» » » » » » Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Χτυπητές οι αδυναμίες εκτός έδρας για το Αννόβερο

Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Χτυπητές οι αδυναμίες εκτός έδρας για το Αννόβερο
16:30 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ  – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Προϊστορία: 14-14-14
Α’ Γύρος: ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 4-1

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη Φρανκφούρτη και πήρε δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ θα μπορούσε με περισσότερη προσοχή να φύγει ακόμα και με το διπλό. Παρέμεινε στη 14 θέση, αλλά έχει βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα, έχοντας χάσει μόνο από Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ στα 10 τελευταία για το πρωτάθλημα. Αρκετά ασφαλής με το +9 από τη θέση των μπαράζ. Τα 8 από τα 10 τελευταία κόντρα στο Αννόβερο ήταν over, τα 7 γκολ-γκολ. Εκτός ο τερματοφύλακας Στέφαν, ο αμυντικός Μάρκος Αντόνιο (1 συμμ.) και οι μέσοι Γκέμπχαρτ (18 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Χλούσεκ.


Εντός: 4-4-2
Γκολ: 13-10
Τελευταία 5: 1-3-1


ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Αν και είχε πολύ μέτρια εικόνα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χόφενχαϊμ, κατάφερε με το γκολ του Ντιούφ στο 8’ να πάρει προβάδισμα και να το κρατήσει μέχρι το τέλος. Έφτασε τους 29 βαθμούς και βρίσκεται στο -5 από την πρώτη εξάδα. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε εκτός έδρας με την Ανζί. Χωρίς να έχει απειλήσει στο πρώτο εικοσάλεπτο, πήρε το προβάδισμα με σουτ του Huszti στο 22’, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 34’, ενώ λίγο αργότερα τους ακυρώθηκε εσφαλμένα και δεύτερο γκολ. Η ανωτερότητα τους επιβεβαιώθηκε στην επανάληψη, όπου σημείωσαν άλλα δύο τέρματα (48’, 64’) και το Αννόβερο θα πρέπει να αισθάνεται τυχερό που έμεινε το 1-3 ως το τέλος. Πολύ δύσκολα τα πράγματα στον επαναληπτικό της Πέμπτης, όπου το Αννόβερο θέλει νίκη με 2 και πάνω γκολ διαφορά.  Πολύ αδύναμη στα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, όπου έχει 8 ήττες στις 9 τελευταίες εξόδους της. Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στη Νυρεμβέργη. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Ποκονιόλι (1 συμμ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Ράντλινγκερ, οι αμυντικοί Έγκιμαν (19 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Τσερουντόλο (15 συμμ.), Φελίπε (1 συμμ.), Σούλτσε και οι μεσοεπιθετικοί Στιντλ (14 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Αντρέασεν (4 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 2-0-8
Γκολ: 16-25
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Σε καλή κατάσταση η Νυρεμβέργη, μπορεί να αποφύγει την ήττα από το Αννόβερο, το οποίο θα είναι κουρασμένο από την αναμέτρηση στην Ρωσία, ενώ έχει και το μυαλό του στον επαναληπτικό με την Ανζί. Αξίζει το ρίσκο στον άσο (2.00 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση