» » » » » ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Πρόκριση ή Απομυθοποίηση για τη Μπαρτσελόνα;


ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Πρόκριση ή Απομυθοποίηση για τη Μπαρτσελόνα;
Όταν έγινε η κλήρωση κανείς δεν πίστευε ότι η Μίλαν των πολλών προβλημάτων θα μπορούσε να δυσκολέψει το Μέσι και την παρέα του. Μετά από 90 και κάτι λεπτά στο Σαν Σίρο τα δεδομένα άλλαξαν άρδην και πλέον λίγοι είναι αυτοί που πιστεύουν πως η Μπάρτσα θα μπορέσει να ανατρέψει το 2-0 και να περάσει στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αναμέτρηση στο Κάμπ Νου αυτή την Τρίτη στις 21:45 θα είναι το 17ο παιχνίδι που θα δώσουν οι 2 σύλλογοι σε μια ποδοσφαιρική κόντρα που ξεκίνησε το 1959 και με τη βοήθεια του υπεύθυνου στοιχημάτων της Unibet Anthony C, παρουσιάζουμε τα στοιχεία που ξεχωρίζουν από τις ιστορικές μάχες των ομάδων που έχουν κατακτήσει συνολικά 11 φορές τον τίτλο της κορυφαίας  διασυλλογικής διοργάνωσης:


  • 16 φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες Μπαρτσελόνα και Μίλαν στην Ευρωπαϊκή τους Ιστορία με κορυφαία στιγμή τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 1994 στην Αθήνα όπου οι Ιταλοί είχαν κατακτήσει εμφατικά το τρόπαιο με σκορ 4-0. Οι Ιταλοί έχουν συνολικά 5 νίκες έναντι 6 των Ισπανών που προηγούνται με βραχεία κεφαλή ενώ άλλα 5 παιχνίδι έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Το σκηνικό ανατρέπεται λίγο στα 7 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί στην έδρα της Μπαρτσελόνα, όπου οι Καταλανοί έχουν το πλεονέκτημα με 3 νίκες, οι Ροσονέρι έχουν κερδίσει 1 φορά (τη σεζόν 2000-2001), ενώ 3 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα (5.5 πληρώνει το Χ στη Unibet).
  • Μικρό είναι και το προβάδισμα των Ισπανών στο συνολικό αριθμό τερμάτων με το σκόρ να είναι 22-21 υπέρ της Μπαρτσελόνα. Βέβαια ο Μέσι και η παρέα του θα είναι ευχαριστημένοι μόνο αν η διαφορά μετά το τέλος της αναμέτρησης της Τρίτης είναι στο +4 αφού θέλουν νίκη τουλάχιστον με 3 γκολ διαφορά για να καλύψουν το σε βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα και να αποκλείσουν τη Μίλαν (2.20 απόδοση δίνει η πρόκριση της Μπαρτσελόνα)
  • Σε 6 από τα 16 παιχνίδια (37.5%) έχουν σημειωθεί 4 η περισσότερα γκολ αλλά μόνο 1 φορά έχει μπορέσει στο παρελθόν η Μπαρτσελόνα να κερδίσει τη Μίλαν με περισσότερα από 3 γκολ διαφορά (1.90 πληρώνει το Over 3.5 γκολ στη Unibet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση