» » » » » » Προγνωστικά Premier League: Με το μυαλό στο Μπερναμπέου


Προγνωστικά Premier League: Με το μυαλό στο Μπερναμπέου
18:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 74-40-51
Α’ Γύρος: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. 1-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Δικαιούνταν τη νίκη με την εμφάνιση στο πρώτο μέρος, όπου είχε τρία δοκάρια, όχι στο δεύτερο που δεν έπαιξε και τόσο καλά, αλλά και πάλι πήρε τη νίκη με γκολ του Ρούνεϊ στο 79’. Συνέχισε το αήττητο σερί της για 13η αγωνιστική (11-2-0) και είδε επιπλέον τη Σίτι να απομακρύνεται 9 βαθμούς. Αυτό περιπλέκει κάπως τα πράγματα για το σημερινό ματς, αφού ακόμα και γκέλα την παίρνει, τη στιγμή που την Τετάρτη ακολουθεί ο πρώτος αγώνας της με τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου. Όλα θα εξαρτηθούν από τις τελικές επιλογές του Φέργκιουσον. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (60). Παραδοσιακά δυσκολεύεται κόντρα στην Έβερτον, με την οποία μετράει μόλις 3 νίκες στα 8 τελευταία. Μετράει 10 στα 12 over φέτος στο Ολντ Τράφορντ. Εκτός ο μέσος Φλέτσερ (3 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 11-0-1
Γκολ: 32-15
Τελευταία 5: 4-1-0


ΕΒΕΡΤΟΝ: Στις καθυστερήσεις γλίτωσε την ήττα από την Άστον Βίλλα. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ καλά τις αντεπιθέσεις και προηγήθηκαν μόλις στο 2’, αλλά ο Ανιτσέμπε ισοφάρισε στο 21’. Ακλούθησαν άλλα δύο γκολ της Βίλλα (24’, 61’), για να αναλάβει δουλειά ο Φελαϊνί, ο οποίος μείωσε στο 69’ και έσωσε το βαθμό στο 93’. Τα έχουμε ξαναπεί φέτος για την Έβερτον: δε χάνει εύκολα, αλλά ούτε κερδίζει και αυτό μπορεί να της στοιχίσει. Βρίσκεται 3 βαθμούς μακριά από την τετράδα, αν και έχει τις μισές ήττες από την Τόττεναμ (3 έναντι 6). Πληρώνει τα πολλά Χ (12/25 ματς). Επιπλέον, έχει και την Άρσεναλ να την ακολουθεί στο -1. Πολύ καλή η παρουσία της φέτος μακριά από το Γκούντισον Παρκ, όπου μετράει μόλις δύο ήττες φέτος για το πρωτάθλημα – συνολικά έχει μόλις τρεις ήττες σε 25 αγωνιστικές φέτος στην Πρέμιερ, 34 μαζί με τις περσινές. Γκολ-γκολ τα 18 από τα 20 τελευταία στο πρωτάθλημα. Εκτός οι αμυντικοί Κόλμαν (14 συμμ./2 ασίστ), Χίμπερτ (5 συμμ.).

Εκτός: 4-6-2
Γκολ: 18-14
Τελευταία 5: 2-3-0

Προγνωστικά: Αρκετά καλή η απόδοση για τον άσο της Μάντσεστερ (1.76 GoalBet), αλλά θα προτιμήσουμε τα πιο ασφαλή για τα δεδομένα των δύο ομάδων γκολ-γκολ (1.62 GoalBet) και Over (1.65 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση