» » » » » Στοίχημα Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ


Στοίχημα Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ
21:45 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Από πολύ καλή εμφάνιση προέρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με 4-1 την περασμένη αγωνιστική της Σεβίλλης στο "Σαντιαγκο Μπερναμπεου" και έτσι άφησε πίσω της την ήττα από την Γρανάδα. Επέστρεψε στις νίκες με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, που δείχνει πανέτοιμος για την αναμέτρηση με την Γιουνάϊτεντ που ακολουθεί. Πάντως η "βασίλισσα" στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν τα πάει καθόλου καλά, αφού βρίσκεται ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου και αναγκαστικά στρέφουν όλη την προσοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι και ο βασικός της στόχος για φέτος.  Οι "μερένχες" είχαν εξαιρετική παρουσία στους ομίλους και σήμερα θέλουν να εκμεταλλευτούν την δυνατή τους έδρας και να πάρουν τη νίκη, ώστε να έχουν προβάδισμα απέναντι στον επαναληπτικό. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να παρατάξει επιθετικά την ομάδα του και ποντάρει στην καλή επιθετική λειτουργία που χαρακτηρίζει και φέτος την Ρεάλ Μαδρίτης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός είναι ο Κασίγιας, ενώ τρέχει να προλάβει το ματς ο Τσάμπι Αλόνσο. Με κίτρινη οι Σέρχιο Ράμος και Τσάβι Αλόνσο, χάνουν την ρεβάνς.



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ επικράτησε με 2-0 της Έβερτον εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Αυτή η νίκη ουσιαστικά έδωσε και τον τίτλο στους "μπέμπηδες", αφού μετά τη νέα γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι, η Γιουνάϊτεντ βρίσκεται στο +12 από τους πολίτες, που είναι στην 2η θέση. Αυτό ήταν και το ιδανικό σενάριο για την σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που έχει την ευκαιρία να στρέψει το βλέμμα του στις δύο αναμετρήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "μπέμπηδες" πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις στην φάση των ομίλων, αλλά δέχθηκαν πολλά γκολ. Το τελευταίο διάστημα πάντως η αμυντική της γραμμή δουλεύει πολύ καλύτερα. Το μεγάλο της όπλο όμως βρίσκεται στην επίθεση, με τους Ρόμπιν Φάν Πέρσι και Γουέϊν Ρούνει να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σκωτσέζος τεχνικός βλέπει τους δύο αμυντικούς του, Τζόουνς και Έβανς να μην προλαβαίνουν τον τελικό και να τον προβληματίζουν ιδιαίτερα οι απουσίες τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Πολύ δύσκολα ματς για προγνωστικά. Η λογική λέει για ανοιχτό ματς με πολλά γκολ. Αλλά θα κοντράρουμε την λογική, αφού θεωρώ ότι οι δύο προπονητές θα δώσουν έμφαση στις άμυνες τους και έχουν σκοπό να κρατήσουν το μηδέν. Ρίσκο με under (2.20, Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση