» » » » » » » Προγνωστικά Serie A: Σε φόρμα η Λάτσιο


Προγνωστικά Serie A: Σε φόρμα η Λάτσιο
19:00 ΚΑΤΑΝΙΑ  – ΤΟΡΙΝΟ

Προϊστορία (από 2003): 3-3-6

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αν και προερχόταν από ένα καλό σερί δύο νικών και δύο προκρίσεων στο κύπελλο (Πάρμα, Τσιταντέλα), κατάφερε να χάσει εκτός έδρας από την αδύναμη Πεσκάρα με 1-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23΄, αλλά ο Μπαριέντος ισοφάρισε στο 35’, με τα «δελφίνια» να παίρνουν τελικά τη νίκη με γκολ στο 95’. Σε γενικές γραμμές πάντως ήταν καλύτερη και είχε τις διπλάσιες τελικές προσπάθειες, σίγουρα όμως δεν είχε τη τύχη με το μέρος της. Άλλη μια χρονιά στη μετριότητα προβλέπεται για την Κατάνια στο πρωτάθλημα, με την εξάδα να έχει απομακρυνθεί 9 βαθμούς και την επικίνδυνη ζώνη στους 10. Μοναδική ευκαιρία για διάκριση το κύπελλο, όπου παίζει σε μονό ματς εκτός έδρας με τη Λάτσιο. Γκολ-γκολ τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, όπως και τα 7 από τα 8 τελευταία με αντίπαλο την Τορίνο. Αμφίβολοι οι μέσοι Σαλίφου, Μπιαγκιάντι (11 συμμ.) και ο επιθετικός Μπεργκέσιο (15 συμμ./6 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Πάμπλο Άλβαρεζ (15 συμμ.) και ο μέσος Σκιάκα (2 συμμ.).


Εντός: 6-1-2
Γκολ: 17-9
Τελευταία 5: 2-0-3

ΤΟΡΙΝΟ: Επιστροφή στις νίκες για την Τορίνο μετά από 5 αγωνιστικές, επικρατώντας της φορμαρισμένης Κιέβο εντός έδρας με 2-0. Ελάχιστες φάσεις και για τις δύο ομάδες στην αναμέτρηση, οι πιο σημαντικές όμως για τους γηπεδούχους. Ο αμυντικός της Κιέβο, Σάρντο, έκανε με αυτογκόλ το 1-0 στο 12’, ενώ ο Γκάτσι ουσιαστικά κλείδωσε το παιχνίδι για την Τορίνο, η οποία είχε μόλις δύο σουτ εντός εστίας (1 είχε η Κιέβο!).Σημαντική η βαθμολογική ανάσα για την ομάδα του Βεντούρα, που ξέφυγε 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει αποδειχθεί «σκληρό καρύδι» στα εκτός έδρας, έχοντας χάσει μόνο δύο φορές σε 9 εξόδους. Αμφίβολος ο φορ Ντιόπ (1 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ογκμπόνα και ο μέσος Σαντάνα (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-6-2
Γκολ: 9-10
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Χωρίς άγχος παίζει η Κατάνια και αυτό φαίνεται και από τα γκολ που μπαίνουν συνήθως στα παιχνίδια της εκατέρωθεν. Κάτι παρόμοιο περιμένουμε και σήμερα, με την Τορίνο να έχει αποδείξει ότι της πηγαίνουν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις. Γκολ-γκολ στο 1.80 (BetShop).



21:45 ΛΑΤΣΙΟ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Προϊστορία (από 1993): 14-9-7
Πέρυσι: ΛΑΤΣΙΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ 1-0

ΛΑΤΣΙΟ: Σε πολύ καλή κατάσταση η Λάτσιο πριν τις γιορτές, πέρασε δίκαια από τη Σαμπντόρια με 1-0, χάρη σε γκολ του Ερνάνες (31’). Παρέμεινε έτσι αήττητη για 7η αγωνιστική (5-2-0), όντας πλέον 2η και πλησιάζοντας στους 8 τη Γιουβέντους. «Έχουμε δίψα για νίκες» δήλωσε ο Πέτκοβιτς, που «ξεθάρρεψε» μετά το πολύ καλό σερί της ομάδας του. Παρελθόν αποτελεί ο μέσος Ματουζάλεμ, που θα συνεχίσει στη Τζένοα, ο ενώ δανεικός στην Ίντερ και μάλιστα για 300.000€, δόθηκε ο 35χρονος επιθετικός Ρόκι (3 συμμ.). Μόνο στην Ιταλία αυτά! Αήττητη στα 11 τελευταία στο Ολίμπικο σε όλες τις διοργανώσεις (8-3-0). Under τα 3 τελευταία στο πρωτάθλημα. No goal τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στην Κάλιαρι. Εκτός οι μέσοι Ονάζι (4 συμμ.), Έντερσον (5 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Στανκεβίτσιους και οι μέσοι Κανά (9 συμμ.), Καντρέβα (17 συμμ./3 γκ./4 ασίστ).

Εντός: 7-1-1
Γκολ: 18-8
Τελευταία 5: 4-1-0

ΚΑΛΙΑΡΙ: Την 5η σερί ήττα γνώρισε η Κάλιαρι, που ηττήθηκε από τη Γιουβέντους με 1-3. Προηγήθηκε με το πέναλτι του Πινίγια στο 16’, διατήρησε το προβάδισμα και στην επανάληψη, αλλά η κόκκινη του Αστόρι στο 65’ ήταν καθοριστική. Η Γιούβε βρήκε χώρους και ισοφάρισε στο 75’, ενώ πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις με δύο γκολ στο 92’ και 94’. Θυμίζουμε ότι το ματς έγινε στο Ένιο Ταρντίνι, αφού το Ις Αρένα δεν πήρε και πάλι το ΟΚ από τη Λίγκα για λόγους ασφάλειας των οπαδών. Οχτώ πλέον τα ματς χωρίς νίκη (0-2-6), με την Κάλιαρι να πλησιάζει για πρώτη φορά τόσο κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού (+1). Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία στη Σέριε Α (33). Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Αστόρι (15 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Πιζάνο (17 συμμ.).

Εκτός: 2-2-5
Γκολ: 8-19
Τελευταία 5: 0-0-5

Προγνωστικά: Με την εικόνα της Κάλιαρι πριν τη διακοπή δε βλέπω πως θα αποφύγει την ήττα στο Ολίμπικο (1.55 MyBet). Εναλλακτικά πάμε με το over (1.90 GoalBet), κυρίως λόγω της πολύ καλής άμυνας των φιλοξενούμενων.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση