Δεν συγχωρούν εντός οι «πολίτες»
Μάλαγα - Σαραγόσα: Σταθερά στην τέταρτη θέση η Μάλαγα, που διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (33-19 τα γκολ). Δεν σκόραρε στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Σαραγόσα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Ναϊμέγκεν - Φίτεσε: Μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια για τη Ναϊμέγκεν. Καλή εκτός έδρας η Φίτεσε (7-0-3).

Κιέβο - Γιουβέντους: Οι 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ Κιέβο και Γιουβέντους έληξαν ισόπαλες, όμως οι «μπιανκονέρι» δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.



Ορντούσπορ - Γκεντσλερμπιρλίγκι: Εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη η Ορντούσπορ του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Αντιθέτως η Γκεντσλερμπιρλίγκι προέρχεται από δύο σερί τρίποντα, ενώ είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Αζαξιό - Λιόν: Μπορεί να μην κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Αζαξιό όμως στα τελευταία τρία ματς παραμένει αήττητη. Δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για την Λιόν μετά τη νίκη με 2-0 επί της Βαλενσιέν.

ΟΦΗ - Κέρκυρα: Μέσω της έδρας του ο ΟΦΗ ελπίζει στην άνετη παραμονή (5-4-1). 12 ματς χωρίς νίκη η Κέρκυρα (0-6-6).

Γκενκ - Κλαμπ Μπριζ: Η Γκενκ έχει σκοράρει στα 22 από τα 23 παιχνίδια της, ενώ τα 11 τελευταία ήρθαν goal/goal. Δύο διαδοχικά 0-0 πάντως για την Κλαμπ Μπριζ.

Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ: Τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς έχει η Γουέστ Μπρομ. Δεν κέρδισε τα δύο πρόσφατα εκτός η Τότεναμ.

Φένλο - Άγιαξ: Εννιά γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις δέχτηκε η Φένλο και δύσκολα να γλιτώσει από τον Άγιαξ, που προέρχεται από ήττα.

Τβέντε - Ουτρέχτη: Από δύο σερί 0-0 έρχεται η Τβέντε, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει. Ικανή και εκτός έδρας φέτος η Ουτρέχτη (5-3-2).

Πεσκάρα - Μπολόνια: Τρεις συνεχόμενες ήττες για την Πεσκάρα. Μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για την Μπολόνια.

Σιένα - Ίντερ: Η Σιένα προέρχεται από 7/8 ήττες στις τελευταίες της αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Η Ίντερ δεν έχει βγάλει διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της.

Φιορεντίνα - Πάρμα: Η Φιορεντίνα έχει κερδίσει τα εφτά από τα οχτώ τελευταία της παιχνίδια, υποδεχόμενη την Πάρμα.

Τζένοα - Λάτσιο: Μόλις δύο νίκες τις 18 τελευταίες αγωνιστικές για την Τζένοα. Τρεις ισοπαλίες και αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της Λάτσιο (1-3-0).

Παλέρμο - Αταλάντα: Ματς-τελικός για την Παλέρμο, που έχει κερδίσει την Αταλάντα στα τρία τελευταία που την υποδέχτηκε.


Τραμπζονσπόρ - Γκαζιάντεπσπορ: Το πρόσφατο ντεφορμάρισμα της Τραμπζονσπόρ οδήγησε την διοίκηση στην απομάκρυνση του Γκιουνές και την πρόσληψη του Καφκάς. Τελευταία νίκη της Γκαζιαντέπσπορ στο «Αβνί Ακέρ» σημειώθηκε την περίοδο 1998-99.

Εσκισεχίρσπορ - Μερσίν: Κέρδισε μετά από πέντε αγωνιστικές η Εσκισεχίρσπορ με 1-0 την Ορντούσπορ. Χωρίς διπλό μέχρι στιγμής η Μερσίν (0-4-6).

Νυρεμβέργη - Γκλάντμπαχ: Η Νυρεμβέργη εντός έδρας χάνει δύσκολα, έχοντας μόνο δύο ήττες (3-4-2). Η Γκλάντμπαχ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην Μπουντεσλίγκα και εκτός έδρας μετράει 2-6-2.

Βέροια - Πανθρακικός: Μόνο τον Παναθηναϊκό κέρδισε με τον Καλαϊτζίδη στον πάγκο της η Βέροια (1-4-3), που έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (1-4-3). Παίζει καλά ο Πανθρακικός, ο οποίος είναι στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Ο Ολυμπιακός μετράει έξι σερί νίκες με μηδέν παθητικό συμπεριλαμβανομένων και των δύο αγώνων για το κύπελλο με την Καβάλα. Μόλις μία νίκη (1-7-1) μακριά από το Περιστέρι ο Ατρόμητος.

Βίλεμ - Φέγενορντ: Καθηλωμένη στην τελευταία θέση η Βίλεμ με ρεκόρ (2-7-11). Χωρίς γκολ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Φέγενορντ.

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Δύσκολα συγχωρεί στο γήπεδο της η Μάντσεστερ Σίτι (9-2-1). Δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας ντέρμπι για την Λίβερπουλ, που έμεινε στο 2-2 κόντρα στην Άρσεναλ την Τετάρτη.

Μονπελιέ - Ρεμς: Πέντε διαδοχικές εντός έδρας νίκες με μηδέν παθητικό μετράει η Μονπελιέ, ενώ η Ρεμς σκόραρε μονάχα μόνο μια φορά στις εφτά πιο πρόσφατες εξόδους της.

Ολανένσε - Ακαδέμικα: Πλήθος απουσιών για την Ολανένσε, κυρίως λόγω Κόπα Άφρικα. Δύο σερί νίκες για την ανεβασμένη Ακαδέμικα.

Νασιονάλ - Μορεϊρένσε: Μόλις δύο οι νίκες εντός έδρας για τη Νασιονάλ. Πιθανόν να τις κάνει τρεις κόντρα στην ουραγό Μορεϊρένσε (1-5-10).

Ζιλ Βιθέντε - Μαρίτιμο: Μια νίκη μετρά μπροστά στο κοινό της η Ζιλ Βιθέντε (1-3-4), που ενισχύθηκε ωστόσο μεταγραφικά. Τέσσερις αγωνιστικές αήττητη η Μαρίτιμο.

Σεβίλλη - Βαγεκάνο: Βελτιωμένη με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της (2-2-1) η Σεβίλλη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ρίχνει το βάρος της στο κύπελλο. Πέντε νίκες στα έξι τελευταία της παιχνίδια (5-0-1) για την εξαιρετική Βαγεκάνο.

Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ: Αήττητος ο Σάμι Χίπια εντός έδρας με την Λεβερκούζεν (11-4-0). Πάντως η Ντόρτμουντ είναι η δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα, με ρεκόρ (5-4-1).

Άντερλεχτ - Σταντάρ Λ.: 11 σερί νίκες καταγράφει η Άντερλεχτ. 9/12 τελευταία παιχνίδια της Σταντάρ Λιέγης ήταν no goal.

Φενερμπαχτσέ - Σίβασπορ: Δύο αγωνιστικές χωρίς εντός έδρας νίκη είναι πολλές για την Φενερμπαχτσέ. Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος η Σίβασπορ.

Άρης - ΠΑΟΚ: Ο Άρης διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. O ΠΑΟΚ δεν σκόραρε στα τρία τελευταία του παιχνίδια, ενώ δεν κέρδισε κιόλας.

Μπεϊρα Μαρ - Μπράγκα: Τρεις σερί ηττες για την Μπεϊρα Μαρ, η οποία πλησίασε την γραμμή του υποβιβασμού. Τρία διαδοχικά over για την επιθετική Μπράγκα.

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα: Στο «Μεστάγια» η Βαλένθια έχει απολογισμό (7-1-3), έχοντας φέρει 7/11 over. 11/11 over εκτός έδρας μετρά στο πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα.

Μίλαν - Ουντινέζε: Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Μίλεν με την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι. Μια ήττα στις τελευταίες αγωνιστικές για την Ουντινέζε.

Μαρσεϊγ - Νανσί: Over 3,5 ήταν τα πέντε παιχνίδια που έδωσε μέσα στο 2013 η Μαρσεϊγ. Από 12 σερί goal/goal προέρχεται στο πρωτάθλημα η Νανσί.


Ατλέτικο Μ. - Μπέτις: Μια φορά ηττήθηκε στις έξι τελευταίες της επισκέψεις στο «Βιθέντε Καλντερόν» η Μπέτις (3-2-1)

Σοσιεδάδ - Μαγιόρκα: Μόλις μία ήττα (4-3 εκτός με Ρεάλ) σε 11 αγώνες (5-5-1) για την Σοσιεδάδ. Τρεις σερί ήττες για την Μαγιόρκα με γκολ (0-9).

Μπενφίκα - Σετουμπάλ: Η Μπενφίκα παραμένει αήττητη και στην πρώτη θέση (13-3-0). Από τρεις βαριές ήττες προέρχεται η Σετουμπάλ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση