Προβλέψεις στοιχήματος: Άνετη σήμερα η Γιουνάιτεντ
Μπαρτσελόνα - Χετάφε: Σχεδόν το απόλυτο έχει στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα (9-1-0). Μία νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια για την Χετάφε.

Πάρμα - Τζένοα: Άνετη βαθμολογικά η Πάρμα, που μετρά δύο σερί νίκες. Η Τζένοα δείχνει αναγεννημένη με τον Μπαλαρντίνι στον πάγκο της, ενώ έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα τελευταία της εφτά παιχνίδια απέναντι στην σημερινό της αντίπαλο.

Ουτρέχτη - Ναϊμέγκεν: Εκπληκτική πορεία διαγράφει η Ουτρέχτη, περνώντας νικηφόρα ακόμη και από την έδρα της Τβέντε με 4-2! Υψηλές πτήσεις και για την Ναϊμέγκεν, που προέρχεται από δύο σερί τρίποντα. Δεν προκύπτουν προβλέψεις στοιχήματος.



Σίβασπορ - Τραμπζονσπόρ: Είχε να κερδίσει πολλά χρόνια στην έδρα της Φενερμπαχτσέ η Σίβασπορ και το κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα με 2-1 στις καθυστερήσεις. Το ντεμπούτο του Καφκάς στην Τραμπζονσπόρ στέφθηκε με επιτυχία, κερδίζοντας άνετα την Γκαζιάντεπσπορ με 4-1.

Εβιάν - Μαρσεϊγ: Τρεις αγωνιστικές αήττητη η Εβιάν. Μία νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς έχει η ντεφορμέ Μαρσέιγ.

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα: Μόλις μια ισοπαλία (8-1-11) στο πρωτάθλημα ο Πανιώνιος. Παίζει καλή μπάλα και παίρνει αποτελέσματα ο ΠΑΣ.

Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ: Η νίκη αποτελεί μονόδρομος για την Άστον Βίλα. Ένα βαθμό στα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της έχει κατακτήσει η Γουέστ Χαμ.

Σταντάρ Λιέγης - Μονς: Δεύτερη καλύτερη εντός έδρας ομάδα η Σταντάρ Λιέγης με απολογισμό (9-3-0). Κάνει ζημιές μακριά από το γήπεδο της η Μονς (4-3-5).

Άγιαξ - Ρόντα: Στο -3 από την κορυφή ο Άγιαξ και βαθμολογικές απώλειες απαγορεύονται. Η Ρόντα δεν ηττάται εδώ και έξι αγωνιστικές.

Φέγενορντ - Αλκμάαρ: Αήττητη στο Ρότερνταμ η Φέγενορντ (7-3-0). Πισωγύρισμα για την Αλκμάαρ, η ήττα με 1-0 εντός έδρας από την Γκρόνινγκεν.

Αταλάντα - Κατάνια: Σπουδαίο διπλό για την Αταλάντα στην έδρα της Παλέρμο (2-0) και ήταν η πρώτη νίκη μετά από εφτά παιχνίδια.

Κάλιαρι - Μίλαν: Η Κάλιαρι προέρχεται από εφτά σερί goal/goal. Η Μίλαν μετρά 5/6 νίκες το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μπολόνια - Σιένα: Η Μπολόνια έχει σκοράρει 11 γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, που είναι πάντα δυνατή εντός έδρας. Τέσσερις βαθμούς μακριά από τις θέσεις της σωτηρίας η αξιόμαχη Σιένα.

Ουντινέζε - Τορίνο: Εννιά ισοπαλίες έχει μέχρι στιγμής η Ουντινέζε. Τις 11 έφτασε η Τορίνο.

Παλέρμο - Πεσκάρα: Με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι στον πάγκο της η απογοητευτική φέτος Παλέρμο. Τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσε η Πεσκάρα.


Σαμπντόρια - Ρόμα: Η Σαμπντόρια μετράει 5/6 no goal στα τελευταία της παιχνίδια. O Zντένεκ Ζέμαν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ρόμα μετά την κάκιστη πορεία των «τζιαλορόσι».

Καϊσέρισπορ - Ορντούσπορ: Δύο σερί νίκες για την Καϊσέρισπορ. Μία νίκη στα τελευταία 10 ματς η Ορντούσπορ του Κούπερ.

Αουγκσμπουργκ - Μαϊντζ: Αήττητη είναι στα τρία ματς του 2013 η Άουγκσμπουργκ (1-2-0). Τον εκτός έδρας απολογισμό της θέλει να βελτιώσει η Μαϊντζ (3-2-5).

Μερσίν - Φενερμπαχτσέ: Τρεις αγωνιστικές αήττητη, αλλά ακόμη εντός ζώνης υποβιβασμού η Μερσίν. Νέο εντός έδρας κάζο για την αφερέγγυα Φενερμπαχτσέ η ήττα με 2-1 από την Σίβασπορ.

Κέρκυρα - ΑΕΚ: Το τελευταίο της χαρτί παίζει σήμερα η Κέρκυρα. Με απουσίες η αδύναμη εκτός έδρας ΑΕΚ (1-1-7).

Πανθρακικός - Λεβαδειακός: Ο Πανθρακικός αγνοεί την νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-2-3). Επικίνδυνος εκτός έδρας ο Λεβαδειακός (4-1-5).

Τσβόλε - Τβέντε: Βαριά ήττα με 3-0 από την Μπρέντα για την Τσβόλε. Εντός έδρας ήττα-σοκ και για την Τβέντε το βαρύ 4-2 από την Ουτρέχτη.

Μάντσεστερ Γ. - Έβερτον: Η Σίτι γκέλαρε χθες και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακολουθεί το παιχνίδι στη Μαδρίτη με την Ρεάλ για το Champions League. 18/20 goal/goal για την Έβερτον.

Ρεν - Τουλούζ: Αρκετές γκέλες εντός έδρας η Ρεν (5-2-4). 9/11 under και 8/11 no goal στα εκτός έδρας της παιχνίδια η Τουλούζ.

Σαραγόσα - Σοσιεδάδ: Δεν τα καταφέρνει καλά στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς η Σαραγόσα (0-1-3). Φορμαρισμένη η Σοσιεδάδ με μόλις μία ήττα σε 12 ματς (6-5-1).

Ακαδέμικα - Ρίο Άβε: Μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια για την Ακαδέμικα. Δεν συγχωρεί εκτός έδρας η Ρίο Άβε (5-1-2).

Μορεϊρένσε - Μπεϊρα Μαρ: Επιτέλους νίκη για την Μορεϊρένσε που παραμένει πάντως ακόμη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη συμπλήρωσε η Μπεϊρα Μαρ.

Σετουμπάλ - Ζιλ Βιθέντε: Τέσσερις διαδοχικές ήττες μετράει η Σετουμπάλ, που την έχει πάρει η κάτω βόλτα. Μέτρια η εικόνα εκτός έδρας για την Ζιλ Βιθέντε (2-3-3).

Σπόρτινγκ Λ. - Μαρίτιμο: Μπάχαλο στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετά την παραίτηση του προέδρου. Σκοράρει με το σταγονόμετρο η Μαρίτιμο (16 γκολ σε 17 ματς).

Φραϊμπουργκ - Φορτούνα: Η Φραϊμπουργκ ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος (0-2-1). Στο +8 από τις επικίνδυνες θέσεις η Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Μπέβερεν - Άντερλεχτ: Δεν έχασε τις τρεις τελευταίες της εντός έδρας αναμετρήσεις η Μπέβερεν. Πέντε σερί εκτός έδρας νίκες μετράει πάντως η πρωτοπόρος Άντερλεχτ.

Παναθηναϊκός - Ξάνθη: Καλά δείγματα στα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια σε Περιστέρι και Ατρόμητο για τον Παναθηναϊκό, μαζεύοντας τέσσερις βαθμούς. Η Ξάνθη δεν κερδίζει τους «πράσινους» στα 17 πιο πρόσφατα παιχνίδια εκτός έδρας (0-3-14).

Μπιλμπάο - Εσπανιόλ: Η Μπιλμπάο δεν χάνει από το 2001 υποδεχόμενη την Εσπανιόλ (6-5-0).

Νασιονάλ - Μπενφίκα: Τίποτα το σημαντικό η έδρα της Νασιονάλ (2-3-3). Αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Μπενφίκα (14-3-0).

Γαλατάσαραϊ - Αντάλιασπορ: Νέο ντελίριο ενθουσιασμού στη Γαλατάσαραϊ με τον ερχομό του Ντιντιέ Ντρογκμπά. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες η Αντάλιασπορ.

Ίντερ - Κιέβο: Αρκετές γκέλες για την φετινή Ίντερ, που κέρδισε όμως και τις έξι τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Κιέβο.


Λιόν - Λιλ: Στα τελευταία πέντε ματς στο «Ζερλάν» η Λιόν έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Κακή εκτός έδρας η Λιλ μετρώντας μόνο δύο νίκες σε 12 εξόδους (2-6-4).

Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μ.: Πέντε over στα έξι τελευταία μετράει η Βαγιεκάνο. Η Ατλέτικο δεν έχει διπλό στις εφτά τελευταίες εξόδους της (0-3-4).

Πόρτο - Ολανένσε: Την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα έχει στο πρωτάθλημα η Πόρτο (44-8 τα γκολ). Μόλις μια νίκη εκτός έδρας για την Ολανένσε (1-4-4). Δύσκολο το έργο της.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση