» » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Premier League: Πολλές οι αδιάφορες για σήμερα


Προβλέψεις Στοίχημα Premier League: Πολλές οι αδιάφορες για σήμερα
14:45 ΤΟΤΤΕΝΑΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 54-27-44
Α’ Γύρος: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 2-1

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Πολύ καλό παιχνίδι για την Τόττεναμ, που πήρε δίκαια το διπλό στην έδρα της Γουέστ Μπρομ. Απειλήθηκε ελάχιστα από τους γηπεδούχους και όλα έγιναν πιο εύκολα όταν έμειναν με 10 στο 48’. Το γκολ της νίκης ο Μπέιλ στο 67’, που «σώζει την παρτίδα» για την ομάδα του σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει η ομάδα του Βίλας-Μπόας, που παρέμεινε αήττητη για 9η αγωνιστική και μείωσε τη διαφορά από την 3η Τσέλσι στον 1, αφήνοντας τρεις πίσω την Έβερτον. Under τα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα. Την Πέμπτη υποδέχεται την Λυόν για τους 32 του Γιουρόπα. Εκτός ο αμυντικός Καμπούλ (1 συμμ.), ο μέσος Σάντρο (22 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Ντεφόε (25 συμμ./10 γκ./3 ασίστ).


Εντός: 6-4-2
Γκολ: 18-12
Τελευταία 5: 2-3-0

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Το κυνήγησε μέχρι τέλους στο παιχνίδι με την Τσέλσι και τελικά δικαιώθηκε παίρνοντας την εντός έδρας νίκη με 3-2. Το σκορ άνοιξε ο Γκουτιέρεζ στο 41΄, αλλά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και αφού ισοφάρισαν στο 55’ βρέθηκαν να προηγούνται στο 61’. Εκεί ανέλαβε ο νεοαποκτηθείς μέσος Σισοκό, που με δύο τέρματά του (68’, 90’) έδωσε τη νίκη για τις καρακάξες. Δεύτερη κολλητή νίκη για τη Νιούκαστλ, που τη βοήθησε να ξεφύγει 6 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού. Υπάρχει σίγουρα περιθώριο βελτίωσης και το ενθαρρυντικό είναι ότι τα πολλά νέα πρόσωπα του Ιανουαρίου έχουν αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο.  Προβληματίζει στα εκτός έδρας, όπου μετράει μόλις μία νίκη σε 12 εξόδους, 18 υπολογίζοντας όλες τις διοργανώσεις. Την Πέμπτη υποδέχεται την Μέταλιστ για τους 32 του Γιουρόπα. Εκτός οι αμυντικοί Σίμπσον (16 συμμ.), Ράιαν Τέιλορ (1 συμμ.) και οι μέσοι Μπεν Αρφά (13 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), Βούκσιτς, Γκόσλινγκ.

Εκτός: 1-5-6
Γκολ: 16-26
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις στοίχημα: Η Τόττεναμ μπορεί να είναι καλύτερη φέτος, αλλά η ανεβασμένη Νιούκαστλ δείχνει ικανή να αποφύγει την ήττα στο Λονδίνο. Χ2 στο 2.20 (MyBet).




17:00 ΝΟΡΙΤΣ  – ΦΟΥΛΑΜ

Προϊστορία: 0-2-7
Α’ Γύρος: ΦΟΥΛΑΜ-ΝΟΡΙΤΣ 5-0

ΝΟΡΙΤΣ: Πρέπει να αισθάνεται τυχερή με το 0-0 που πήρε στο Λόφτους από την ΚΠΡ. Είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη βρέθηκε σε παθητικό ρόλο, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο 58’ και τρία τετ-α-τετ στο τελευταίο 20λεπτο για να πάρουν τη νίκη. Ντεμπούτο για τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό Μπέκιο, αλλά μόνο για λίγα λεπτά προς το τέλος. Δεν είσαι σίγουρα σε καλή κατάσταση η Νόριτς, που έχει δεν έχει πετύχει νίκη από τα μέσα Δεκεμβρίου (8 αγων., 0-3-5) και συνεχώς κατηφορίζει στη βαθμολογία, φτάνοντας πλέον 14η και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Η έλλειψη στόχων φαίνεται πως καμιά φορά είναι πιο… κουραστική και αυτό έχει το αντίτιμο του. Παραμένει εκτός ο βασικός κίπερ Ρούντι (14 συμμ.). Αμφίβολος ο επιθετικός Πίλκινγκτον (22 συμμ./4 γκ./3 ασίστ).

Εντός: 5-4-3
Γκολ: 14-14
Τελευταία 5: 0-3-2

ΦΟΥΛΑΜ: Έπαιξε πολύ καλά κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουν. στο Κρέιβεν Κότατζ, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, δεχόμενη γκολ στο 79’ και γνωρίζοντας την ήττα με 0-1. Βασικός και πάλι ο Καραγκούνης, ο οποίος άλλαξε τον νεοαποκτηθέντα Εμάνουελσον. Ήττα μες στο πρόγραμμα φυσικά που λογικά δε θα προβλημάτισε τον Γιόλ, ο οποίος θα πρέπει να ψάξει αλλού τους βαθμούς που θα σιγουρέψουν το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Δεν είναι ομάδα που φαίνεται πως μπορεί να κινδυνέψει, αλλά το +7 σε μια τόσο δύσκολη καμπή δεν μπορεί να αφήνει κανέναν εφησυχασμένο. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην ιστορία της από τη Νόριτς. Εκτός οι μέσοι Φράι (5 συμμ.), Μαχαμαντού Ντιαρά (8 συμμ.), Σάιμον Ντέιβις. Αμφίβολοι οι μέσοι Ρίτσαρντσον (9 συμμ./1 γκ.), Σίντγουελ (22 συμμ./4 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Μπερμπάτοφ (20 συμμ./8 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 2-4-6
Γκολ: 15-25
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις στοίχημα: Αλλοπρόσαλλη ομάδα η Φούλαμ, δεν είναι για να την εμπιστεύεσαι και ας προέρχεται από καλή εμφάνιση. Παραδοσιακά ομάδα έδρας η Νόριτς, έχει καιρό να κάνει μια καλή εμφάνιση και αν εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της Φούλαμ μπορεί να τα καταφέρει. Άσος στο 2.30 (GoalBet).


17:00 ΣΤΟΟΥΚ  – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Προϊστορία: 5-8-13
Α’ Γύρος: ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΣΤΟΟΥΚ 1-1

ΣΤΟΟΥΚ: Πολύ κακή εμφάνιση για τη Στόουκ κόντρα στην Άρσεναλ, που κράτησε τουλάχιστον το σκορ στο Έμιρεϊτς μέχρι το τελευταίο τέταρτο, αλλά δέχτηκε το γκολ της ήττας στο 78’. Μόλις δύο σουτ της βρήκαν εστία, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 71% κατοχή. Η ομάδα του Πούλις έφτασε τις 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη και μόλις μία στις 10 τελευταίες και συνεχίζει την «αγγαρεία» μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στηρίζει τη φετινή της πορεία κατά πολύ στις επιδόσεις της εντός έδρας, εκεί όπου έχει χάσει μόνο από την Τσέλσι φέτος στο πρωτάθλημα. Γκολ-γκολ και over τα 5 από τα 6 τελευταία εντός. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στην Πρέμιερ (12/25). Εκτός ο αμυντικός Γουίλσον (9 συμμ.).

Εντός: 5-6-1
Γκολ: 16-13
Τελευταία 5: 0-1-4

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Η μέχρι πρότινος ξεγραμμένη Ρέντινγκ έκανε το θαύμα της και με τις πολύ καλές πρόσφατες εμφανίσεις της κατάφερε να ξεκολλήσει μετά από καιρό από την τελευταία τριάδα. Τελευταία «θύμα» της η Σάντερλαντ, την οποία κέρδισε εντός έδρας με 2-1, χάρη σε δύο γκολ του Κεμπέ (7’ , 85’). Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει στο 29’. Τα θετικά αποτελέσματα μέσα στο ’13 βελτίωσαν αισθητά τη θέση της και κατάφερε μετά από καιρό να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, από την οποία πλέον βρίσκεται στο +2. Είναι η πιο αδύναμη ομάδα εκτός έδρας, έχοντας μαζέψει τους λιγότερους βαθμούς από όλες τις ομάδες στην Πρέμιερ (5/23). Γκολ-γκολ τα 5 τελευταία στην Πρέμιερ. Τα 10 από τα 12 τελευταία σε αγώνα πρωταθλήματος (Πρέμιερ και Τσάμπιονσιπ) κόντρα στη Στόουκ ήταν under. Εκτός ο τερματοφύλακας ΜακΚάρθι (7 συμμ.) και ο επιθετικός Ρόμπερτς (11 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο φορ Χαντ (16 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 1-2-9
Γκολ: 10-22
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση: Τα πάει καλά η Ρέντινγκ αλλά είχε και την τύχη με το μέρος της στα περισσότερα. Η σοβαρή Στόουκ, ακόμα και χωρίς κίνητρο, είναι σε θέση να επικρατήσει. Αρκετά χαμηλά πάντως ο άσος (1.90 BetShop).




17:00 ΣΟΥΟΝΣΙ  – ΚΠΡ

Προϊστορία: 2-4-4
Α’ Γύρος: ΚΠΡ-ΣΟΥΟΝΣΙ 0-5

ΣΟΥΟΝΣΙ: Για ακόμα ένα παιχνίδι η Σουόνσι ήταν καλή, αλλά όχι αρκετά ώστε να φτάσει στη νίκη. Ισορροπημένο σε φάσεις το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτή που πήραν το προβάδισμα στο 77΄, σημείο στο οποίο η Σουόνσι δεν είχε το περιθώριο να αντιδράσει. Τρίτο σερί παιχνίδι που δε σκοράρει, μετρώντας μόλις 2 νίκες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές, που την έχουν ρίξει στην 8η θέση. Τα έχουμε ξαναπεί για τους Ουαλούς: αυτή την περίοδο δεν είναι για να τους εμπιστεύεσαι αν δε ξεμπερδέψουν πρώτα με τον τελικό του Λιγκ Καπ.  Τα 8 από τα 10 κόντρα στην ΚΠΡ ήταν no goal. Εκτός ο αμυντικός Νιλ Τέιλορ (3 συμμ.) και ο μέσος Αγκουστιέρι (12 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Φορμ (14 συμμ.) και ο μέσος Μπρίτον (23 συμμ.).

Εντός: 4-6-2
Γκολ: 22-18
Τελευταία 5: 1-3-1

ΚΠΡ: Αδίκησε τον εαυτό της για άλλο ένα παιχνίδι και έμεινε τελικά στο 0-0 στο Λόφτους κόντρα στη Νόριτς. Μόνο στο πρώτο ημίχρονο απειλήθηκε, ενώ στο δεύτερο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, απειλούσε κάθε φορά που κατέβαινε στην περιοχή της Νόριτς, έχασε πέναλτι με τον Τααράμπτ στο 58’ και τρία κλασικά τετ-α-τετ, οι δύο με κεφαλιές του Σαμπά, αλλά και πάλι δεν κέρδισε. Παρέμεινε με μία μόλις νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, ενώ έφτασε τις 4 σερί ισοπαλίες και μάλλον ο Ρέντναπ θα ήθελε να είναι κάπως ποιο θετικά τα πράγματα. Τουλάχιστον παρέμεινε αήττητη για 5η αγωνιστική, αλλά και πάλι βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, με τη διαφορά από τη σωτηρία να είναι στους 6. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (18). Under τα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα. Εκτός οι αμυντικοί Μποσίνγκουα (13 συμμ./1 ασίστ), Ονουόχα (15 συμμ.), ο εξτρέμ Χοϊλέ (15 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Ρεμί (2 συμμ./1 γκ.), Τζόνσον (3 συμμ.). Ουσιαστικά με Ζαμόρα και Μακί έμεινε ο Ρέντναπ μπροστά.

Εκτός: 1-4-7
Γκολ: 10-18
Τελευταία 5: 1-4-0

Προβλέψείς στοίχημα: Κάποια στιγμή πρέπει να σκοράρει και η Σουόνσι, ενώ και η ΚΠΡ θέλει να κυνηγήσει το παιχνίδι, αφού βαθμό-βαθμό δε μαζεύονται οι πόντοι. Γκολ-γκολ στο 1.75 (MyBet).




19:30 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ  – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 20-16-18
Α’ Γύρος: ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 3-2

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Αν και βρέθηκε να χάνει από τη Γουίγκαν στο 25’, μπήκε πιο ορεξάτη στην επανάληψη και αφού ισοφάρισε με το Λαμπέρτ στο 64’, πήρε προβάδισμα στο 85’ με τον Σνέιντερλιν, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε στο 90’. Πολύ σημαντικός εκτός έδρας βαθμός για την ανανεωμένη Σαουθάμπτον. Όσο και να δυσανασχετούν ακόμα οι οπαδοί για την απομάκρυνση του λαοφιλούς Άντκινς, η Σαουθάμπτον εμφανίζεται πιο σοβαρή με τον Ποκετίνο στον πάγκο και τα έχει πολύ καλά κόντρα σε δυνατές ομάδες (Έβερτον, Μαν. Γιουν.). Παρόλα αυτά, η ομάδα έχει παραμείνει χωρίς νίκη για 4 αγωνιστικές και πλησίασε στους 3 τη γραμμή του υποβιβασμού και θέλει αυτές τις καλές εμφανίσεις να αρχίζει να τις μετουσιώνει σε νίκες. Under τα 7 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα. Εκτός οι αμυντικοί Κλάιν (22 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), Σο (16 συμμ.), Ζοσέ Φόντε (20 συμμ./2 γκ.) και ο υπερπολύτιμος μεσοεπιθετικός Γκαστόν Ραμίρεζ (18 συμμ./3 γκ./3 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος ντο Πράδο (14 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 3-5-4
Γκολ: 15-14
Τελευταία 5: 1-3-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Χωρίς να είναι καλύτερη της Λίβερπουλ προηγήθηκε με τον Τζέκο στο 23’. Στη συνέχεια η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ, που την έφεραν πίσω στο σκορ στο 73’. Ο Αγουέρο έσωσε το βαθμό για την ομάδα του Μαντσίνι στο 78’. Μέτρια σε γενικές η εμφάνιση για τη Σίτι, η οποία με το δεύτερο κολλητό Χ που πήρε είδε τη Γιουνάιτεντ να ξεφεύγει 9 βαθμούς και θέλει τεράστια επιμονή και επιμονή από δω και πέρα αν δε θέλει να μείνει κι άλλο πίσω. Έχει την καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (21), έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα 6 από τα 7 τελευταία επίσημα. Τα 8 από τα 10 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις ήταν under. Επέστρεψε μετά από 4 μήνες ο αμυντικός Μαϊκόν. Εκτός οι αμυντικοί Ρίτσαρντς (3 συμμ.), Κομπανί (20 συμμ.), η απουσία του οποίου δεν έχει κοστίσει και τόσο στη Σίτι.

Εκτός: 6-5-1
Γκολ: 18-10
Τελευταία 5: 3-2-0

Προβλέψεις στοίχημα: Πολλά τα σερί εντός έδρας under για τη Σαουθάμπτον και δύσκολα να συνεχίσει έτσι και κόντρα στη Σίτι. Έχει προβληματάκια στην άμυνα, αλλά και τις λύσεις μπροστά για να βοηθήσει στο over (1.73 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση