» » » » » » Προγνωστικά: Ο χαμένος χάνεται στο «Βικελίδης»


Προγνωστικά: Ο χαμένος χάνεται στο «Βικελίδης»
Σοσιεδάδ - Λεβάντε: Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί το τελευταίο τρίμηνο η Σοσιεδάδ, έχοντας απολογισμό (7-5-1). Η Λεβάντε προέρχεται από τέσσερις απανωτές εκτός έδρας ήττες, όμως πήρε ψυχολογία με το 3-0 εις βάρος του Ολυμπιακού.

Φίτεσε - Γκρόνινγκεν: Με μπροστάρη τον επιθετικό Μπονί, η Φίτεσε θα επιδιώξει τη νίκη μετά από δύο αγωνιστικές. Επικίνδυνη πάντως εκτός έδρας η Γκρόνινγκεν (4-1-6).

Γκεντσλερμπιρλίγκι - Μερσίν: Οι δύο διαδοχικές ήττες έφεραν την Γκεντσλερμπιρλίγκι μόλις έξι πόντους από την γραμμή του υποβιβασμού. Εντός αυτής βρίσκεται η Μερσίν, κυρίως λόγω της ανυπαρξίας της εκτός έδρας (0-5-6).



Μπορντό - Λιόν: Από Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις προέρχονται αμφότερες. Η Μπορντό έχει εντός έδρας απολογισμό (4-6-1). Λιόν βρίσκεται σε κάμψη, καθώς μετρά τρεις σερί ήττες, σε πρωτάθλημα και Europa League. Δύσκολα βγαίνουν προγνωστικά.

Λεβαδειακός - Ατρόμητος: Έχασε την φρεσκάδα του ο Λεβαδειακός, καθώς στα πέντε τελευταία μετράει (1-1-3). «Αρέσκεται» στις εκτός έδρας ισοπαλίες ο Ατρόμητος (2-7-1).

Ορντούσπορ - Μπουγιουκσεχίρ: Η Ορντούσπορ έχει σημειώσει μονάχα μία νίκη στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο η Μπουγιουκσεχίρ.

Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ: Τρία συνεχόμενα under, διάστημα που δεν κέρδισε η Λόκερεν. Δυσκολεύεται τελευταία η Κλαμπ Μπριζ, έχοντας μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Ντεν Χάαγκ - Χέρενφεν: Τρία κολλητά over για την Ντεν Χάαγκ. Μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ η Χέρενφεν, που είναι αήττητη πάντως τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Τσβόλε - Φέγενορντ: «Βραχυκυκλώνει» εντός έδρας η Τσβόλε (1-3-7). Στο -3 από την κορυφή η εκπληκτική Φέγενορντ.

Κατάνια - Μπολόνια: Η Κατάνια έχει μαζέψει 10 βαθμούς στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Η Μπολόνια αγνοεί την ήττα εδώ και τρεις αγωνιστικές και προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα goal/goal.

Νάπολι - Σαμπντόρια: H Νάπολι ρίχνει το βάρος της στο πρωτάθλημα, μετά το 0-3 από την Πλζεν την Πέμπτη. Σε καλή κατάσταση η Σαμπντόρια, καθώς έχει υποστεί μόλις ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πεσκάρα - Κάλιαρι: Την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με μόλις 20 γκολ ενεργητικό έχει η Πεσκάρα. Τραγική η κατάσταση για την Κάλιαρι, με τον πρόεδρο να συλλαμβάνεται από την αστυνομία για την γνωστή υπόθεση του γηπέδου, ενώ αγωνιστικά προέρχεται από οχτώ σερί goal/goal.

Τζένοα - Ουντινέζε: Η Τζένοα προέρχεται από αήττητο τριών αγωνιστικών με τον Μπαλαρντίνι στην τεχνική ηγεσία της και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια στο πρωτάθλημα. Εφτά βαθμοί μακριά από τις θέσεις Ευρώπης η Ουντινέζε.

Τορίνο - Αταλάντα: 11 συνολικά ισοπαλίες για την Τορίνο στην Serie A. Η Αταλάντα έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια.

Μπούρσασπορ - Ελαζίγκσπορ: Η Μπούρσασπορ έχει υποστεί μόνο μια ήττα στις 11 πρόσφατες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Η Ελαζίγκσπορ παραμένει σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνης, όμως ακόμη τίποτα δεν έχει χαθεί.

Νυρεμβέργη - Αννόβερο: H Nυρεμβέργη παραμένει αήττητη στα εφτά τελευταία εντός (4-3-0). Αντιθέτως το Αννόβερο χάνεται μακριά από το γήπεδο της, καθώς αριθμεί πέντε διαδοχικές ήττες στις ισάριθμες πρόσφατες εξόδους της.

Λίβερπουλ - Σουόνσι: Έχει κάνει πολλές γκέλες η Λίβερπουλ τελευταία και η νίκη αποτελεί μονόδρομος σήμερα. Πάντως η Σουόνσι δεν έχει ηττηθεί από την σημερινή της αντίπαλο, την στιγμή που ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ (2-2-0).

Βέροια - Αστέρας Τρίπολης: Με πολύ καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία αποτελέσματα η Βέροια. Με προβλήματα απουσιών στην Μακεδονική πόλη ο Αστέρας Τρίπολης.


Ξάνθη - Ολυμπιακός: Μόλις ένα γκολ έχει δεχτεί στα οχτώ τελευταία ματς η ανεβασμένη Ξάνθη. Την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχει ο κουρασμένος και απογοητευμένος Ολυμπιακός, με 13 γκολ.

Βααλβάικ - Άγιαξ: Κατρακυλά συνεχώς η Βααλβάικ, προερχόμενη από τρεις σερί ήττες. Ο Αγιαξ κέρδισε με 2-0 την Στεάουα για το Europa League, όμως στο πρωτάθλημα δεν την παίρνει για περαιτέρω απώλειες.

Ρεμς - Σεντ Ετιέν: Δύσκολα χάνει εντός έδρας η Ρεμς (4-5-3). Η Σεντ Ετιέν μετρά τέσσερις σερί νίκες, πιάνοντας την Ρεν στην τέταρτη θέση.

Βαλένθια - Μαγιόρκα: Αν και προέρχεται από ήττα η Βαλένθια στο Champions League κόντρα στην Παρί, όμως δεν έχει περιθώρια στο πρωτάθλημα, όπου στοχεύει στην τέταρτη θέση. Δύσκολη η αποστολή της Μαγιόρκα στο «Μεστάγια», αφού εκτός έδρας έχει όλο κι' όλο (1-3-8).

Μαρίτιμο - Εστορίλ: Δείχνει ανεβασμένη η Μαρίτιμο και το απέδειξε με την εκτός έδρας νίκη επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-0). Στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, αλλά όχι και τόσο καλή μακριά από το γήπεδο της η Εστορίλ (2-2-4).

Ολανένσε - Σετουμπάλ: Καλές εμφανίσεις, αλλά χωρίς νίκη τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές η Ολανένσε. Πάντως η Σετουμπάλ αγνοεί το τρίποντο μακριά από την έδρας της (0-4-5).

Πάσος Φερεϊρα - Νασιονάλ: Τρελαίνει τους πάντες η τρίτη της βαθμολογίας Πάσος Φερεϊρα, που προέρχεται μάλιστα από τρεις σερί νίκες. Επικίνδυνη η Νασιονάλ, καθώς σκόραρε και στα πέντε τελευταία της παιχνίδια.

Χόφενχαϊμ - Στουτγάρδη: Η Χόφενχαϊμ διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην Μπουντεσλίγκα, ενώ και η Στουτγάρδη προέρχεται από το βαρύ 1-4 με αντίπαλο την Βέρντερ Βρέμης.

Γκενκ - Κόρτραϊκ: Έχοντας μπει στα πλεϊ οφ, η Γκενκ ρίχνει όλο το βάρος στο Europa League, όπου στον πρώτο αγώνα με την Στουτγάρδη στην Γερμανία, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1. Από τις αξιόμαχες ομάδες του πρωταθλήματος η Κόρτραϊκ, μετρώντας δύο σερί νίκες.

Τραμπζονσπόρ - Φενερμπαχτσέ: Ελπίζει για την Ευρώπη η Τραμπζονσπόρ, κυρίως λόγω την έδρας της (5-3-3). Εν μέσω αγώνων με την Μπάτε Μπόρισοφ για το Europa League η Φενερμπαχτσέ.

Άρης - Παναθηναϊκός: Ο χαμένος χάνεται, ειδικά εάν αυτός είναι ο Άρης. Πάντως οι «κίτρινοι» δείχνουν καλά δείγματα στα ντέρμπι, όπου χάνουν δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ, όμως φέτος τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από το ΟΑΚΑ.

Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Δύο βαθμοί στα τελευταία τρία ματς για την Βαγιαδολίδ. Δύο συνεχόμενες ήττες για Ατλέτικο σε πρωτάθλημα και Europa League.

Γκιμαράες - Μορεϊρένσε: Δύο διαδοχικές ήττες μετρά η Γκιμαράες, με απολογισμό τερμάτων (0-6). Αντιθέτως η Μορεϊρένσε ήταν να μην πάρει μπρος, αφού πέτυχε δύο μαζεμένες νίκες, νίκες που δεν είχε στις πρώτες 12 αγωνιστικές.

Φιορεντίνα - Ίντερ: Η Φιορεντίνα έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία έξι παιχνίδια. Σοκ στην Ίντερ με τον σοβαρό τραυματισμό του Ντιέγκο Μιλίτο, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σοσό - Παρί Σεν Ζερμέν: Στην έδρα της στηρίζεται η Σοσό για να σωθεί στην κατηγορία (4-2-6). Η Παρί Σεν Ζερμέν εξελίσσεται σε... τρένο, παίρνοντας και από την Βαλένθια για το Champions League. Στο πρωτάθλημα δεν δέχτηκε γκολ στα εφτά από τα οχτώ τελευταία της παιχνίδια.

Εσπανιόλ - Μπέτις: Μόνο από την Μπαρτσελόνα ηττήθηκε η Εσπανιόλ, υπό της οδηγίες του Χαβιέ Αγκίρε. Πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας η Μπέτις (6-1-4).


Ρεάλ Μ. - Βαγιεκάνο: Άφησε πολλές δυνάμεις στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Ρεάλ Μαδρίτης. Με άγνοια κινδύνου αγωνίζεται η Βαγιεκάνο.

Μπενφίκα - Ακαδέμικα: Γκέλαρε μέσα στην έδρα της Νασιονάλ Μαδεϊρα η Μπενφίκα (2-2), κάτι που έκανε όμως και η Πόρτο λίγο αργότερα. Μόλις μια νίκη εκρός έδρας για την Ακαδέμικα, αλλά και δύο μόνο ήττες (1-5-2). Δύσκολο το έργο της.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση