» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος: Η χαρά του γκολ το Αννόβερο


Προβλέψεις στοιχήματος: Η χαρά του γκολ το Αννόβερο
Ακισάρσπορ - Καϊσέρισπορ: Η Ακισάρσπορ έχει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 13 μόλις τέρματα ενεργητικό. Η Καισέρισπορ μετράει φέτος εκτός έδρας 9/10 over.

Μπεσίκτας - Καραμπούκσπορ: Η Μπεσίκτας προέρχεται από πέντε συνεχόμενα εντός έδρας goal/goal, ενώ η Καραμπούκσπορ από δύο σερί εκτός 4-6 γκολ. Τα πολλά γκολ έχουν προβάδισμα στις προβλέψεις στοιχήματος.

Τουρ - Σατορού: Πέντε σερί over και goal/goal για την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας Τουρ. Η Σατορού είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (4-13-5), ενώ αναζητεί ακόμη την πρώτη εκτός έδρας νίκη (0-6-5).



Χάβρη - Ντιζόν: Δυνατή στο γήπεδο της η Χάβρη (5-3-3). Μόλις ένα διπλό από το ξεκίνημα της σεζόν η Ντιζόν (1-4-4).

Λανς - Γκαζελέκ: Έξι αγωνιστικές έχει να πανηγυρίσει νίκη η Λανς, που έχει μέχρι στιγμής πολλές ισοπαλίες (6-12-4). Δύο σερί ήττες μετρά η Γκαζελέκ.

Καέν - Νιμ: Από δύο σερί γκέλες προέρχεται η Καέν και θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες, αν και εντός έδρας έχει υποπέσει σε αρκετές απώλειες (6-0-4). Σε εξαιρετική κατάσταση η Νιμ, με τρεις διαδοχικές νίκες.

Γκινγκάμπ - Νιόρ: Από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος η Γκινγκάμπ, που παραμένει αήττητη τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-4-0). Αγαπημένο αποτέλεσμα της Νιόρ είναι η ισοπαλία και αυτό φαίνεται από τον συνολικό απολογισμό της μέχρι στιγμής (4-12-6).

Ιστρ - Ανζέ: Τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς για την Ιστρ. Αντιθέτως σε αυτό το διάστημα η Ανζέ μετρά τέσσερις νίκες.

Λαβάλ - Οσέρ: Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες για την Λαβάλ που παραμένει οριακά κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Λίγα πράγματα εκτός έδρας η Οσέρ (2-1-7).

Σεντάν - Κλερμόν: Ματς-τελικός για την Σεντάν, αφού παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της Κλερμόν.

Βάαλβαϊκ - Χέρενφεν: Κατρακυλά βαθμολογικά η Βάαλβαϊκ, που αγνοεί την νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Χειρότερη η κατάσταση της Χέρενφεν, καθώς πήρε ένα τρίποντο στις εννιά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Τουλούζ - Παρί Σεν Ζερμέν: Καλή εντός έδρας η Τουλούζ (5-4-2), πετυχαίνει όμως την Παρί Σεν Ζερμέν των έξι νικών και μιας ισοπαλίας στα εφτά τελευταία παιχνίδια.

Βέρντερ Βρέμης - Αννόβερο: Δύο ήττες τα πρώτα ματς μέσα στο 2013 για την Βέρντερ Βρέμης, στα οποία δέχτηκε οχτώ γκολ. Τα 8/9 εκτός έδρας ματς του Αννόβερου ήταν over.


Ρόμα - Κάλιαρι: Η Ρόμα έχει κερδίσει μόλις ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ έχει καταφέρει να σκοράρει και στα 11 φετινά εντός έδρας παιχνίδια. Έξι σερί goal/goal για την Κάλιαρι, η οποία είναι αήττητη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Βαγιαδολίδ - Μπιλμπάο: Άνετη βαθμολογικά η Βαγιαδολίδ, καθώς βρίσκεται στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μπιμπάο χαμογέλασε μετά από καιρό, καθώς πήρε μεγάλη νίκη με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 3-0, ενώ προέρχεται από 7/10 εκτός έδρας over.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση