» » » » » Στοίχημα Premier League: Πολλά γκολ στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ»!


Στοίχημα Premier League: Πολλά γκολ στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ»!
15:30 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 40-24-41
Α’ Γύρος: TOTTENAM-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1-1

ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ: Κακή στο πρώτο μέρος με την Έβερτον, δέχτηκε δύο γκολ και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Στην επανάληψη όμως ήταν καλύτερη και με την είσοδο του Λονγκ κατάφερε να ισοφαρίσει (65’) και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά το 1-2 παρέμεινε ως το τέλος. Δε συμμετείχε πολύ στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά ο επιθετικός Οντεμγουίγκι έκανε τη γκάφα της χρονιάς. Έμεινε 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη και κατηφόρισε στην 9η θέση, 7 βαθμούς μακριά από την πεντάδα. Γκολ-γκολ τα 7 από τα 8 τελευταία στο πρωτάθλημα. Μάλλον θα αρχίσει να ξεχνάει το όνειρο για Ευρώπη. Η ΚΠΡ πίεζε για την απόκτηση του μέχρι τις τελευταίες ώρες και ο ίδιος νόμιζε ότι η μεταγραφή του είχε κλείσει και μάλιστα εμφανίστηκε στα γραφεία της ΚΠΡ, κάνοντας δηλώσεις ότι η ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο κλπ.! Η διοίκηση φυσικά έβγαλε αμέσως ανακοίνωση και μάλλον θα έχουν στη «μπούκα» από δω και πέρα τον νιγηριανό! Τελείωσε τις υποχρεώσεις του με το Κονγκό ο μέσος Μουλούμπου (18 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και αναμένεται να είναι έτοιμος για σήμερα. Εκτός οι μέσοι Θορν (4 συμμ.), Γκέρα (16 συμμ./4 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Οντεμγουίγκι (18 συμμ./5 γκ./3 ασίστ). 


Εντός: 7-2-3
Γκολ: 19-11
Τελευταία 5: 0-1-4

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Μοιρασμένο το παιχνίδι με τη Νόριτς, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32’, αλλά η Τόττεναμ κατάφερε να πάρει το βαθμό με το Μπέιλ που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του (80’). Τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη και τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, παραμένει πάντως αήττητη από τα μέσα Δεκεμβρίου και 4η στη βαθμολογία, αλλά έχει πολύ κοντά πλέον την Έβερτον. Under τα τρία τελευταία. Αήττητη στα 6 τελευταία κόντρα στη Γουέστ Μπρομ (3-3-0). Ο Βίλας-Μπόας χρειαζόταν άμεσα τον Χόλτμπι της Σάλκε, λόγω του τραυματισμού του Σάντρο, και έτσι η διοίκηση δαπάνησε άλλα 2 εκατ. για να τον φέρει (τον είχε κλείσει για το καλοκαίρι με 7 εκατ.). Δανεικοί δόθηκαν οι μέσοι Τζένας, Τάουνσεντ (5 συμμ.) στην ΚΠΡ και ο τερματοφύλακας Γκόμες στη Χόφενχαϊμ. Στο Κόπα Άφρικα με το Τόγκο ο επιθετικός Αντεμπαγιόρ (14 συμμ./2 γκ.). Εκτός ο μέσος Σάντρο (22 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο αμυντικός Καμπούλ (1 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Χάντλστοουν (13 συμμ./3 ασίστ).

Εκτός: 6-2-4
Γκολ: 23-17
Τελευταία 5: 2-3-0

Πρόταση στοίχημα: Η Τόττεναμ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και η Γουέστ Μπρομ, που δείχνει να έχει ξεφουσκώσει, της δίνει την κατάλληλη ευκαιρία. Διπλό στο 2.21 (GoalBet).






18:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 39-39-69
Α’ Γύρος: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝ.ΣΙΤΙ 2-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΚΠΡ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κλέψουν τον πόντο παίζοντας σε όλο το παιχνίδι άμυνα, αν και η Σίτι είχε καλές ευκαιρίες και δοκάρι στην επανάληψη. Σταμάτησε το νικηφόρο σερί των περσινών πρωταθλητών και η ψαλίδα με τη Γιουνάιτεντ άνοιξε και πάλι στους 7 βαθμούς. Έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία (19), έχοντας κρατήσει στα το μηδέν στην άμυνα στα 5 τελευταία (+1 στο κύπελλο). Under τα 4 τελευταία. Ο Μαντσίνι είχε δηλώσει ότι η ομάδα δε χρειαζόταν ενίσχυση και έτσι και έγινε, με τη Σίτι να παραχωρεί 7 νεαρούς ως δανεικούς και φυσικά τον Μπαλοτέλι στη Μίλαν (20 εκατ. €), κάτι σχετικά αναμενόμενα με τα όσα είχαν συμβεί τον τελευταία καιρό ανάμεσα στους δύο άνδρες. Στο Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφ. ο αμυντικός Κολό Τουρέ (9 συμμ.) και οι μέσοι Γιάγια Τουρέ (21 συμμ./4 γκ./3 ασίστ), Ραζάκ (2 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Κομπανί (20 συμμ.), Μαϊκόν (5 συμμ.), Ρίτσαρντς (3 συμμ.). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς, αλλά με τις πιθανότητες με το μέρος του.

Εντός: 9-2-1
Γκολ: 27-9
Τελευταία 5: 4-1-0

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ήταν καλύτερη στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και δίκαια προηγήθηκε με 2-0 (Σουάρεζ 5’, Χέντερσον 60’), αλλά χρειάστηκαν μόλις 5 λεπτά χαλάρωσης για να βρουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο τελικό 2-2 (64’, 67’). Πάλι προβλημάτισε αμυντικά και για ακόμα ένα παιχνίδι με ομάδα που βρίσκεται πιο πάνω στη βαθμολογία δεν κατάφερε να κερδίσει. Παρέμεινε στη 7η θέση, αλλά είδε την 5η Έβερτον να απομακρύνεται 6 πόντους. Μετράει 11 σερί over σε κύπελλο (2) και πρωτάθλημα (9). Έκλεισε τον πολύ καλό μέσο Φελίπε Κουτίνιο από την Ίντερ (10 εκατ. €), ενώ ο 3ος τερματοφύλακας Ντόνι έμεινε ελεύθερος. Επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα ο εξτρέμ Ασαϊντί. Εκτός οι αμυντικοί Κέλι (4 συμμ.), Φλάναγκαν.

Εκτός: 3-5-4
Γκολ: 20-20
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Τα προβλήματα στην άμυνα δύσκολα να μην επηρεάσουν τη Σίτι. Και πολύ δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν, με τη Λίβερπουλ από την άλλη να έχει έφεση στο σκοράρισμα, αλλά πολλά αμυντικά προβλήματα. Γκολ-γκολ (1.55 MyBet) και over (1.65 MyBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση