» » » » » Στοίχημα Super League: Ντέρμπι "δικεφάλων" στο ΟΑΚΑ


Στοίχημα Super League: Ντέρμπι "δικεφάλων" στο ΟΑΚΑ
17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ  ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-0-4

KΕΡΚΥΡΑ: Αποτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της Κέρκυρας, αφού την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την ΑΕΚ. Ακίνδυνοι οι "Φαίακες" στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δέχθηκαν το γκολ νωρίς(14) και δυσκολεύτηκαν πολύ στην συνέχεια. Ακόμα και όταν απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα(63') δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για την Κέρκυρα, που βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 14 βαθμούς. Χωρίς νίκη η ομάδα στο 2013, που τρέχει ένα σερί 14 αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Διαθέτει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, αφού έχει σκοράρει μόλις 9 γκολ και πλέον χρειάζεται κυριολεκτικά ένα θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Εντός έδρας μετράει μόλις μία νίκη, ενώ έχει ακόμα πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Τσουμάνης, ενώ αμφίβολος είναι ο Αγρίτης.


ΕΝΤΟΣ: 1-5-5
ΓΚΟΛ: 9-27
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δεύτερη σερί ήττα γνώρισε ο Πανιώνιος την περασμένη αγωνιστική, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΣ με 1-0, σε ένα ματς που ήταν όμως συνολικά καλύτερος. Αδικήθηκε στο ματς, αφού έμεινε στο 13' με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Καπάνταης, σε μία φάση που θα έπρεπε να αποβληθεί και ο παίκτης του ΠΑΣ, ενώ στο 62' δεν του δόθηκε καθαρό πέναλτι. Πλέον το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης υποχώρησε στην 12η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς και απέχει έξι από την γραμμή του υποβιβασμού. Περισσότερο από ποτέ τρίζει η θέση του Ελευθερόπουλου, που θέλει θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα, αλλιώς θα αποτελέσει παρελθόν. Οι "κυανέρυθροι" δεν είναι καλοί στα τελευταία τους ματς και συνολικά μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα ματς(1-1-8). Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφουν οι Ρόκας, Σάμαρης και Περιστερίδης, ενώ αμφίβολος είναι ο Κουλουχέρης. Εκτός σίγουρα οι Καπάνταης, Αραβίδης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος και Κούρος.

ΕΚΤΟΣ: 3-0-7
ΓΚΟΛ: 22-28
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Το τελευταίο της χαρτί θα παίξει η Κέρκυρα για την σωτηρία, αλλά δεν πείθει αγωνιστικά. Το ίδιο και ο Πανιώνιος που θα παίξει κλειστά για να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Μέχρι το ημίχρονο προβλέπω κλειστό ματς με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο. Ισοπαλία-Ημίχρονο (1.85, GoalBet).






17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 4-0-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του και με την βοήθεια της διαιτησίας κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την Νέα Σμύρνη την περασμένη αγωνιστική, αφού επικράτησε του Πανιωνίου με 1-0. Έπαιζε άδικα με αριθμητικό πλεονέκτημα στο 13', προηγήθηκε με τον Ίλιτς στο 18', ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 59'. Στο 62' δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι εις βάρος του και κάπως έτσι οι Γιαννιώτες πήραν τους τρεις βαθμούς και σκαρφάλωσαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο αρχιτέκτονας της καλής πορεία του ΠΑΣ την φετινή σεζόν, Γιάννης Χριστόπουλος, κράτησε χαμηλά τους τόνους και δεν έκανε λόγο για Ευρώπη, παρά μόνο για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Εντός έδρας είναι ανταγωνιστικός και φέτος μετράει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Τζημόπουλος και Φεγκρούς.

ΕΝΤΟΣ: 4-3-3
ΓΚΟΛ: 20-18
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Νίκη τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας πήρε την περασμένη αγωνιστική ο Πανθρακικός, που επικράτησε εντός έδρας του Λεβαδειακού με το επιβλητικό 3-0. Καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έβγαλε πάθος και είχε ευκαιρίες να πετύχει κι' άλλα τέρματα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη, ύστερα από πέντε αγώνες και έφερε την ομάδα της Κομοτηνής στο +6 από την γραμμή του υποβιβασμού, που μπορεί να την κάνει να νιώθει σχετικά άνετα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης προέτρεψε τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στο κομβικό ματς με τον ΠΑΣ, ώστε να έρθει η παραμονή όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πάντως η προϊστορία θέλει τον Πανθρακικό να έχει χάσει  και στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του στα Γιάννενα, ενώ φέτος εκτός έδρας μετράει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα είναι οι Μπονγκ και Χρήστου, ενώ αγώνα δρόμου κάνει ο κίπερ Κουτσόπουλος.

ΕΚΤΟΣ: 2-3-5
ΓΚΟΛ: 22-25
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Ο ΠΑΣ συνεχίζει να παίρνει νίκες, ενώ δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή του και θεωρώ ότι ο ανεβασμένος Πανθρακικός, μπορεί να πάρει την ισοπαλία σήμερα. Ισοπαλία (3.20, Mybet).






19:30 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 7-1-2

ΑΕΚ: Συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις η "Ένωση", που την περασμένη αγωνιστική πέρασε με το... επαγγελματικό 0-1 από την έδρα της Κέρκυρας και απομακρύνθηκε περισσότερο από την ουρά.  Οι "κιτρινόμαυροι" έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους, ήταν πιο επιθετικοί και κατάφεραν να πάρουν εύκολα τη νίκη. Ακόμα και όταν έμειναν με δέκα παίκτες ήταν ανώτεροι και δεν απειλήθηκαν ,παρά ελάχιστα από την Κέρκυρα. Εντυπωσιακό το σερί της ΑΕΚ, που είναι τρίτη στην βαθμολογία του... δεύτερου γύρου, με περισσότερους βαθμούς απ' ότι σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο. Αυτό ήταν το πέμπτο ματς που αγνοεί την ήττα(4-1-0) και δείχνει σχετικά ανεβασμένη. Κρυφός στόχος για την ΑΕΚ, η είσοδος στα πλέϊ οφ, αλλά ο Λίνεν κρατάει σιγή ιχθύος. Στο -5 πλέον από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, με τον κόσμο να έχει συσπειρωθεί και να δίνει δυναμικό παρών σήμερα στο ΟΑΚΑ. Εντός έδρας η ΑΕΚ έχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες και διατηρεί μία καλή προϊστορία κόντρα στον "δικέφαλο" του Βορρά. Εκτός σήμερα οι Κορδέρο, Κατίδης και Ρίκκα. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Ανάκογλου.

ΕΝΤΟΣ: 5-3-3
ΓΚΟΛ: 18-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από τέσσερα ματς, αφού επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1 την περασμένη αγωνιστική στο γήπεδο της "Τούμπας". Κακός στο πρώτο μέρος ο "δικέφαλος", που βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε με γκολ στο 38' και το 45' να ανατρέψει την κατάσταση. Πολύ καλύτερος στην επανάληψη, που έδειξε την ποιότητά του, ενώ όμως είχε καθαρίσει τους τρεις βαθμούς. Έτσι μετά την ήττα του Αστέρα, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο +1 από τους Αρκάδες και στο +3 από τον Ατρόμητο.  Ο Γιώργος Δώνης έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά δεν παύει σε κάθε ματς να παίζει την θέση του στον πάγκο της ομάδας. Στα διοικητικά, ο Σαββίδης έδωσε ακόμα 15 εκ. ευρώ στην ομάδα και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν το καλοκαίρι για την ενίσχυση της ομάδας. Μακριά από την Θεσσαλονίκη πάντως ο ΠΑΟΚ χάνει πολύ από την δύναμή του, ενώ και η προϊστορία στα ματς με την ΑΕΚ δεν είναι καλή. Στο αγωνιστικό, εκτός θα είναι οι Αθανασιάδης, Κατσικάς, Ολίσε, Γκαρσία, Σταφυλίδης, Φεωργιάδης και Χακόμπο.

ΕΚΤΟΣ: 4-4-3
ΓΚΟΛ: 30-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Μοιρασμένες οι αποδόσεις από τους μπουκ, σε ένα ματς δύσκολο για προγνωστικά. Για πρώτη φορά κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα με την ταμπέλα του φαβορί και αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του θα πάρει το τρίποντο. Διπλό (2.70, BetShop)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση