η χειρότερη άμυνα στην Πριμέρα (34). Εκτός οι μέσοι Ινίγκο Πέρεζ (5 συμμ./1 ασίστ) και ντε Γκαλαρέτα (3 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-1-5
Γκολ: 10-23
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Επικίνδυνη στις προβλέψεις η Μπιλμπάο, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Ούτε όμως η Λεβάντε προσωπικά μου «γεμίζει το μάτι». Πολλά τα πιθανά σενάρια, καλύτερο όλων δείχνει πάντως το γκολ-γκολ (1.73 GoalBet).



19:00 ΓΡΑΝΑΔΑ  – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προϊστορία (από 2011): 0-0-2
Πέρυσι: ΓΡΑΝΑΔΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 0-1

ΓΡΑΝΑΔΑ: Επιστροφή στις νίκες για τη Γρανάδα, που πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα με το διπλό στην έδρα της Οσασούνα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8’, αλλά ήταν πιο ουσιαστική από τους γηπεδούχους και σκόραρε στα τέλη του πρώτου μέρους (41’ Μάιντς) και στις αρχές της επανάληψης (Ντάνι Μπενίτεθ 48’). Ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη μετά από καιρό, αλλά ακόμα δε μπορεί να νιώθει ασφαλής, με τη γραμμή του υποβιβασμού να απέχει μόλις ένα βαθμό. Δεν έχει κερδίσει στα 5 τελευταία εντός για το πρωτάθλημα (0-2-3), στα 3 πιο πρόσφατα εντός δεν έχει σκοράρει καν. Άλλωστε έχει και τη χειρότερη επίθεση στην Πριμέρα (13). Ο επιθετικός Φλόρο Φλόρες (10 συμμ./1 γκ.), που αγωνιζόταν δανεικός από την Ουντινέζε, επέστρεψε στην Ιταλία. Αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Τόνιο (15 συμμ.). Εκτός ο μέσος Φραν Ρίκο και οι επιθετικοί Ελ Αραμπί (17 συμμ./4 γκ./1 ασίστ), Μακίς (4 συμμ.).

Εντός: 1-4-3
Γκολ: 6-8
Τελευταία 5: 1-2-2

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νίκη-απάντηση για τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Βαγιεκάνο (0-1) έδωσε η Βαλένθια, επικρατώντας στο Μεστάγια της Χετάφε με 4-2. Στην πρώτη κιόλας φάση άνοιξε το σκορ με τον Σολδάδο (1’) και ζευγάρωσε τα γκολ με τον Ζόνας στο 7’. Η Χετάφε δεν ήταν κακή και κατάφερε να μειώσει γρήγορα (13’), αλλά οι γηπεδούχοι με τρίτο γκολ στο 30’ σφράγισαν ουσιαστικά τη νίκη. Δέχτηκαν και άλλο γκολ στο 60’, με τον Βαλντέζ να γράφει το τελικό σκορ στο 93’. Με τον Βαλβέρδε στον πάγκο μετράει 3-0-1, κάνοντας τον Τίνο Κόστα να δηλώσει ότι η ομάδα αισθάνεται καλύτερα στον πάγκο με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού. Έντονο το ενδιαφέρον της Μπόκα για τον μέσο Γκάγκο. Έχει μακράν τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση, μόλις 3 γκολ σε 8 εξόδους. Εκτός ο αμυντικός Ματιέ (3 συμμ.) και ο μέσος Φεγκουλί (14 συμμ./3 γκ./3 ασίστ)/ Αμφίβολος ο μέσος Γκάγκο (12 συμμ.).

Εκτός: 1-2-5
Γκολ: 3-11
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση: Η Βαλένθια είναι πιο ποιοτική και μπορεί να φτάσει στη νίκη κόντρα στην αδύναμη Γρανάδα (2.20 BetShop). Εναλλακτικά, με τις επιθετικές επιδόσεις των γηπεδούχων, αλλά και της Βαλένθια στα εκτός, μεγάλες πιθανότητες έχουν και τα λίγα γκολ (1.72 MyBet).


21:00 ΛΑ  ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΜΑΛΑΓΑ

Προϊστορία (από 1999): 11-8-1

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Η κακοδαιμονία της Λα Κορούνια συνεχίστηκε και στη Βαρκελώνη όπου ηττήθηκε 0-1 από την Εσπανιόλ. Απείλησε περισσότερες φορές τους αντιπάλους, αλλά κυρίως με μακρινά σουτ και οι πιο ψύχραιμοι γηπεδούχοι εκμεταλλευτήκαν τα κενά στην άμυνα, αφήνοντας έτσι την ομάδα του Όλτρα χωρίς νίκη για 7η αγωνιστική. Λογικό να πληρώσει την κακή πορεία της ομάδας και την Κυριακή αποτέλεσε παρελθόν, με τον αντικαταστάτη του Πασιέντσα (πρώην Σπόρτινγκ Λ., Μπράγκα) να δηλώνει σίγουρος ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τη Λα Κορούνια, με τη σωτηρία να απέχει μεν τρεις βαθμούς, αλλά να έχει πετύχει μόλις μία νίκη στις 16 τελευταίες αγωνιστικές. Δεν έχει σκοράρει στα 3 τελευταία για το πρωτάθλημα. Η παρέα των «δανεικών» μεγαλώνει στη Γαλικία, με την προσθήκη του πορτογάλου πλάγιου αμυντικού Σίλβιο (1 συμμ.) από την Ατλέτικο Μαδρίτης, που έγινε έτσι ο 8ος δανεικός για φέτος, αλλά και 8ος πορτογάλος στο ρόστερ. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην Πριμέρα (39). Αήττητη από τη Μάλαγα τις 10 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε, σημειώνοντας 9 νίκες! Εκτός οι αμυντικοί Ζε Κάστρο (7 συμμ.), Λαουρέ (11 συμμ./1 ασίστ), Αγιόζε (9 συμμ.).

Εντός: 2-2-4
Γκολ: 10-13
Τελευταία 5: 0-2-3

ΜΑΛΑΓΑ: Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποχαιρέτησε το 2012 η Μάλαγα, επικρατώντας εντός έδρας στο ντέρμπι με τη Ρεάλ με 3-2. Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στην επανάληψη. Ο Ίσκο έκανε το 1-0 στο 49’, αλλά ο Σέρχιο Σάντσες ισοφάρισε για τη Βασίλισσα με αυτογκόλ (66’). Στη συνέχεια ανέλαβε ο Ρόκε Σάντα Κρουζ, που μπήκε αλλαγή στο 65’ και με δύο γκολ μέσα σε 10’ λεπτά (73’, 76’) ουσιαστικά καθάρισε το ματς. Η Ρεάλ πίεσε στη συνέχεια, μείωσε στο 82’, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Πελεγκρίνο, 4η στα 5 τελευταία και συνεχίζει έτσι στην κούρσα για την 4άδα, μειώνοντας τη διαφορά από την 3η Ρεάλ στους 2, ενώ έχει από κοντά Μπέτις (-3) και Λεβάντε (-4). Έχει την καλύτερη άμυνα στην Πριμέρα (12). Τα 7 από τα 8 εκτός ήταν under. Μετράει μόλις μία νίκη στις 6 τελευταίες εξόδους της. Μοναδική νίκη επί της Λα Κορούνια το 2000. Έκτοτε 0-8-10. Ο μεσοεπιθετικός Ζούλιο Μπαπτίστα.

Εκτός: 3-3-2
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη και η ο νέος προπονητής της Ντέπορ θέλει το χρόνο του μέχρι να στρώσει τα πράγματα. Αν ήταν άλλη αντίπαλος θα το σκεφτόμασταν τον άσο, αλλά κόντρα στη Μάλαγα δύσκολο. Διπλό (2.30 MyBet), αλλά όχι ζεστά, αφού θα περιμένουμε να δούμε πως πηγαίνουν τα πράγματα για τους γηπεδούχους.



23:00 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Προϊστορία (από 1993): 12-9-12
Πέρυσι: ΣΕΒΙΛΛΗ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 2-0

ΣΕΒΙΛΛΗ: Δεν τα κατάφερε κόντρα στη φορμαρισμένη Σοσιεδάδ και υπέστη ακόμη μία ήττα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18’ και κράτησαν σχετικά εύκολα το προβάδισμα, στην αρχή της επανάληψης όμως ο Μεντέλ ισοφάρισε για τη Σεβίλλη. Πιο αποφασισμένη η Σοσιεδάδ στη συνέχεια, έκανε το 1-2 στο 69’, ενώ η αποβολή του Κόκε στο 74’ δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα για την ομάδα του Μίτσελ, που τελικά υποχρεώθηκε στην 4η ήττα στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία και με μία μόλις στις 9 τελευταίες αγωνιστικές, η Σεβίλλη κατηφόρισε στη 14η θέση, 4 μόλις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι 7 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις με την Οσασούνα ήταν under, το ίδιο και οι 8 από τις 9 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε. Δανεικός  στη Σπόρτινγκ Χιχόν δόθηκε ο αμυντικός Εσπινόζα (0 συμμ.), ενώ αποκτήθηκε για 1.3 εκατ. £ ο Στεφάνοβιτς από τη Βοϊβοντίνα. Εκτός οι μέσοι Τροχόφσκι (6 συμμ./2 γκ.), Τιμωρημένος ο αμυντικός Κόκε (3 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Μαντούρο (12 συμμ.) και ο μέσος Καμπάνια (5 συμμ.).

Εντός: 4-1-3
Γκολ: 14-11
Τελευταία 5: 0-1-4

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ακόμα μια κακή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της για την Οσασούνα, που έχασε δίκαια από τη Γρανάδα με 1-2. Τα πράγματα έδειχναν ότι θα εξελιχθούν ιδανικά για την ομάδα του Μεντιλιμπάρ, όταν ο Νίνο άνοιξε το σκορ στο 8’, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλα σχέδια και με δύο τέρματα σε καίρια σημεία (41’, 48’), άφησαν την Οσασούνα χωρίς βαθμό, σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα σε πρωτάθλημα (2) και κύπελλο (1). Με μία νίκη στα 6 τελευταία, παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης. Ακόμα έχει περιθώρια βελτίωσης και σίγουρα θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά την ενίσχυση επιθετικά, αφού έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (14). Τιμωρημένος ο αμυντικός Αρίμπας (16 συμμ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Ριέσγο, οι μέσοι Σίσι (11 συμμ.), Ρομπέρτο Τόρες (4 συμμ.), Ανάν (6 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Σογιαέι (2 συμμ.).

Εκτός: 1-2-5
Γκολ: 6-12
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Πιστεύουμε πιο πολύ στη Σεβίλλη, αν και η παραμικρή απουσία έχει αποδειχθεί ότι την επηρεάζει. Και πάλι όμως, δεν είναι ομάδα που ανήκει στο γκρουπ όσων κινδυνεύουν, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους. Άσος στο 1.60 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση