» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Ακίνδυνος εκτός έδρας ο Πανιώνιος


Προγνωστικά στοιχήματος: Ακίνδυνος εκτός έδρας ο Πανιώνιος
Μάλαγα - Εσπανιόλ: Κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης η Μάλαγα, που πήρε μεγάλη πρόκριση εναντίον της Πόρτο για τους «8» του Champions League. Σαν να «ξεφουσκώνει» στα τελευταία της ματς η Εσπανιόλ (0-1-2).

Μπρέντα - Βίλεμ: Ευκαιρία νίκης για την Μπρέντα, αφού η Βίλεμ αγνοεί την νίκη στα εκτός έδρας παιχνίδια (0-5-8).

Σιένα - Κάλιαρι: Ακόμα ένας τελικός για τη Σιένα, που ενδέχεται με νίκη να βγει και από την επικίνδυνη ζώνη. Ποιοτική και κίνδυνος... θάνατος στις αντεπιθέσεις η Κάλιαρι.



Ορντούσπορ - Γκαζιάντεπσπορ: Η συνολική παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι (4-3-0) υπέρ της Ορντούσπορ. Δεν προκύπτουν προγνωστικά στοιχήματος σε αυτή την αναμέτρηση.

Ακισάρσπορ - Σίβασπορ: Στο -6 από θέσεις παραμονής η Ακισάρσπορ του Φάνη Γκέκα. 5/6 under έχει το τελευταίο διάστημα η Σίβασπορ.

Νανσί - Νις: Τα 15/18 τελευταία παιχνίδια της Νανσί ήταν goal/goal. Η Νις έχει βρει δίχτυα σε 23 από τα 26 πρόσφατα παιχνίδια της.

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης: Τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έχει ο Ατρόμητος (10-11-4). Τέσσερις σερί επιτυχίες συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης.

Σάντερλαντ - Νόριτς: Έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο η Σάντερλαντ, που μπλέκει πάλι σε περιπέτειες. Μόλις μια νίκη φέτος μακριά από το γήπεδο της η Νόριτς (1-6-7).

Φέγενορντ - Ουτρέχτη: Η Φέγενορντ παραμένει αήττητη στο «Ντε Κάουπ» από τον Νοέμβριο του 2011 (18-5-0). Συνεχίζει τις υψηλές... πτήσεις η Ουτρέχτη, που είναι πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας (6-3-4).

Αλκμάαρ - Άγιαξ: Μόλις στο +1 από τα πλέι άουτ η Αλκμάαρ, πετυχαίνει όμως τον Άξιαξ, που έχει ξεχάσει πως είναι η ήττα.

Πεσκάρα - Κιέβο: Συνέχισε τις ήττες η Πεσκάρα παρά το ντεμπούτο του Μπούκι στον πάγκο της. Στο 3-0-11 ο εκτός έδρας απολογισμός της Κίεβο με τέρματα 12-31.

Φιορεντίνα - Τζένοα: Φαβορί η Φιορεντίνα εντός έδρας (10-3-1), όμως η Τζένοα θα «κλειστεί» στην άμυνα της, καθώς παλεύει για την σωτηρία της.

Νάπολι - Αταλάντα: Από τις 2 Φεβρουαρίου έχει να κερδίσει (0-4-3) η Νάπολι και η Μίλαν την πλησίασε στους -2 για την δεύτερη θέση. Με δύο σερί νίκες, η Αταλάντα κατάφερε να ανέβει στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μίλαν - Παλέρμο: Στο πρωτάθλημα επικεντρώνεται πλέον η Μίλαν, όπου παραμένει αήττητη μέσα στο 2013 (7-3-0) μετά τον αποκλεισμό στο Champions League. Η Παλέρμο είναι η μοναδική ομάδα χωρίς διπλό φέτος (0-6-8, γκολ 6-22).

Αϊντραχτ Φρ. - Στουτγάρδη: Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης δεν σκόραρε στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της. Η Στουτγάρδη εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα (5-2-6).

Καϊσέρισπορ - Γαλατάσαραϊ: Αήττητη επί εφτά αγωνιστικές παραμένει η Καϊσέρισπορ. Εξαντλημένη από την νίκη-πρόκριση απέναντι στην Σάλκε η Γαλατάσαραϊ.

Τότεναμ - Φούλαμ: Σκοράρει εδώ και εφτά συνεχόμενα ματς η Τότεναμ. Αντιθέτως η Φούλαμ στα προηγούμενα τρία παιχνίδια της πέτυχε μόλις ένα τέρμα.


Πλατανιάς - Πανιώνιος: Μονόδρομος η νίκη για τον Πλατανιά αν θέλει να ελπίζει στη σωτηρία του κα ήδη υπάρχει σοβαρή πτώση στον άσο σε όλες τις εταιρίες. Ο Πανιώνιος εκτός έδρας δεν πήρε τίποτα στα οχτώ τελευταία του παιχνίδια (0-0-8).

Κέρκυρα - Ολυμπιακός: Η τελευταία Κέρκυρα με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι ελπίζουν μόνο θεωρητικά λόγω και του δύσκολου προγράμματος, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν το παραμικρό βαθμολογικό άγχος.

Γκρόνινγκεν - Τβέντε: Μέτρια η εντός έδρας συμπεριφορά της Γκρόνινγκεν (4-5-4). Από το κακό στο χειρότερο πάει η Τβέντε με τρεις σερί ήττες και χωρίς νίκη μέσα στο 2013.

Τσέλσι - Γουέστ Χαμ: Το ένα παιχνίδι μετά το άλλο δίνει η Τσέλσι. Η Γουέστ Χαμ σκόραρε και στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα.

Γουίγκαν - Νιούκαστλ: Η Γουίγκαν παραμένει κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και ο κυριότερος λόγος είναι η τραγική εντός έδρας συγκομιδή με δύο νίκες σε 14 παιχνίδια. Πήρε τους βαθμούς που ήθελε η Νιούκαστλ, η οποία προέρχεται και από ματς την Πέμπτη για το Europa League.

Τουλούζ - Μπορντό: Η Τουλούζ κράτησε για τρία συναπτά ματς ανέπαφη την εστία της. Κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια η Μπορντό.

Μπεϊρα Μαρ - Νασιονάλ: Ουραγός και χωρίς νίκη τις 10 τελευταίες αγωνιστικές η Μπεϊρα Μαρ. Αντιθέτως η Νασιονάλ Μαδεϊρα παραμένει αήττητη στην τελευταία πεντάδα αγώνων.

Εστορίλ - Ακαδέμικα: Στο -2 από την πρώτη πεντάδα η σοβαρή Εστορίλ. Τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια για την Ακαδέμικα.

Ρίο Άβε - Μορεϊρένσε: Η Ρίο Άβε παραμένει πέμπτη, παρότι δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες μετρά η Μορεϊρένσε.

Σεβίλλη - Σαραγόσα: Έξι συνεχόμενα goal/goal και over για την Σεβίλλη. Ντεφορμέ, όμως καλύτερη εκτός η Σαραγόσα (4-2-8).

Γκλάντμπαχ - Αννόβερο: Στο -3 από τις ευρωπαϊκές θέσεις η Γκλάντμπαχ, που τελευταία δυσκολεύεται αρκετά στο γκολ. Με ρεκόρ 2-1-9 και γκολ 19-30 (χειρότερη άμυνα), το Αννόβερ διαθέτει το χειρότερο εκτός έδρας απολογισμό.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Αήττητος για έξι σερί αγωνιστικές παραμένει ο ΠΑΟΚ (4-2-0), στοχεύοντας στην δεύτερη θέση. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται ο Παναθηναϊκός, που ταξίδεψε ωστόσο στην Τούμπα με σημαντικές απουσίες.

Μαρίτιμο - Πόρτο: Αρέσκεται στις ισοπαλίες εντός έδρας η Μαρίτιμο (3-6-2). Απογοητευμένη για τον αποκλεισμό από το Champions League η Πόρτο.

Οσασούνα - Ατλέτικο Μ.: Δύσκολα δέχεται γκολ στο «σπίτι» της η Οσασούνα (εννιά τέρματα σε 14 αγώνες). Μόνο μία φορά (1-2-4) κέρδισε στα εφτά τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αντάλιασπορ - Φενερμπαχτσέ: Ντεφορμέ η Αντάλιασπορ με δύο νίκες στις εννιά αγωνιστικές μέσα στο 2013. Στο -4 από την κορυφή η Φενερμπαχτσέ, που αγωνίστηκε την Πέμπτη στο Europa League με την Πλζεν.

Τορίνο - Λάτσιο: Μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία έξι παιχνίδια πανηγύρισε η Τορίνο. Μια νίκη έχει αλλά στα πρόσφατα πέντε η Λάτσιο.

Σαμπντόρια - Ίντερ: Σχετικά άνετη βαθμολογικά η Σαμπντόρια με το +11 από την γραμμή του υποβιβασμού. Τρίτη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα η Ίντερ (7-1-6).

Ρόμα - Πάρμα: Εκπλκτική παράδοση για την Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» μετρούν (10-1-0) στα 11 τελευταία εντός κόντρα στην Πάρμα.

Σεντ Ετιέν - Παρί Σεν Ζερμέν: Αήττητη μέσα το 2013 η Σεντ Ετιέν με απολογισμό (6-3-0). Καλό το Champions League, αλλά πρέπει να επικεντρωθεί και λίγο στο πρωτάθλημα η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχασε στις δύο τελευταίες της εξόδους.


Γρανάδα - Λεβάντε: Διέκοψε το σερί των τριών ηττών η Γρανάδα με το 0-0 στη Σαραγόσα. Η Λεβάντε προέρχεται από 120 λεπτά στην Μόσχα για το Europa League την Πέμπτη.

Μπαρτσελόνα - Βαγιεκάνο: Στο 12-1-0 ο εντός έδρας απολογισμός για την Μπαρτσελόνα με τέρματα 44-10! Ονειρεύεται Ευρώπη η Βαγιεκάνο, αλλά σήμερα έχει αναμφίβολα πολύ δύσκολο έργο στο «Καμπ Νου».

Γκιμαράες - Μπενφίκα: Από δύο σημαντικές νίκες προέρχεται η ανεβασμένη Γκιμαράες. Πρωτοπόρος και αήττητη η Μπενφίκα στο πρωτάθλημα (18-4-0).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση