» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Ligue 1: Επιστρέφει στις νίκες η Μαρσέιγ


Προβλέψεις στοιχήματος Ligue 1: Επιστρέφει στις νίκες η Μαρσέιγ
18:00 ΜΑΡΣΕΪΓ  – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Προϊστορία (από 2006): 4-5-4
Α’ Γύρος: ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΜΑΡΣΕΪΓ 4-1

ΜΑΡΣΕΪΓ: Ισορροπημένο το εκτός έδρας ματς που έδωσε η Μαρσέιγ με την Εβιάν και έμεινε δίκαια στο 1-1. Αμφότερες δημιούργησαν αρκετές φάσεις, με τη Μαρσέιγ να ανοίγει το σκορ στο 51’ με τον Ζινιάκ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν 7 λεπτά αργότερα με πέναλτι. Στη φάση που προηγήθηκε αποβλήθηκε ο Αμπντάλα, ενώ η Μαρσέιγ τελείωσε το παιχνίδι με 9 λόγω δεύτερης αποβολής του Αγιού, αλλά κατάφερε να κρατήσει το σκορ μέχρι τέλους χωρίς πολλές δυσκολίες. Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη για τους Μασσαλούς, που με ένα τρίποντο στα 5 τελευταία έμειναν αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου (-5 από Παρί), ενώ είδε Ρεν και Σεντ Ετιέν να την πλησιάζουν απειλητικά στους τρεις βαθμούς. Είναι αήττητη από τη Βαλενσιέν τις 6 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε (3-3-0). Τιμωρημένοι ο αμυντικός Αμπντάλα (10 συμμ.) και ο επιθετικός Τζόρνταν Αγιού (23 συμμ./7 γκ.).


Εντός: 6-2-3
Γκολ: 16-15
Τελευταία 5: 1-2-2

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Δίκαιη νίκη της Βαλενσιέν επί της Μπρεστ, που βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο πρώτο μέρος (Ντοσεβί 10’, Ματέ 45’+1) και είχε κι άλλες ευκαιρίες στην επανάληψη να πετύχει κάποιο τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 90’, έχοντας εμφανιστεί απειλητικοί από το 70’ και μετά. Επιστροφή στις νίκες μετά από 5 σερί αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα (0-1-3) και κύπελλο (αποκλεισμός από Ιστρ). Για άλλη μια χρονιά η Βαλενσιέν έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της (7-3-2), αλλά οι αδυναμίες της εκτός εν της έχουν επιτρέψει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Είναι αήττητη από τη Μαρσέιγ στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους (2-3-0). Εκτός ο αμυντικός Μοντί Τραορέ (1 συμμ.) και ο μέσος Καμαρά (6 συμμ.).

Εκτός: 2-3-7
Γκολ: 12-23
Τελευταία 5: 1-1-3

Προβλέψεις στοιχήματος: Η Μαρσέιγ είναι σαφώς ανώτερη σαν ομάδα και μπορεί να φτάσει στη νίκη, με τη Βαλενσιέν να παρουσιάζεται αρκετά αδύναμη μακριά από την έδρα της. Άσος στο 1.60 (MyBet).




21:00 ΛΟΡΙΑΝ  – ΕΒΙΑΝ

Προϊστορία (από 2011): 0-1-2
Α’ Γύρος: ΕΒΙΑΝ-ΛΟΡΙΑΝ 1-1

ΛΟΡΙΑΝ: Σφιχτό το παιχνίδι με τη Νις, αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να παραμείνουν στα ψηλά στρώματα, αλλά τελικά μοιράστηκαν το βαθμό μένοντας στο 1-1. Το σκορ άνοιξε η Λοριάν στο 75’ με τον μπακ Μαρέκ, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 82’. Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-1), μετρώντας μόλις μία στα 6 τελευταία και πέφτοντας στην 8η θέση, 4 βαθμούς πίσω από Νις και Μπορντό. Έχει την τρίτη πιο δυνατή έδρα στη Γαλλία (μετά από Παρί και Λυόν), έχοντας χάσει μόλις μία φορά εντός (από Μπορντό). Μαζί με Μονπελιέ και Λυόν έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Λιγκ 1 (39). Τα 5 από τα 6 τελευταία ήταν γκολ-γκολ, τα 4 over. Εκτός για ακόμα ένα μήνα ο επιθετικός Αλέν Τραορέ (13 συμμ./6 γκ./5 ασίστ).

Εντός: 6-5-1
Γκολ: 23-17
Τελευταία 5: 1-2-2

ΕΒΙΑΝ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ στο 51’, αλλά κατάφερε να απαντήσει με πέναλτι στο 58’ του Σαγκμπό, που άφησε και τους φιλοξενούμενους με 10. Λίγο αργότερα η Μαρσέιγ έμεινε με 9 (75’), αλλά και πάλι η Εβιάν δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και έτσι έμεινε στο 1-1 μέχρι το τέλος. Θετικό το αποτέλεσμα απέναντι σε μια δύσκολη αντίπαλο, αλλά συνολικά χρειάζεται κάτι περισσότερο για να φτάσει σε πιο ασφαλή επίπεδα. Η ισοπαλία με τη Μαρσέιγ ήταν η 4η συνεχόμενη, ενώ έμεινε χωρίς νίκη για 7η αγωνιστική (0-4-3), μετρώντας μόλις μία στα 10 τελευταία και έφτασε να ισοβαθμεί με τη 18η Σοσό στους 23. Η εικόνα που έχει δώσει φέτος δεν είναι για υποβιβασμό, αλλά και πάλι θα χρειαστεί να παλέψει για την παραμονή. Μετράει 7 σερί under στα τελευταία επίσημα. Είναι αήττητη στις αναμετρήσεις της με τη Λοριάν (2-1-0). Έχει σημαντικές επιστροφές απόψε αφού είναι διαθέσιμοι όλοι όσοι αγωνίστηκαν στο Κόπα Άφρικα (Μονγκονγκού, Ραμπιού, Κονέ, Μενσά). Εκτός ο τερματοφύλακας Άντερσεν (9 συμμ.) και ο επιθετικός Μ’Μαντί (2 συμμ.).

Εκτός: 3-2-7
Γκολ: 10-18
Τελευταία 5: 0-4-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Ομάδα που σκοράρει εύκολα η Λοριάν, ενώ αμυντικά δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Η Εβιάν χρειάζεται κι αυτή τους βαθμούς και μπορεί να βρει τον τρόπο να σκοράρει, αλλά αντικειμενικά πρόκειται για σχετικά αδύναμη ομάδα. Περιμένουμε γκολ απόψε στη Βρετάνη, με το over να πληρώνει στο 1.85 (GoalBet).




21:00 ΤΟΥΛΟΥΖ  – ΤΡΟΥΑ

Προϊστορία (από 1996): 5-2-2
Α’ Γύρος: ΤΡΟΥΑ-ΤΟΥΛΟΥΖ 0-2

ΤΟΥΛΟΥΖ: Μόνο στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεν, έχοντας δοκάρι με τον στο , στη μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία που είχε στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, έμεινε μέσα στο παιχνίδι ως το τελευταίο τέταρτο αν και οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 57’, αλλά δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο (79’, 84’) και έφυγε τελικά με άδεια χέρια. Συμπλήρωσε τριάδα αγώνων χωρίς νίκη, έχοντας καταφέρει να κερδίσει μόνο Νανσί και Σοσό στα 10 τελευταία. Με το κακό σερί των τελευταίων μηνών έχει καταφέρει να μείνει 9 βαθμούς μακριά από την τετράδα, ενώ έχει και μια σχετική αφλογιστία το τελευταίο διάστημα, σκοράροντας μόλις ένα γκολ στα 3 τελευταία. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στην Τρουά. Εκτός ο αμυντικός Ζεμπινά (11 συμμ.).

Εντός: 5-4-3
Γκολ: 19-17
Τελευταία 5: 1-2-2

ΤΡΟΥΑ: Ούτε την ελλιπέστατη Σοσό δεν κατάφερε να κερδίσει η Τρουά, που θα μπορούσε άνετα να είχε χάσει την αναμέτρηση. Πιο απειλητικοί οι φιλοξενούμενοι που βρέθηκαν και πιο κοντά στο γκολ στο πρώτο μέρος, με την Τρουά να απειλεί μόλις δύο φορές με αξιώσεις σε όλο το 90λεπτο. Παρέμεινε αήττητη για τρίτη αγωνιστική (1-2-0), αλλά όταν δε μπορεί να πάρει τέτοια παιχνίδια δύσκολα να επιτευχθεί η παραμονή. Παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης, με τη διαφορά από τη σωτηρία να έχει φτάσει στους 5. Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (44). Μετράει μόλις μία νίκη κόντρα στην Τουλούζ στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Εκτός οι επιθετικοί Γιαταρά (13 συμμ.), Γκραξ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-3-8
Γκολ: 9-25
Τελευταία 5: 1-2-2

Προβλέψεις στοιχήματος: Περισσότερο στην αδυναμία της Τρουά θα στηριχτούμε σήμερα, παρά στην εικόνα της Τουλούζ, που η αλήθεια είναι πως δεν λέει και πολλά το τελευταίο διάστημα. Είναι σίγουρα σε καλύτερη μοίρα από τους γηπεδούχους και χρωστάει μια καλή εμφάνιση στο γήπεδο της μετά από την τεσσάρα με την Παρί. Άσος στο 1.70 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση