» » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 7ος Όμιλος: Ντέρμπι πρωτιάς στη Ζένιτσα


Προβλέψεις Στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 7ος Όμιλος: Ντέρμπι πρωτιάς στη Ζένιτσα
21:10 ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Προϊστορία: 1-2-0

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (55η): Παραμένει ζωντανή στο κυνήγι των δύο πρωτοπόρων, παρά την ήττα από την Ελλάδα με 0-1, αφού ακόμα απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή. Στα τελευταία φιλικά πάντως δεν ικανοποίησε και έχασε από Τσεχία (0-3) και Βέλγιο (1-2). Δε βασίζεται κυρίως σε παίχτες κλειδιά (Σκρτελ, Χάμσικ), αλλά στην ομαδική προσπάθεια που θέλει να περάσει ο Χιπ. Δεν έχει ηττηθεί από τη Λιθουανία σε 3 αναμετρήσεις στο παρελθόν.


Εντός: 2-0-1
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 2-0-3

Τερματοφύλακες: Κούτσιακ (Λέγκια Βαρσοβίας), Περνίς (Πογκόν), Πουτνότσκι (Σλόβαν Μπρατισλάβα)
Αμυντικοί: Σκρτελ (Λίβερπουλ), Ντούριτσα (Λοκομοτίβ Μ.), Τσεχ (Τραμπζονσπόρ), Σαλάτα (Ροστόφ), Χούμποτσαν (Ζενίτ), Τσισόφσκι (Βικτόρια Πλζεν), Γκουλντάν (Λουντογκόρετς Ράζγκαρντ), Πάουστσεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβα)
Μέσοι: Χάμσικ (Νάπολι), Κούκα (Τζένοα), Σάπαρα (Τραμπζονσπόρ), Σβέντο (Σάλτσμπουργκ), Πετσόφσκι (Ζίλινα), Μακ (Νυρεμβέργη), Λάσικ (Μπρέσια)
Επιθετικοί: Χολόσκο (Μπεσικτάς), Γιακούμπκο (Αμκάρ Περμ), Μπακός (Βικτόρια Πλζεν), Ντούρις (Βικτόρια Πλζεν)

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (115η): Με μια νίκη σήμερα θα έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε κάτι καλύτερο, αλλά προς το παρόν η 4η θέση είναι σύμφωνα με τις προβλέψεις και προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να κοντράρει σε διάρκεια τις τρεις πρώτες, έχοντας χάσει ήδη από Ελλάδα (0-2) και Βοσνία (0-3) και φέρνοντας 1-1 εντός έδρας με τους Σλοβάκους. Σε πρόσφατο φιλικό μάλιστα έχασε εύκολα από τη Λιθουανία (2-4).

Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 1-1-3

Τερματοφύλακες: Καρτσεμάρσκας (Γκαζιάντεπσπορ), Αρλάουσκις (Ρουμπίν Καζάν), Σέτκους
Αμυντικοί: Κιγιάνσκας (Κορόνα), Αντριουσκεβίτσιους (Λέχια Γκντασκ), Μικούκις (Ενερτζίγια), Φρεϊντγκμέιμας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Παλιόνις (Πάντερμπορν)
Μέσοι: Σέμπερας (Αλάνια Βλαντικαφκάζ), Μικολιούνας (Σεβαστοπόλ), Ντέιβιντας Τσεσνάουσκις (FC Μπακού), Έντγκαρας Τσεσνάουσκις (Ροστόφ), Καλόνας (Ραβάν Μπακού), Πιλιμπάιτις (Γκιόρι), Ιβασκεβίτσιους (Μπνέι Γεχούντα), Πάνκα (Ρουχ Χορζόφ), Λούκσα (Πολόνια Βαρσοβίας), Νοβίκοβας (Χαρτ), Τσέρνιτς (Νάφταν Νοβοπολότσκ), Ντάπκους (Ναζαρέτ Ιλίτ)
Επιθετικοί: Σέρνας (Γκαζιάντεπσπορ), Λαμπούκας (Τορπέντο Μόσχας), Ματουλεβίτσιους (Παντούρι)

Προβλέψεις στοίχημα: Ανώτερη ομάδα η Σλοβακία αλλά δεν πείθει το 1.55 του άσου. Καλύτερη επιλογή το 2-3 γκολ, αφού κάπου εκεί κυμαίνονται συνήθως τα σκορ των δύο ομάδων (1.91 BetShop).



21:45 ΒΟΣΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Προϊστορία: 0-2-4

ΒΟΣΝΙΑ (23η): Το ντέρμπι των πρωτοπόρων του ομίλου, που μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια και την πρώτη θέση. Με τις πολύ καλές επιθετικές επιδόσεις που έχει επιδείξει μέχρι τώρα, δείχνει ότι είναι ένα (μικρό) βήμα μπροστά από την Ελλάδα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αλλά αυτό θα επιτευχθεί μόνο με νίκη σήμερα. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία, επίσημα και μη, ενώ παραμένει αήττητη στα 7 τελευταία (6-1-0), έχοντας σκοράρει 21 γκολ (8 μόνο στο Λίχνενσταϊν). Παραμένει χωρίς νίκη κόντρα στην Ελλάδα σε 6 συναντήσεις (0-2-5). No goal οι 5 από τις 6 συναντήσεις τους.

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 7-1
Τελευταία 5: 4-1-0

Τερματοφύλακες: Μπέγκοβιτς (Στόουκ), Άβντουκιτς (Μπόρατς Μπάνια Λούκα), Φέιζιτς (Άαλεν)
Αμυντικοί: Σπάχιτς (Ανζί), Πάντζα (Μαλίν), Μουτζά (Φράιμπουργκ), Βράνιες (Αλάνια Βλαντικαφκάζ), Βρσάγιεβιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Σούνγιτς (Ζόρια Λούχανσκ), Ζουκάνοβιτς (Γάνδη)
Μέσοι: Μισίμοβιτς (Γκουίζου Ρενέ), Πιάνιτς (Ρόμα), Ίμπρισιτς(Κασίμπασα), Ράχιμιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μεντουνιάνιν (Γκαζιάντεπσπορ), Λούλιτς (Λάτσιο), Ζαχίροβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Στεφάνοβιτς (Σεβίλλη), Σβράκα (Ζελέζνιτσαρ), Σέσαρ (Ελαζίγκσπορ)
Επιθετικοί: Τζέκο (Μαν. Σίτι), Ιμπίσεβιτς (Στουτγάρδη)

ΕΛΛΑΔΑ (12η): Θα μπορούσε να βρίσκεται στην πρώτη θέση αν δεν έμενε στο 0-0 με τη Βοσνία, αλλά και πάλι η πορεία της πρέπει να θεωρείτε ικανοποιητική, αφού ισοβαθμεί με τους Βόσνιους στην κορυφή με 10 βαθμούς. Έχει το απόλυτο εκτός έδρας στα προκριματικά (2/2), επικρατώντας Σλοβακίας (1-0) και Λετονίας (2-1). Γενικά ο όμιλος είναι στα μέτρα της και θα είναι ιδανική αυτόχειρας αν δεν τερματίσει σε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα. Απόντες από την αποστολή οι Νίνης, Αθανασιάδης. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 5 τελευταία επίσημα και μη. Και τα 5 ήταν under.

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 3-2-0

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (ΠΑΟ), Λόντιγκιν (Ξάνθη), Σηφάκης (Σαρλερουά)
Αμυντικοί: Χολέμπας (Ολυμπιακός), Μαλεζάς (Φορτούνα Ντ.), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Α. Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ Βρ.), Τοροσίδης (Ρόμα), Τζαβέλας (Μονακό), Βύντρα (Λεβάντε)
Μέσοι: Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Ρόμα), Τζιόλης (ΑΠΟΕΛ)
Επιθετικοί: Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Γκέκας (Αχισάρ Μπελεντιγεσπόρ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ)


Προβλέψεις στοίχημα: Η Ελλάδα είναι «μανούλα» σε παιχνίδι σκοπιμότητας και δε θα επιτρέψει να ξεφύγει το σκορ, όσο «φονικό ένστικτο» και να έχουν οι γηπεδούχοι. Under στο 1.60 (GoalBet). Επειδή πρόκειται για ντέρμπι, αξίζει και το ρίσκο στο Χ2 (1.82 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση