» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: «Κάστρο» το Καμπ Νου»


Προγνωστικά στοιχήματος: «Κάστρο» το Καμπ Νου»
Μπαρτσελόνα - Μίλαν: Μεγάλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της Μίλαν. Με 15-4-0 αήττητο σερί στην έδρα της η Μπαρτσελόνα στους αγώνες του Champions League μπορεί να ελπίζει. Πάντως και η Μίλαν δείχνει ανίκητη τελευταία, έχοντας να χάσει 12 ματς σε όλες τις αναμετρήσεις (8-4-0).

Σάλκε - Γαλατάσαραϊ: 1-1 το πρώτο ματς στην Τουρκία. Σημάδια αφύπνισης στα τελευταία παιχνίδια για την Σάλκε, που κέρδισε το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ το Σάββατο με 2-1. Εννιά σερί goal/goal μετρoύν εντός έδρας οι γηπεδούχοι. Δεν κέρδισε τα δύο πρόσφατα παιχνίδια η Γαλατάσαραϊ, που περιμένει πολλά από Σνάιντερ και Ντρογκμπά.



Κάρντιφ - Λέστερ: Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη για την Κάρντιφ, που ποτέ δεν έκανε τρεις γκέλες την φετινή σεζόν. Μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά ματς μετρά η ντεφορμέ Λέστερ.

Λιντς - Πιτέρμπορο: Μίνι αήττητο σερί πέντε αγώνων για την Λιντς, που βρέθηκε μόλις έξι βαθμούς από την έκτη θέση. Για ομάδα που παλεύει για την σωτηρία το εκτός έδρας (6-1-10) δεν είναι κακός απολογισμός για την Πιτέρμπορο. Τα γκολ έχουν προβάδισμα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Μπάρνσλεϊ - Μπραϊτον: Με 18 γκολ ενεργητικό η Μπάρνσλεϊ έχει τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας. Η Μπράιτον είναι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στη φετινή Τσάμπιονσιπ (8).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση