» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 6ος-8ος-9ος Όμιλος: Ξεκάθαρα φαβορί


Προγνωστικά Στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 6ος-8ος-9ος Όμιλος: Ξεκάθαρα φαβορί
14:45 ΙΣΡΑΗΛ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Προϊστορία: 1-0-3

ΙΣΡΑΗΛ (74η): Έκανε το αυτονόητο στις δύο αναμετρήσεις με το Λουξεμβούργο (3-0, 6-0) και αν ξεκίνησε μουδιασμένα τα προκριματικά βρέθηκε σε θέση ισχύος για τη δεύτερη θέση, όπου ισοβαθμεί με την Πορτογαλία. Θα πρέπει να τα πάει όμως εξίσου καλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια της κάτι που είναι αρκετά δύσκολα και μάλλον περιμένουμε να επιβεβαιωθούν τα φαβορί Πορτογαλία και Ρωσία. Μετά τα παιχνίδια με το Λουξεμβούργο, έχασε σε φιλικά 1-2 από τη Λευκορωσία και κέρδισε 2-1 τη Φινλανδία. Τη μία και μοναδική φορά που υποδέχτηκε στο παρελθόν την Πορτογαλία είχε επικρατήσει με 4-1 (10/81).


Εντός: 1-0-1
Γκολ: 3-4
Τελευταία 5: 3-0-2

Τερματοφύλακες: Αουάτ (Μαγιόρκα), Χαρούσα (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), Άμος (Χαποέλ Κιριάτ Σμόνα)
Αμυντικοί: Μπεν Χαΐμ (ΚΠΡ), Κέιναν (Μακάμπι Χάιφα), Σπούνγκιν (Ομόνοια), Γκέρσον (Σέλτικ), Τίμπι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γκαμπάι (Χαποέλ Κιριάτ Σμόνα), Σις (Μπέβερεν), Γεΐνι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Μεσουμάρ (Μακάμπι Χάιφα)
Μέσοι: Μπεναγιούν (Τσέλσι), Άλμπερμαν (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Καγιάλ (Σέλτικ), Νάτσο (Ρουμπίν Καζάν), Ρεφαέλοφ (Μπριζ), Μέλικσον (Βαλενσιέν), Γκολάσα (Μακάμπι Χάιφα), Ραντί (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Εζρά (Μακάμπι Χάιφα), Ρέικαν (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ)
Επιθετικοί: Σέχτερ (Σουόνσι), Χέμεντ (Μαγιόρκα), Μπεν Μπασάτ (Τουλούζ), Ατάρ (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (7η): Φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί του ομίλου, αλλά παρά το καλό ξεκίνημα δεν είχε ανάλογη συνέχεια και έμεινε στην 3η θέση. Σε ένα από αυτά έχασε από τη Ρωσία, αρκετή αρνητική εξέλιξη για το κυνήγι της πρωτιάς, ενώ εμφανίστηκε κάτω του μετρίου στην εντός έδρας αναμέτρησης με τη Β. Ιρλανδία και παραχώρησε την ισοπαλία στη Πόρτο (1-1). Παρά το τεράστιο ταλέντο και την ύπαρξη του Ρονάλντο, συνεχίζει να μη βγάζει καλή χημεία, κάτι που την κάνει ικανή για το χειρότερο και το καλύτερο. Την Τρίτη ακολουθεί ακόμα ένα εκτός, αυτή τη φορά με το Αζερμπαϊτζάν. Στις σημαντικές απουσίες, ο Νάνι, που λείπει λόγω τραυματισμού. Στη θέση του κλήθηκε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια. Over οι 3 από τις 4 αναμετρήσεις της με το Ισραήλ.

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 1-2-2

Τερματοφύλακες: Εντουάρντο (Μπουγιουκσεχίρ), Ρούι Πατρίσιο (Σπόρτινγκ Λ.), Μπέτο (Σεβίλλη)
Αμυντικοί: Μπρούνο Άλβες (Ζενίτ), Πέπε (Ρεάλ Μ.), Φάμπιο Κοεντράο (Ρεάλ Μ.), Ζοάο Περέιρα (Βαλένθια), Σίλβιο (Λα Κορούνια), Λουίς Νέτο (Ζενίτ), Σερένο (Βαγιαδολίδ)
Μέσοι: Μεϊρέλες (Φενέρμπαχτσε), Ζοάο Μουτίνιο (Πόρτο), Βελόσο (Ντιναμό Κιέβου), Κάρλος Μάρτινς (Μπενφίκα), Κουστόντιο (Μπράγκα), Πάουλο Μασάδο (Ολυμπιακός)
Επιθετικοί: Ρονάλντο (Ρεάλ Μ.), Πόστιγκα (Σαραγόσα), Ούγκο Αλμέιδα (Μπεσικτάς), Ντάνι (Ζενίτ), Βαρέλα (Πόρτο), Πίτσι (Λα Κορούνια), Βιεϊρίνια (Βόλφσμπουργκ)

Προγνωστικά στοίχημα: Η Πορτογαλία είναι πιο ποιοτική ομάδα και παρά την ισοβαθμία των δύο ομάδων και τα μέτρια πράγματα που έχουμε δει ως τώρα, το Ισραήλ δεν έχει τη δυναμική να την αντιμετωπίσει. Διπλό στο 1.55 (MyBet). Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά καλό υλικό στην επίθεση, κάτι που κάνει αρκετά πιθανό και το γκολ-γκολ (2.20 MyBet).



21:45 ΠΟΛΩΝΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Προϊστορία: 2-2-1

ΠΟΛΩΝΙΑ (61η): Παραμένει αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών (1-2-0) και δείχνει ικανή να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, έχοντας πλέον πιο έμπειρες και ποιοτικές μονάδες, που το βγάζουν και στα παιχνίδια με την εθνική τους. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τη πορεία του Μαυροβουνίου που είναι η ευχάριστη έκπληξη του ομίλου και βρίσκεται στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς, αλλά έχει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας 2-2. Αν τα καταφέρει σήμερα και πάρει τη νίκη, μπορεί να ανέβει αρκετά βαθμολογικά, αφού την Τρίτη ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με το Σαν Μαρίνο. Μετά το 1-1 εντός έδρας με την Αγγλία, κέρδισε 2 φορές και έχασε άλλες τόσες σε 4 φιλικά που έδωσε: 4-1 ΦΥΡΟΜ και Ρουμανία, 1-3 από Ουρουγουάη και 0-2 από Ιρλανδία. Γκολ-γκολ οι 4 από τις 5 συναντήσεις της με την Ουκρανία.

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Μπόρουτς (Σαουθάμπτον), Τσέζνι (Άρσεναλ), Τιτόν (PSV)
Αμυντικοί: Βασιλέφσκι (Άντερλεχτ), Βαβρζίνιακ (Λέγκια Βαρσοβίας), Πίστσεκ (Ντόρτμουντ), Γκλικ (Τορίνο), Μπόνις (Λεβερκούζεν), Κομορόφσκι (Τέρεκ Γκρόζνι), Τσελεμπάν (Βασλούι), Σαλαμόν (Μίλαν)
Μέσοι: Μπλαζτσικόφσκι (Ντόρτμουντ), Μιερτσεγιέφσκι (Τραμπζονσπόρ), Ομπράνιακ (Μπορντό), Ρίμπους (Τερέκ Γκρόζνι), Γκροσίτσκι (Σίβασπορ), Πολάνσκι (Χόφενχαϊμ), Μπόρισιουκ (Καϊζερσλάουτερν), Μαγιέφσκι (Νόττινχαμ), Κριτσόβιακ (Ρεμς), Λούκασιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Κοσέτσκι (Λέγκια Βαρσοβίας)
Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Ντόρτμουντ) Μίλικ (Λεβερκούζεν), Τεόντορτσικ (Λεχ Πόζναν)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (48η): Αν και ξεκίνησε θετικά στα προκριματικά, παίρνοντας το βαθμό στην Αγγλία (1-1), δεν είχε ανάλογη συνέχεια και πλέον έχει μείνει μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις (0-0 στη Μολδαβία, 0-1 εντός από Μαυροβούνιο). Έχει πάντως ένα ματς λιγότερο και με νίκη σήμερα μπορεί να πιάσει στη βαθμολογία την Πολωνία και στη συνέχεια να κάνει το αυτονόητο κόντρα στη Μολδαβία εντός, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Στα δύο τελευταία φιλικά που έδωσε έδειξε καλύτερο πρόσωπο και επικράτησε 1-0 της Βουλγαρίας και 2-0 της Νορβηγίας. Under τα 8 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη.

Εκτός: 0-2-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Πιάτοφ (Σαχτάρ), Χοριαϊνόφ (Μέταλιστ), Χουντζάμοφ (Μάριουπολ)
Αμυντικοί: Κούτσερ (Σαχτάρ), Σεφτσούκ (Σαχτάρ), Μάντζιουκ (Ντνιέπρ), Ρακίτσκι (Σαχτάρ), Κατσερίντι (Ντιναμό Κιέβου), Φεντέτσκι (Ντνιέπρ), Μπούτκο (Μάριουπολ), Σελίν (Ντιναμό Κιέβου)
Μέσοι: Τίμοστσουκ (Μπάγερν), Χούσιεφ (Ντιναμό Κιέβου), Ροτάν (Ντνιέπρ), Γιαρμολένκο (Ντιναμό Κιέβου), Χαρμάς (Ντιναμό Κιέβου), Κραβτσένκο (Ντνιέπρ), Στεπανένκο (Σαχτάρ), Μόροζιουκ (Μέταλουρχ Ντόνετσκ), Μπέζους (Ντιναμό Κιέβου)
Επιθετικοί: Σελέζνιοφ (Ντνιέπρ), Ντέβιτς (Μέταλιστ Χάρκιβ), Χόμενιουκ (Άρσεναλ Κιέβου), Ζοζούλια (Ντνιέπρ)

Προγνωστικά στοίχημα: Προσωπικά σέβομαι τους Ουκρανούς, αλλά η εικόνα των δύο ομάδων μέχρι τώρα με κάνει να κοιτάω περισσότερο προς τα αριστερά, αφού η Πολωνία «γεμίζει» περισσότερο το μάτι. Άσος στο 2.15 (BetShop).



21:45 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Προϊστορία: 3-1-1

ΙΣΠΑΝΙΑ (1η): Όπως φάνηκε και στο τελευταίο ματς των προκριματικών, μόνο η Γαλλία μπορεί να της σταθεί εμπόδιο στο να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου, με την οποία έμεινε στο εντός έδρας 1-1. Στα προηγούμενα επικράτησε εύκολα της Γεωργίας και της Λευκορωσίας και θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ο ανάποδα για να μη βρεθεί στο επόμενο Μουντιάλ. Πολλά πάντως για την πρωτιά του ομίλου, θα κριθούν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γαλλία την Τρίτη. Στα δύο πιο πρόσφατα φιλικά της επικράτησε του Παναμά (5-1) και της Ουρουγουάης (3-1). Επέκτεινε έτσι το αήττητο σερί σε 17 αγώνες, επίσημους και μη. Σε επίπεδο προκριματικών Μουντιάλ παραμένει αήττητη εδώ και 48 αγώνες. Over τα 6 από τα 8 τελευταία επίσημα και μη. Από τις πιο σημαντικές απουσίες είναι αυτή του τερματοφύλακα Ίκερ Κασίγιας, ρέκορντμαν συμμετοχών (143), λόγω τραυματισμού, όπως και του Πουγιόλ. Το ίδιο και ο Φερνάντο Τόρρες, που με τη φόρμα που έχει θα ήταν απίθανο να τον δούμε με τη φανέλα των «Φούριας Ρόχας». Νο goal οι 4 από τις 5 αναμετρήσεις της με τη Φινλανδία.

Εντός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 4-1-0

Τερματοφύλακες: Ρέινα (Λίβερπουλ), Βίκτορ Βαλντέζ (Μπαρτσελόνα), ντε Χέα (Μάν. Γιουν.)
Αμυντικοί: Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μ.), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Αρμπελόα (Ρεάλ Μ.), Αλμπιόλ (Ρεάλ Μ.), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Μονρεάλ (Μάλαγα), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι)
Μέσοι: Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ Μ.), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Φάμπρεγκας (Μπαρτσελόνα), Σίλβα (Μαν. Σίτι), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Καθόρλα (Άρσεναλ), Χέσους Νάβας (Σεβίλλη), Χουάν Μάτα (Τσέλσι), Ίσκο (Μάλαγα), Χάβι Γκαρσία (Μαν. Σίτι)
Επιθετικοί: Νταβίντ Βίγια (Μπαρτσελόνα), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Νεγρέδο (Σεβίλλη)

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (87η): Με το άκουσμα της κλήρωσης δε θα έπρεπε να τρέφει οποιεσδήποτε σκέψεις για πρόκριση, κάνοντας την 3η θέση τον μόνο εφικτό στόχο. Μέχρι τώρα, έχει χάσει από Γαλλία (0-1) και παραχώρησε ισοπαλία εντός έδρας στη Γεωργία, αλλά είναι η μόνη ομάδα με 2 αγώνες και μπορεί να ξεκολλήσει από τον πάτο. Σε 4 φιλικά από το Νοέμβρη, επικράτησε της Κύπρου (3-0) και της Ταϊλάνδης (3-1), ενώ έχασε από Σουηδία (0-3) και Ισραήλ (1-2). Under και τα τρία παιχνίδια της μέχρι τώρα στα προκριματικά.

Εκτός: 0-0-0
Γκολ: 0-0
Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Χραντέτσκι (Έσμπιεργκ), Μαένπαα (Φένλο), Γιορόνεν (Φούλαμ)
Αμυντικοί: Μοϊσάντερ (Άγιαξ), Αρκίβουο (Χάκεν), Τοΐβιο (Μόλντε), Ραϊτάλα (Χέρενφεεν), Χάλστι (Μάλμε), Χούρνε (TPS), Σουμουσάλο (Ελσίνκι)
Μέσοι: Αλεξέι Ερεμένκο (Ρουμπίν Καζάν), Ρόμαν Ερεμένκο (Ρουμπίν Καζάν), Ταΐνιο (Ελσίνκι), Χαμαλάινεν (Λεχ Πόζναν), Σπαρβ (Χρόνινχεν), Χέτεμαϊ (Κιέβο), Ρινγκ (Γκλάντμπαχ), Ρίσκι (Χόνεφος), Κολεμάινεν (Χόνεφος), Σιούλερ (Ελσίνκι), Πέτερι Φορσέλ (Μπούρσασπορ)
Επιθετικοί: Μίκαελ Φορσέλ (Ελσίνκι), Πούκι (Σάλκε), Κούκι (Ατρόμητος)

Προγνωστικά στοίχημα: Η Φινλανδία δεν έχει καμία τύχη στο Χιχόν και δε μπορεί να αποφύγει την ήττα. Οι Ισπανοί είναι αρκετά προσεχτικοί στην άμυνα, οι φιλοξενούμενοι «δυσκοίλιοι» επιθετικά και η νίκη είναι πολύ πιθανό να έρθει χωρίς να δεχτούν γκολ. No goal στο 1.35 (GoalBet). Το ματς πάντως γενικά δεν ενδείκνυται για στοιχηματισμό…



22:00 ΓΑΛΛΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ

Προϊστορία: 2-0-0

ΓΑΛΛΙΑ (17η): Με την ισοπαλία που πήρε στην Ισπανία στον τελευταίο αγώνα των προκριματικών απέδειξε πως είναι σε θέση να κοντράρει την Ισπανία και να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Θα πρέπει πάντως, εκτός από τη νίκη σήμερα, να το αποδείξει και μέσα στη Γαλλία την ερχόμενη Τρίτη, όπου υποδέχεται την Ισπανία. Σε πρόσφατα φιλικά επικράτησε της Ιταλίας με 2-1 και έχασε εντός έδρας από τη Γερμανία με το ίδιο σκορ. Βρέθηκε κόντρα στη Γεωργία και στα προκριματικά του EURO 2008, επικρατώντας και στους δύο αγώνες (3-0, 1-0). Δεν υπήρχαν πολλές εκπλήξεις στην αποστολή, με εξαίρεση τους Πογκμπά και Παγιέ που κάνουν εξαιρετικές σεζόν και κλήθηκαν δικαιολογημένα. Έμειναν πάντως εκτός δυνατά ονόματα όπως Ντεμπουσί, Λας Ντιαρά, Σανιά, Μεξές, Μαλουντά και Νασρί.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Λυόν), Μανταντά (Μαρσέιγ), Λαντρό (Μπαστιά)
Αμυντικοί: Εβρά (Μαν. Γιουν.), Κλισί (Μαν. Σίτι), Φανί (Μαρσέιγ), Σακό (ΠΣΖ), Κοσκιελνί (Άρσεναλ), Ζαλέ (ΠΣΖ), Γιανγκά-Μμπιβά (Νιούκαστλ), Βαράν (Ρεάλ Μ.)
Μέσοι: Ριμπερί (Μπάγερν), Καμπάιγ (Νιούκαστλ), Βαλμπουενά (Μαρσέιγ), Ματουιντί (ΠΣΖ), Σισοκό (Νιούκαστλ), Γκοναλόν (Λυόν), Παγέ (Λιλ), Πογκμπά (Γιουβέντους)
Επιθετικοί: Μπενζεμά (Ρεάλ Μ.), Μένεζ (ΠΣΖ), Ζιρού (Άρσεναλ), Γκομίς (Λυόν)

ΓΕΩΡΓΙΑ (69η): Είναι και αυτή στο γκρουπ των παρατηρητών του ομίλου, αφού δε μπορεί να κοντράρει Ισπανία και Γαλλία. Προς το παρόν κατέχει την 3η τιμητική θέση και αυτή είναι σε θέση να την κατακτήσει στο τέλος, έχοντας δείξει σαφή βελτίωση τα τελευταία χρόνια με τον Κετσπάγια στο τιμόνι. Έχει κερδίσει τη Λευκορωσία εντός (1-0), πήρε το 1-1 στη Φινλανδία και ηττήθηκε από Ισπανία (0-1) και Λευκορωσία (0-2). Στα δύο τελευταία φιλικά της, ήρθε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην Αίγυπτο και επικράτησε της Αλβανίας (2-1). Under και τα 4 παιχνίδια της μέχρι τώρα στα προκριματικά, τα 3 no goal.

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 1-2-2

Τερματοφύλακες: Ρεβισβίλι (Κράσνονταρ), Κβασκβάτζε (Ζεσταφόνι), Μιγκινεϊσβίλι (Τορπέντο Κουταΐσι)
Αμυντικοί: Γκριγκαλάβα (Βόλγκα Νίζνι), Κασία (Φίτεσε), Αμισουλασβίλι (Κράσνονταρ), Κιζανισβίλι (Καϊσέρισπορ), Λομπιανίτζε (Κρίβμπας Κριβίλ), Κουμπούτια (Γκαζ Μετάν Μεντιάς), Τομασβίλι (Ντίλα Γκόρι), Ποπχάτζε (Μπακού)
Μέσοι: Ντεβνταριάνι (Άαρχους), Κανκάβα (Ντνιέπρ), Νταουσβίλι (Καρπάτι), Ταργκαμάτζε (Μάριουπολ), Οκριασβίλι (Μάριουπολ), Κομπαχίτζε (Άρσεναλ Κιέβου), Γκουρούλι (Ντίλα Γκόρι), Ανανίτζε (Σπαρτάκ Μ.), Τζαλαμίτζε (Γιαγκελόνια), Κένια (Καρπάτι)
Επιθετικοί: Σιρμπιλάντζε (Ίντερ Τουρκού), Μχεντλίτζε (Έμπολι)

Προγνωστικά στοίχημα: Και εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε αστείες όμως τιμές. Αν η Γαλλία δεν κάνει επίδειξη δύναμης, αλλά συντήρηση ενόψει της αναμέτρησης με την Ισπανία, μπορεί να έχουμε λίγα γκολ. Η Γεωργία άλλωστε είναι σφιχτή ομάδα και θα έχει παθητικό ρόλο στο ματς. Under στο 2.35 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση