» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Ligue 1: Δεν τρώει γκολ με Σιρίγκου η Παρί


Προγνωστικά Στοίχημα Ligue 1: Δεν τρώει γκολ με Σιρίγκου η Παρί
21:30 ΤΟΥΛΟΥΖ  – ΠΣΖ

Προϊστορία (από 1997): 8-5-14
Α’ Γύρος: ΠΣΖ-ΤΟΥΛΟΥΖ 2-0
Κύπελλο (23/01/13): ΠΣΖ-ΤΟΥΛΟΥΖ 3-1

ΤΟΥΛΟΥΖ: Το πρώτο μέρος στην εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ρεμς είχε καλές φάσεις και για τις δύο πλευρές, αλλά οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πιο κοντά στο γκολ με το πέναλτι που έκανε ο αμυντικός Οριέ, αλλά απέκρουσε ο Αχαμαντά (39’). Στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά και μετά το δοκάρι του Τζαλό στο 51’ κατάφερε 5’ αργότερα να πάρει το προβάδισμα με τον Καπουέ. Η Ρεμς επέμεινε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 74’ μετά από λάθος στην άμυνα και ασθενή απόκρουση του Αχαμαντά. Με την εμφάνιση που είχε στην επανάληψη δικαιούνταν τη νίκη, αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος. Παρέμεινε για 4η αγωνιστική αήττητη, αλλά έπεσε στην 10η θέση με 31 βαθμούς, 5 πλέον πίσω από τη 4η Ρεν. Στο Κόπα Άφρικα με την Τυνησία ο αμυντικός Αμπντενούρ (15 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Ακόμα δεν έχει γίνει κίνηση για να καλυφθεί το κενό του Σισοκό που συνεχίζει στη Νιούκαστλ, ενώ πολύ αγγλικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται και για τον αμυντικό μέσο Καπουέ. Παραμένει εκτός ο έμπειρος αμυντικός Ζεμπινά (11 συμμ.).


Εντός: 5-4-2
Γκολ: 19-13
Τελευταία 5: 2-2-1


ΠΣΖ: Είχε δύσκολο έργο κόντρα στη Λιλ, η οποία είχε τις καλύτερες ευκαιρίες και της ακυρώθηκε ανεξήγητα κανονικό γκολ που πέτυχε στο 34’, με τον Ιμπραΐμοβιτς να ισοφαρίζει τις καλές φάσεις με δοκάρι ένα λεπτό αργότερα. Στην επανάληψη χωρίς να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους πήρε προβάδισμα από αυτογκόλ της Λιλ και κατάφερε να κρατήσει το σκορ μέχρι το τέλος. Με τη νίκη αυτή η Παρί πάτησε ξανά κορυφή, αν και συνεχίζει να ισοβαθμεί με τη Λυόν. Στα θετικά επιπλέον το γεγονός ότι κράτησε ανέπαφη την εστία της για 7 συνεχόμενο παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας Σιρίγκου μάλιστα, στα 8 από τα 9 τελευταία ματς πρωταθλήματος που συμμετείχε, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της ομάδας του (στο 1-2 από τη Νις έπαιξε ο Ντουσέ), σπάζοντας το ρεκόρ που κρατούσε ο Μπερνάρντ Λαμά, έχοντας κρατήσει 697’ ανέπαφη την εστία του (775’ πλέον ο Σιρίγκου). Έχει την καλύτερη επίθεση (38) και άμυνα (12) στη Λιγκ 1. Μαζί με την πρόσφατη νίκη της στο κύπελλο, μετράει 7 σερί νίκες κόντρα στην Τουλούζ. Στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ συνεχίζει ο περσινός πρώτος σκόρερ της Λιγκ 1 Νενέ (9 συμμ./1 γκ.), που φέτος με το μεγάλο ανταγωνισμό στη μεσοεπιθετική γραμμή δεν ήταν στα πλάνα του Αντσελότι. Στο Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφ. ο αμυντικός Τιενέ και με το Μάλι ο μέσος Σισοκό (3 συμμ.). Επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικός Άλεξ (15 συμμ.), αλλά όχι και ο Τιάγκο Σίλβα (15 συμμ.). Εκτός και ο αμυντικός μέσος Τιάγκο Μότα (10 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 6-3-1
Γκολ: 19-6
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά στοίχημα: Καλό το ρεκόρ του Σιρίγκου, αλλά ο ενθουσιασμός που βγάζει στα τελευταία της παιχνίδια η Τουλούζ είναι αρκετός για να παραβιαστεί επιτέλους η εστία του, ενώ η επιθετική ισχύς της Παρί για να μας δώσει το γκολ-γκολ (1.83 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση