» » » » » Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Ικανή η Ντόρτμουντ


Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Ικανή η Ντόρτμουντ
16:30 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ  – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προϊστορία: 24-10-25
Α’ Γύρος: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2-3

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Το πέναλτι στο 18’ με το οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Ντόρτμουντ της έριξε τη ψυχολογία και πριν καλά-καλά το καταλάβει βρέθηκε να χάνει με 0-2 (21’). Από κει και πέρα δεν έκανε τίποτα παραπάνω για να αλλάξει την κατάσταση και γνώρισε δίκαια την ήττα εκτός έδρας, δεχόμενη και τρίτο στο 88’. Βγάζει κακό αγωνιστικό πρόσωπο και βρίσκεται δικαιολογημένα τόσο χαμηλά στη βαθμολογία (15η), με τη Χόφενχαϊμ πλέον να την πλησιάζει στους 6. Το μόνο που τη σώζει είναι φέτος είναι οι κάπως καλύτερες εμφανίσεις της στα εντός εκεί όπου είναι αήττητη στα 6 τελευταία. Απέκτησε τον ιάπωνα μεσοεπιθετικό Καναζάκι (Ναγκόγια Κράμπους). Εκτός ο τερματοφύλακας Στέφαν, οι αμυντικοί Πλάτενχαρντ (6 συμμ.), Μάρκος Αντόνιο (1 συμμ.), οι μέσοι Κοέν (9 συμμ./1 ασίστ), Χλούσεκ και οι επιθετικοί Μέντλερ, Νγκανκάμ.


Εντός: 3-4-2
Γκολ: 11-9
Τελευταία 5: 1-2-2

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Μπήκε δυνατά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φορτούνα και προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο με 2-0 (αυτογκόλ 6’, Χέρμαν 14’). Είχε τον έλεγχο του αγώνα και παρά τη μείωση από τους φιλοξενούμενους με πέναλτι στο 50’, δεν ανησύχησε και πήρε δίκαια τη νίκη. Παρέμεινε αήττητη στη Μπουντεσλίγκα στα 7 τελευταία (3-4-0) και ανέβηκε στην 7η θέση. Με νίκη σήμερα μπορεί να ανέβει στην 5η, αφού Μάιντς και Σάλκε έχασαν χθες. Σε αυτό το θετικό διάστημα που διανύει μεγάλο ρόλο έχει παίξει το ότι ο Φαβρ έχει δώσει μεγαλύτερη σημασία στην άμυνα. Under τα 6 από τα 7 τελευταία. Παραχώρησε δανεικό στη Χόφενχαϊμ έναν από τους καλύτερους παίχτες της, τον επιθετικό Ντε Καμάργκο (14 συμμ./2 γκ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Μπλάσβιτς και οι μέσοι Ζάκα (12 συμμ./1 γκ.), Νόρντβελτ (18 συμμ./3 ασίστ).

Εκτός: 2-6-2
Γκολ: 11-17
Τελευταία 5: 2-3-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Περιμένουμε αρκετά προσεχτικές τις δύο ομάδες, αλλά η Γκλάντμπαχ δείχνει σε καλύτερα και μπορεί να αποφύγει την ήττα. Χ2 στο 1.50 (BetShop).






18:30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προϊστορία: 24-19-24
Α’ Γύρος: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΕΒΕΡΟΚΥΖΕΝ 3-0

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ είχε τρία δοκάρια αλλά τελικά έμεινε στο 0-0. Την αρχή έκαναν οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, με τη Λεβερκούζεν να είναι καλύτερη στην επανάληψη και να απαντάει με δύο δοκάρια. Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο φετινό παιχνίδι που δεν καταφέρνει να σκοράρει. Η ισοπαλία τη διατήρησε οριακά στη 2η θέση και την απομάκρυνε 14 βαθμούς από την κορυφή. Παραμένει η μόνη αήττητη εντός έδρας ομάδα στη Μπουντεσλίγκα. Εκτός ο τερματοφύλακας Λομπ, ο μέσος Πους και ο επιθετικός Μπελαραμπί (8 συμμ.).

Εντός: 7-2-0
Γκολ: 19-6
Τελευταία 5: 3-1-1

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Προηγήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι στο 18’ στο οποίο ευστόχησε Μπλαζτσικόφσκι, με το Πολωνό να κάνει το 2-0 τρία λεπτά αργότερα. Από εκεί και μετά δεν χρειάστηκε να πιέσει πολύ, έχασε πάντως αρκετές φάσεις αφού έβγαινε εύκολα μπροστά και έκλεισε το ματς με τρίτο γκολ από τον Λεβαντόφσκι. Τρίτη σερί νίκη για τους περσινούς πρωταθλητές, που πλησίασαν στον ένα βαθμό τη Λεβερκούζεν και μπορούν με νίκη σήμερα να την ξεπεράσουν. Άλλωστε ο Κλοπ όρισε τη 2η θέση ως το βασικό στόχο φέτος στο πρωτάθλημα. Κράτησε για δεύτερη αγωνιστική ανέπαφη την εστία της, προερχόμενη από 8 σερί γκολ-γκολ στο πρωτάθλημα. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στη Μπουντεσλίγκα (43). Αήττητη στα 4 τελευταία κόντρα στη Λεβερκούζεν (3-1-0), στα οποία έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Τιμωρημένος ο μέσος Μπίτενκουρ (1 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Σούμποτιτς (15 συμμ./2 γκ.), Οβομογιέλα, ο μέσος Αμινί και ο τερματοφύλακας Αλομέροβιτς.

Εκτός: 5-4-1
Γκολ: 23-12
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Όσο καλά και αν παίζει στο γήπεδο της η Λεβερκούζεν, η Ντόρτμουντ είναι πολύ πιο δυνατή και ικανή να σπάσει το εντός έδρας αήττητο των γηπεδούχων. Διπλό στο 2.15 (MyBet). Για λιγότερο ρίσκο καλή επιλογή είναι το γκολ-γκολ στο 1.90 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση