» » » » » Προγνωστικά Bundesliga: «Στριμωξίδι» για την 6η θέση…


Προγνωστικά Bundesliga: «Στριμωξίδι» για την 6η θέση…
16:30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Προϊστορία: 32-27-32
Α’ Γύρος: ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 3-2

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Πολύ σημαντικά τα δύο γκολ που σημείωσε στο «Μπάι Αρένα» απέναντι στη Λεβερκούζεν (Ρόις 3’, Μπλαζτσικόφσκι 9’ πεν.), δίνοντας της από νωρίς το προβάδισμα. Στη συνέχεια δέχτηκε πολλές φάσεις από τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο (62’). Ο Λεβαντόφσκι όμως έδωσε γρήγορα και πάλι το προβάδισμα στους περσινούς πρωταθλητές (63’), ενώ στο 70’ ο Μπλαζτσικόφσκι έχασε πέναλτι. Δεν ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι της, αλλά αυτό που κρατάει ο Κλοπ είναι μόνο η νίκη που βοήθησε τη Ντόρτμουντ να ξεπεράσει τη Λεβερκούζεν και να βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στη δεύτερη θέση. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Μπουντεσλίγκα (46). Γκολ-γκολ και Over τα 8 από τα 10 τελευταία στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη φιλοξενείται από τη Σαχτάρ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ουσιαστικά πλήρης απόψε.


Εντός: 5-2-2
Γκολ: 20-8
Τελευταία 5: 4-0-1

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Κακή εμφάνιση εντός έδρας κόντρα στην Άιντραχτ, γνώρισε δίκαια την ήττα με 0-2 και ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις που έδειξε ότι μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Παρά την ήττα ευνοήθηκε από τις ήττες όλων όσων προηγούνται στη βαθμολογία και τουλάχιστον παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι για την εξάδα. Δε δείχνει όμως την απαιτούμενη σοβαρότητα για να το πετύχει. Under τα 6 από τα 7 τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Μπαντέλι (19 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Νόιχαους, οι αμυντικοί Μανσιέν (17 συμμ.), Στέρνμπεργκ και οι μέσοι Ζι Γκιν Λαμ (3 συμμ.), Ιλίσεβιτς (6 συμμ./1 γκ.), Σάλα (7 συμμ.), Νόργκααρντ.

Εκτός: 2-4-4
Γκολ: 9-14
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο το Αμβούργο και θα τα βρει πολύ δύσκολα κόντρα στη Ντόρτμουντ. Δεν είναι άξιο αναφοράς ο άσος (1.30). Με το ρυθμό που συνήθως έχουν τα παιχνίδια στην έδρα της είναι πολύ πιθανό να έχουμε πολλά γκολ (Over 1.45 mybet).




16:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 16-24-22
Α’ Γύρος: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-1

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4’ από ανύπαρκτο πέναλτι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νυρεμβέργη και παρότι ήταν καλύτερη δέχτηκε και δεύτερο μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά και μείωσε με τον Χέρμαν στο 58’. Δεν της βγήκε όμως στη συνέχεια το παιχνίδι και το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος. Τερμάτισε το αήττητο σερί των 7 αγωνιστικών, αλλά βαθμολογικά δεν άλλαξαν και πολλά, παραμένοντας στους 29 και ισοβαθμώντας με την 6η Σάλκε. Γκολ-γκολ οι 9 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Λεβερκούζεν. Την Πέμπτη φιλοξενεί τη Λάτσιο στο Γιουρόπα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Γιάντσκε (18 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο επιθετικός Μλάπα.

Εντός: 5-2-2
Γκολ: 16-10
Τελευταία 5: 2-2-1

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Ήταν καλύτερη της Ντόρτμουντ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά πλήρωσε τα δύο πολύ γρήγορα γκολ που δέχτηκε (3’, 9’). Δημιούργησε πολλές καλές ευκαιρίες και στην επανάληψη κατάφερε να ισοφαρίσει με δύο γκολ του Ράιναρτς (58’, 62’). Οι φιλοξενούμενοι όμως πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 63’, το οποίο κράτησαν μέχρι τέλους, χάνοντας και πέναλτι στο 70’, παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά. Την αδικεί το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο την έριξε στην 3η θέση, μένοντας για δεύτερη αγωνιστική χωρίς τρίποντο. Over τα 10 από τα 11 τελευταία εκτός.  Την Πέμπτη φιλοξενεί τη Μπενφίκα για το Γιουρόπα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Τοπράκ (18 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Λομπ, ο μέσος Πους αι ο επιθετικός Μπελαραμπί (8 συμμ.).

Εκτός: 4-2-4
Γκολ: 17-17
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση: Η Γκλάντμπαχ σκοράρει ανελλιπώς στα εντός έδρας, ενώ και η επιθετική γραμμή της Λεβερκούζεν δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Οι «ασπιρίνες» συνηθίζουν τα over μακριά από το Λεβερκούζεν και μπορούν να φτάσουν σε ένα ακόμα (1.95 GoalBet).


16:30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ  – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προϊστορία: 33-29-32
Α’ Γύρος: ΒΕΡΝΤΕΡ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 2-2

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Είχε φλύαρη κατοχή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φορτούνα, αλλά έκανε πολλά λάθη στην άμυνα και την πλήρωσε χάνοντας τελικά εκτός έδρας με 1-3. Δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μείωσε στο 60’ με τον Γκέντνερ, αλλά δέχτηκε το τρίτο στο 76’. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τους Σουηβούς, οι οποίοι υποχώρησαν στη 12η θέση και στο -4 από την εξάδα. Στα άσχημα αποτελέσματα έχει παίξει ρόλο και η αφλογιστία του Ιμπίσεβιτς, ο οποίος έχει να σκοράρει στο πρωτάθλημα από το παιχνίδι με τη Σάλκε στις αρχές του Δεκέμβρη. Τα 9 από τα 11 τελευταία κόντρα ήταν over (τα άλλα δύο είχαν 2 γκολ). Την Πέμπτη υποδέχεται τη Γκενκ για το Γιουρόπα. Εκτός ο τερματοφύλακας Βάις, οι μέσοι Μπα (1 συμμ.), Οντέλ και οι επιθετικοί Κακάου (5 συμμ./1 γκ.), Χεμλάιν.

Εντός: 3-2-4
Γκολ: 11-15
Τελευταία 5: 1-0-4

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Είχε 32 σουτ σε όλο το ματς κόντρα στο Αννόβερο, αλλά χρειάστηκαν τα δύο γκολ του Πέτερσεν στο τελευταίο πεντάλεπτο για να πάρει τελικά τη νίκη (85’, 88’). Πέρα για πέρα δίκαιη η επικράτηση που συνοδεύτηκε και μετά από πολύ καιρό με καλή εμφάνιση, κρατώντας παράλληλα το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά από τα μέσα Οκτωβρίου.  Η επιστροφή στις νίκες με τέτοια εμφάνιση ξύπνησαν και πάλι την όρεξη στη Βέρντερ για μια θέση στην εξάδα, αλλά θα πρέπει πρώτα να διορθώσει τα αμυντικά κενά και έπειτα να βρει ρυθμό στα παιχνίδια της. Δείχνει πάντως να το έχει το υλικό. Και τα 10 εκτός έδρας στη Μπουντεσλίγκα ήταν γκολ-γκολ, τα 8 over. Εκτός ο τερματοφύλακας Βολφ, ο αμυντικός Ρόκερ, οι μέσοι Μπάργκφρεντ (7 συμμ.), Αϊσιτσέκ, Κρος και ο επιθετικός Φούλκρουγκ (12 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 2-2-6
Γκολ: 16-21
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Η Στουτγάρδη δεν είναι στα καλύτερα της. Η εμφάνιση της Βέρντερ στο τελευταίο δίνει υποσχέσεις για ανάλογη συνέχεια και είναι πολύ πιθανό να μη χάσει. Χ2 στο 1.60 (BetShop).




16:30 ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Προϊστορία: 2-2-5
Α’ Γύρος: ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 3-1

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Τυχερή που γλίτωσε από βαριά ήττα στη Βρέμη. Δέχτηκε 36 σουτ, αλλά μόλις στο τελευταίο πεντάλεπτο παραβιάστηκε η εστία της (85’, 88’). Πλασματικό το τελικό σκορ, αφού θα μπορούσε η ήττα της να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (39). Τυχερή που παρά τις 6 ήττες στα 9 τελευταία παραμένει ακόμα σε απόσταση βολής από την εξάδα. Γκολ-γκολ και over τα 5 από τα 6 τελευταία. Την Πέμπτη φιλοξενείται την Ανζί για το Γιουρόπα Λιγκ. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ποκονιόλι (1 συμμ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Ράντλινγκερ, οι αμυντικοί Έγκιμαν (19 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Τσερουντόλο (15 συμμ.), Φελίπε (1 συμμ.), Σούλτσε και οι μέσοι Στιντλ (14 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Αντρέασεν (4 συμμ./2 γκ.).

Εντός: 6-2-2
Γκολ: 22-14
Τελευταία 5: 2-0-3

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Επιτέλους νίκη για τη Χόφενχαϊμ, η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από 9 αγωνιστικές (0-2-7). Βρέθηκε να χάνει μόλις στο 4’ από την Φράιμπουργκ, αλλά έδειξε πως ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και πήρε γρήγορα το προβάδισμα με δύο γκολ του Φόλαντ (10’, 26’). μεγάλη η θέληση για τους τρεις βαθμούς, δεν απειλήθηκε στην επανάληψη και κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος. Ανέβηκε και πάλι στη θέση των μπαράζ, μειώνοντας στους 7 τη διαφορά από τη 15η Βόλφσμπουργκ. Είναι η πιο αδύναμη εκτός έδρας ομάδα στη Μπουντεσλίγκα, έχοντας μαζέψει μόλις 4 βαθμούς σε 9 εξόδους.  Έχει επιπλέον και τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (44). Εκτός ο τερματοφύλακας Βίζε (10 συμμ.) και οι μέσοι Σαλίχοβιτς (13 συμμ./3 γκ.), Ρούντι (16 συμμ./2 ασίστ), Βούκσεβιτς (5 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 1-1-7
Γκολ: 11-21
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση: Δυσκολεύεται πολύ το Αννόβερο στα τελευταία παιχνίδια του, ενώ ακολουθεί και ευρωπαϊκός αγώνας. Η Χόφενχαϊμ θέλει να αρχίσει να βελτιώνει την εικόνα της, αλλά δεν μας έπεισε παρά τη νίκη κόντρα στη Φράιμπουργκ. Πιθανή η ισοπαλία στο 3.50 (MyBet).


16:30 ΓΚΡΟΪΤΕΡ  ΦΙΡΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προϊστορία: 0-1-1
Α’ Γύρος: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ 1-1

ΓΚΡΟΪΤΕΡ  ΦΙΡΤ: Σπουδαίο διπλό πήρε η Γκρόιτερ, επικρατώντας της Σάλκε με 1-2. Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς το πρώτο μέρος, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτη και πήραν προβάδισμα στο 47’, αλλά ισοφάρισε ο Κλάους πέντε λεπτά αργότερα. Η Σάλκε ήταν καλύτερη και είχε ευκαιρίες να πάρει και πάλι το προβάδισμα (και δοκάρι στο 88’), αλλά η Γκρόιτερ κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Τζούριτς στο 92’, η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίχτες και προπονητή. Μόλις η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα – και αυτή εκτός - παραμένοντας η μοναδική ομάδα στη Μπουντεσλίγκα χωρίς εντός έδρας νίκη μετά από 10 αγώνες. Συνέχισε στην τελευταία θέση, στο -4 από τη θέση των μπαράζ. Έχει και τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (13). Εκτός οι αμυντικοί Σμίντγκαλ (16 συμμ.), Χέφελε (1 συμμ.), οι μέσοι Τιράλα (1 συμμ.), Θανάσης Πέτσος (6 συμμ.) και ο επιθετικός Οχάντζα.

Εντός: 0-3-7
Γκολ: 4-18
Τελευταία 5: 1-1-3

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Έδειξε ότι μπορεί να φτάσει εύκολα στη νίκη κόντρα στην Άουγκσμπουργκ και άνοιξε το σκορ με τον Νάλντο στο 23’. Η ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα την επηρέασε δραματικά και χωρίς να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με τον οποίο ξεκίνησε, έμεινε στο εντός έδρας 1-1. Έχει πολύ καλές μονάδες η Βόλφσμπουργκ, αλλά η παρουσία της και τα αποτελέσματά της δε δείχνουν ότι μπορεί να καταφέρει κάτι παραπάνω φέτος. Τέταρτη από το τέλος πλέον, στο +7 από τη θέση των μπαράζ. Τα 6 από τα τελευταία εκτός ήταν over. Εκτός ο μέσος Χασάνι (3 συμμ.).

Εκτός: 4-1-5
Γκολ: 12-15
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Κάπου θα κάτσει η μπίλια και κάποια ομάδα θα την πατήσει από την Γκρόιτερ. Αν κρίνουμε από το πρόγραμμα δε θα έχει πολλές τέτοιες ευκαιρίες και με τη ψυχολογία στα ύψη, πολύ πιθανό να είναι η Βόλφσμπουργκ αυτή που θα την «πατήσει». Άσος στο 2.90 (GoalBet).




19:30 ΜΠΑΓΕΡΝ  ΜΟΝΑΧΟΥ – ΣΑΛΚΕ

Προϊστορία: 47-25-19
Α’ Γύρος: ΣΑΛΚΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ 0-2
Φιλικό (08/01/13): ΣΑΛΚΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ 0-5

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Εύκολο απόγευμα είχε η Μπάγερν, που επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 0-3. Είχε τον έλεγχο, αλλά δυσκολεύτηκε να φτάσει στην περιοχή, μέχρι που της έδωσε το προβάδισμα ο Μίλερ στο 41’. Στην επανάληψη σφράγισε τη νίκη μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο με δύο γκολ του Μάντζουκιτς (50’, 57’). Το μοναδικό της άγχος από δω και πέρα θα είναι αν και πόσο η Ντόρτμουντ, που ανέβηκε πλέον δεύτερη, θα μειώσει τη διαφορά των δώδεκα πόντων. Έχει την καλύτερη επίθεση (51), σκοράροντας σε όλα τα φετινά παιχνίδια της, αλλά και άμυνα (7), κρατώντας το μηδέν στην άμυνα στα 14 από τα 17 τελευταία. Μετράει 5 σερί νίκες κόντρα στη Σάλκε. Εκτός οι αμυντικοί Μπαντστούμπερ (12 συμμ./1 ασίστ), Ραφίνια (6 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Σακιρί (14 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 7-2-1
Γκολ: 26-6
Τελευταία 5: 4-1-0

ΣΑΛΚΕ: Ακόμα μια κακή εμφάνιση για τη Σάλκε, που κατάφερε να ηττηθεί εντός έδρας από την τελευταία της βαθμολογίας Γκρόιτερ Φιρτ. Είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά τα κατάφερε στο 47’ με τον νεοαποκτηθέντα Μπαστός, που σκόραρε στο ντεμπούτο του. Ισοφαρίστηκε στην πρώτη φάση των φιλοξενούμενων στο 52’ και παρότι πίεσε και είχε δοκάρι στο 88’ δέχτηκε γκολ (οφσάιντ) στο 92’. Λογικά τα γιουχαΐσματα μετά το τέλος του ματς, αφού αποδεικνύεται πως δεν τους έφταιγε τελικά ο Στέφενς για την κακή πορεία, αλλά η κακή ψυχολογία. Μετράει μόλις μία νίκη στις 9 τελευταίες αγωνιστικές (1-3-5), που την έχουν ρίξει στη 6η θέση και ευτυχώς για αυτήν όλες οι ομάδες που διεκδικούν είσοδο στην εξάδα έχασαν. Το πιο πιθανό σήμερα πάντως είναι να βρεθεί εκτός των θέσεων που οδηγούν Ευρώπη. Τιμωρημένος ο αμυντικός Φουκς (20 συμμ./5 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Παπαδόπουλος (10 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Αφελάι (10 συμμ./2 γκ.), Μόριτζ (4 συμμ.), Πλιάτσικας και οι επιθετικοί Μαρικά (9 συμμ./2 γκ.), Χούντελααρ (19 συμμ./5 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 2-3-4
Γκολ: 12=16
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Δεν υπάρχει καμιά αξία στο άσο του 1.25 (BetShop). Η Σάλκε έχει ποιότητα και θέλει μια καλή εμφάνιση κόντρα στους επίδοξους πρωταθλητές. Πόσο μάλλον όταν έχουν στενέψει τα περιθώρια. Μεγάλη απώλεια ο Χούντελααρ, αλλά θα πάμε με το γκολ-γκολ στο 1.90 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση