» » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Super League: Η Θεσσαλονίκη στα...δύο!

Προβλέψεις στοιχήματος Super League: Η Θεσσαλονίκη στα...δύο!
15:00 ΟΦΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

ΟΦΗ: Ακόμα μία άσχημη εκτός έδρας εμφάνιση πρόσθεσε την φετινή σεζόν ο ΟΦΗ, που ηττήθηκε με 2-1 την περασμένη αγωνιστική από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι Κρητικοί που προέρχονταν από δύο σερί εντός έδρας νίκες, παρουσίασαν άσχημη εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και δίκαια ηττήθηκαν με 2-1. Κατάφεραν κόντρα στην ροή της αναμέτρησης να προηγηθούν με τον Σόουζα στο 40', αλλά στο δεύτερο μέρος κλείστηκαν στην άμυνά τους κι δέχθηκαν μεγάλη πίεση από την ΑΕΚ, που έκανε την ανατροπή με γκολ στο 56' και το 81'. Ο ΟΦΗ πάντως μπορεί να αισθάνεται καλά βαθμολογικά, αφού απέχει επτά βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού και έχει σήμερα την ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, εφόσον επικρατήσει της ουραγού Κέρκυρας. Εντός έδρας παρουσιάζεται πολύ δυνατός την φετινή σεζόν και εκεί στηρίζεται ώστε να καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Συγκεκριμένα μετράει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βερόν και Χαριτωνίδη.


ΕΝΤΟΣ: 5-4-1
ΓΚΟΛ: 21-24
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σε ένα ματς με πολλές αψιμαχίες και πολλά νεύρα την περασμένη αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με τον Άρη και συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Φαίακες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ , κατάφεραν με δύο γκολ του Κυβελίδη, στο ντεμπούτο του με την ομάδα, να κάνουν την ανατροπή. Στην συνέχεια κέρδισαν την αποβολή του Παπαστεριανού, αλλά αυτό δεν έφτανε, αφού τρία λεπτά αργότερα δέχθηκαν την ισοφάριση, ενώ κινδύνεψαν και να δεχτούν κι' άλλο τέρμα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Η ομάδα βρίσκεται πλέον σε δεινή βαθμολογική θέση, με μόλις 14 βαθμούς, και έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια. Μεσοβδόμαδα δέχθηκε την δεύτερη ήττα στο Κύπελλο από τον Λεβαδειακό, αυτή την φορά εντός έδρας με 1-0,  με τον τεχνικό της ομάδας, Άκη Μάντζιο να χρησιμοποιεί μόνο αναπληρωματικούς. Η Κέρκυρα διαθέτει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 9 γκολ, ενώ οι εκτός έδρας επιδόσεις της είναι απογοητευτικές, αφού μετράει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικός αμφίβολος είναι ο Βενέτης, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Διαμαντόπουλος και Γκούμας.

ΕΚΤΟΣ: 1-3-5
ΓΚΟΛ: 9-24
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

Προβλέψεις στοιχήματος: Ο ΟΦΗ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και σήμερα έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί αρκετά μακριά από την γραμμή. Θα βρει τους χώρους και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Άσσος.(1.80, Mybet).






17:15 ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

ΒΕΡΟΙΑ: Μεσοβδόμαδα πήρε πολύ μεγάλη πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου, αφού επικράτησε της Ξάνθης εκτός έδρας με 2-0 αι σε συνδυασμό και με τη νίκη της στο πρώτο ματς(2-1) κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά του θεσμού. Καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης η Βέροια, που έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Η πορεία της πάντως στο πρωτάθλημα δεν είναι εξίσου καλή, αφού την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα του ΠΑΣ στα Γιάννενα και συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στην ζώνη του υποβιβασμού. Απέχει μόλις δύο βαθμούς από Άρη και Πλατανιά που είναι εκτός και σήμερα χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη. Μετά την ήττα στα Γιάννενα ακολούθησαν σκηνές "ροκ", με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Αρβανιτίδη, να εισβάλει στα αποδυτήρια και να μιλάει με σκληρή γλώσσα στους παίκτες της ομάδας. Μάλιστα οι Καφές και ίσα Μοχάμεντ αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τον σύλλογο, αφού θεωρούν αντιεπαγγελματική την συμπεριφορά του συλλόγου προς αυτούς. Τέσσερα ματς μακριά από τη νίκη μετράει η Βέροια στο πρωτάθλημα και καλείται σήμερα να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου έχει ρεκόρ 2-3-4. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο τιμωρημένος Γεωργέας.

ΕΝΤΟΣ: 2-3-4
ΓΚΟΛ: 12-25
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική, αλλά τελικά γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τους πρωταθλητές. Οι "πράσινοι" είχαν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν, ενώ αμυντικά έκλεισαν καλά τους χώρους και δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των παικτών του Ολυμπιακού. Δέχθηκαν όμως ένα γκολ από στημένη φάση στο 86' και απέτυχαν να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Ικανοποιημένος έμεινε ο Δερμιτζάκης από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, με την ομάδα της Κομοτηνής πάντως να τρέχει ένα σερί έξι αγών χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Πανθρακικός βρίσκεται στο +6 από την γραμμή του υποβιβασμού και νιώθει μία σχετική άνεση, αλλά έχει μπροστά του δύσκολα ματς και καλείται να δείξει χαρακτήρα. Μακριά από την έδρα του αποδυναμώνεται αισθητά και συγκεκριμένα έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Μιχαλόπουλος.

ΕΚΤΟΣ: 2-3-4
ΓΚΟΛ: 19-23
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Βέροια έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από τους βαθμούς και τα "γκάζια" του Αρβαντίδη φαίνεται ότι έπιασαν τόπο. Ο Πανθρακικός αν και είναι καλός δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα και ίσως το πληρώσει και σήμερα. Άσσος. (2.30, Goalbet).






17:15 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς να πατήσει στο τέρμα το γκάζι κατάφερε να περάσει από την Κομοτηνή, αφού επικράτησε την περασμένη αγωνιστική με 1-0 εκτός έδρας. Οι "ερυθρόλευκοι" σε ακόμα ένα ματς προβλημάτισαν με την απόδοσή τους, αλλά κατάφεραν αν σκοράρουν έπειτα από στημένη φάση και κεφαλιά του Κοντρέρας, λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης. Είναι φανερό πως οι παίκτες του Ολυμπιακού παίρνουν τελείως χαλαρά το θεσμό του πρωταθλήματος, αφού βλέπουν την ομάδα να μην έχει αντίπαλο την φετινή σεζόν. Στο θέμα του προπονητή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπαθεί να φέρει τον Μίτσελ από την Ισπανία, αλλά το πιο λογικό σενάριο είναι να παραμείνει ο Αντώνης Νικοπολίδης μέχρι το τέλος της σεζόν. Μεσοβδόμαδα ο Ολυμπιακός, αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην Καβάλα, στην επαναληπτική αναμέτρηση για το Κύπελλο και επικράτησε με 1-0, τσεκάροντας το εισιτήριο του για τα προημιτελικά. Στα μεταγραφικά πήγε να κάνει το μπαμ με τον Βύντρα, με τον παίκτη τελικά να καταλήγει στην ισπανική Λεβάντε. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα λείψουν σήμερα οι Φουστέρ και Ιμπαγάσα.

ΕΝΤΟΣ: 9-0-0
ΓΚΟΛ: 42-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Ατρόμητος με το Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο της ομάδας την περασμένη αγωνιστική, αφού η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό βρήκε νικητές τους "πράσινους " με 2-1. Οι Περιστεριώτες απείλησαν σχεδόν ελάχιστα τον Παναθηναϊκό και ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι φάνηκε να αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα. Στο δεύτερο μέρος δέχθηκε και τα δύο γκολ από τους "πράσινους" και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τέλος με τον Καραμάνο. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο μετά το τέλος του ματς, τόσο προς τους παίκτες, όσο και προς τον Αναστόπουλο, με τον πρόεδρο της ομάδας, Σπανό, να ρίχνει βόμβα αποχώρησης το καλοκαίρι. Καθημερινά γίνονται προσπάθειες για να μεταπειστεί και όλα θα κριθούν από την στάση του κόσμου στα επόμενα ματς. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από τον τρίτο ΠΑΟΚ και στο -5 από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης. Εκτός έδρας παίζει πάντα κλειστά και έχει ω πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα και χαρακτηριστικό είναι ότι έχει επτά ισοπαλίες σε εννέα ματς μακριά από το Περιστέρι. Στα μεταγραφικά, έφυγε ο Ιτάνζ για τον ΠΑΟΚ και αντικαταστάτης του είναι ο Μανουέλ Ροντρίγκεζ Ρέϊνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Φυτανίδης, Σκόνδρας, Γιαννούκης, Ιγκλέσιας και Σουμπίνιο.

ΕΚΤΟΣ: 1-7-1
ΓΚΟΛ: 19-14
TEΛEYTAIA 5: 4-0-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Οι Περιστεριώτες θα αγωνιστούν κλειστά στο "Καραϊσκάκης" και θα δυσκολέψουν τις επιθετικές προσπάθειες του Ολυμπιακού. Θεωρώ ότι το Under έχει καλές πιθανότητες. (1.80, MyBet).






19:30 ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

AΡΗΣ: Σε ένα ματς με μεγάλη ένταση ο Άρης πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ουραγό Κέρκυρα την περασμένη αγωνιστική. Υποδεέστερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Άρης, που προηγήθηκε στο 17', αλλά δέχθηκε μεγάλη πίεση από την Κέρκυρα, που έκανε την ανατροπή με δύο γκολ του Κυβελίδη. Στο 75΄ο Παπαστεριανός δέχθηκε την κόκκινη κάρτα σε αψιμαχίες και στο 79' ο Καραγιάννης λύτρωσε τον Άρη, που πίεσε στο τέλος και για ένα τρίτο γκολ. Μεγάλη βοήθεια έδωσαν στους Θεσσαλονικείς τα νέα τρία αποκτήματα(Τάτος, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος), με τον Τάτο να είναι ο κύριος εκφραστής κάθε επιθετικής προσπάθειες των "κιτρίνων". Μεσοβδόμαδα έσκασε σαν βόμβα" η αποχώρηση του Αλκάραθ από τον Άρη, που είχε ως ειδικό όρο στο συμβόλαιό του να αποχωρήσει, εφόσον έρθει πρόταση από την Ισπανία, με τον ίδιο πλέον να συνεχίζει στην Γρανάδα. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Μιχαλίτσιος που θα ντεμπουτάρει στο σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης βρίσκεται στο +2 από την γραμμή του υποβιβασμού και εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-5-2. Μοναδικός απών ο τιμωρημένος Παπαστεριανός.

ENTOΣ: 3-5-2
ΓΚΟΛ: 17-28
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ απέτυχε για τρίτο σερί ματς να πάρει τη νίκη στο πρωτάθλημα ,αφού την περασμένη αγωνιστική δέχθηκε την πρώτη του ήττα στην "Τούμπα" για φέτος, με 1-0 από την Ξάνθη. Ο "δικέφαλος" είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά το γκολ του Ονουάτσι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφερε την ήττα. "Γκρίνιες' και πάλι για τον Δώνη στην "Τούμπα", που αδυνατεί να φέρει στην ομάδα ένα σερί νικών, αλλά ακόμα χαίρει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει υποχωρήσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης. Σήμερα θέλει τη νίκη, τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους, αφού μία νίκη στο "ντέρμπι" με τον Άρη θα απογειώσει την ψυχολογία των παικτών της ομάδας. Εβδομάδα μεταγραφών ήταν αυτή που πέρασε για τον "δικέφαλο", που απέκτησε τους Ιτάνζ, Ολίσε, Βούκιτς και Καμαρά, που θα βοηθήσουν πολύ τον ΠΑΟΚ να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο. Μακριά από την έδρα του πάντως ο ΠΑΟΚ αποδυναμώνεται αισθητά και συγκεκριμένα μετράει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρείς ήττες. Από το σημερινό ντέρμπι θα λείψουν οι Σταφυλίδης, Πέλκας, Χάκομπο, Γεωργιάδης και Κουμαλό.

EKTOΣ: 4-3-3
ΓΚΟΛ: 25-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

Προβλέψεις στοιχήματος: Μεγάλο ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Και οι δύο ομάδες έχουν πρόβλημα στα μετόπισθεν και θεωρώ ότι θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Under (1.50, GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση