» » » » » » Πάμε στοίχημα Champions League: Σαχτάρ Ντ. - Ντόρτμουντ


Πάμε στοίχημα Champions League: Σαχτάρ Ντ. - Ντόρτμουντ
21:45 ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ. - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ.: Όχι μόνο κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά έχασε και την πρωτιά στον όμιλό της την τελευταία αγωνιστική, αφού ηττήθηκε από την Γιουβέντους. Και μιλάμε για ένα όμιλο που είχε μέσα την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, που την άφησε στην 3η θέση. Πολύ καλές εμφανίσεις για την Σαχτάρ, που έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις στην φάση των ομίλων. Το πάγιο πρόβλημα όμως της ομάδας είναι η διακοπή λόγω του παγετού, που αναγκάζει την ομάδα να έρθει να παίξει σήμερα σε επίσημο ματς μετά από τις 5/12. Στο διάστημα της διακοπής έπαιξε 12 φιλικές αναμετρήσεις από τις οποίες κέρδισε τις 10 και έχασε στις δύο. Ο Λουτσέσκου πάντως έχει ακόμα ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει ,αφού ο κινητήριος μοχλός της ομάδας, ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν, μετακόμισε για 35 εκ. ευρώ στην Ρωσική Ζενίτ. Πάντως η Σαχτάρ τον αντικατέστησε με τον Τάϊσον(Μέταλιστ), που έχει δικαίωμα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο αγωνιστικό κομμάτι σίγουρα εκτός θα είναι ο Κούτσερ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί για τον Ρακίτσκι.



ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική, όπου γνώρισε ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από το Αμβούργο με 4-1. Τρομερά λάθη στο κέντρο της άμυνας από τους παίκτες της Ντόρτμουντ, που το πλήρωσαν πολύ ακριβά. Πλέον οι "κίτρινοι" αποχαιρέτησαν και επίσημα το πρωτάθλημα και στρέφουν την προσοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου επιθυμούν μία καλή πορεία. Στην φάση ων ομίλων η ομάδα έκανε καλές εμφανίσεις τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Το τελευταίο διάστημα πάντως και πριν από την ήττα από το Αμβούργο έδειχνε ανεβασμένη. Ο Κλοπ δικαιολόγησε τους παίκτες του ότι είχαν το μυαλό τους στο σημερινό ματς, αλλά τόνισε πως χρειάζεται και βελτίωση. Στο σημερινό ματς οι Γερμανοί θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν την αγωνιστική απραξία της Σαχτάρ και να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει τον πρώτο λόγο για την ρεβάνς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα είναι ο Γκρόσκροϊτς, ενώ τρέχουν να προλάβουν οι Γκουντογκαν, Σμέλτσερ και Σούμποτιτς.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Περίμενα το over πολύ χαμηλότερο ,αφού και οι δύο είναι φύση επιθετικές ομάδες. Με τέτοια όμως απόδοση το οver, αξίζει αν εμπιστευτούμε τη λογική. Οver (1.80, Betshop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση