» » » » » Στοίχημα Bundesliga:Χωρίς νίκη και γκολ η Φρανκφούρτη στα 5 τελευταία.


Στοίχημα Bundesliga:Χωρίς νίκη και γκολ η Φρανκφούρτη στα 5 τελευταία.
16:30 ΑΪΝΤΡΑΧΤ  ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Προϊστορία: 27-18-37
Α’ Γύρος: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ 2-1

ΑΪΝΤΡΑΧΤ  ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Ούτε στο Αννόβερο κατάφερε να κερδίσει, αν και θα έπρεπε, παίρνοντας ισοπαλία με 0-0. Η φετινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος διανύει το χειρότερο φετινή της σερί της, μένοντας χωρίς νίκη για πέντε παιχνίδια, διάστημα στο οποίο δεν έχει σκοράρει καμία φορά. Αυτό και αν είναι ασυνήθιστο για την Άιντραχτ. Θετικό πάντως το ότι έχασε χθες η Σάλκε και με νίκη σήμερα, ανεβαίνει και πάλι στην τετράδα, ενώ θα πλησιάσει και την 3η Λεβερκούζεν στους 3. Ουσιαστικά χωρίς απουσίες σήμερα, αφού εκτός είναι μόνο ο αμυντικός Κεμφ (2 συμμ.).


Εντός: 7-3-2
Γκολ: 25-17
Τελευταία 5: 0-3-2

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Δείχνει τελείως αποσυντονισμένη μέσα στο 2013 και το απέδειξε και αυτή την εβδομάδα. Στο Γιουρόπα η Λάτσιο δεν της άφησε πολλά περιθώρια να αντιδράσει και τη φόρτωσε με άλλα δύο τέρματα (0-2 ο πρώτος αγώνας), κάνοντας πρακτικά αδύνατο να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση. Μείωσε με τον Χάιναλ στο 61’, αλλά δέχθηκε και τρίτο στο 87’, αποχαιρετώντας έτσι τη διοργάνωση και πάλι έφτασε ψηλά για τα δεδομένα της. Στο πρωτάθλημα προέρχεται επίσης από ήττα κόντρα στο Αμβούργο. Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν πολύ καλύτεροι, αλλά την αιφνιδίασαν στην αρχή της επανάληψης (49’), χωρίς και πάλι να βρει τρόπο να αντιδράσει. Μέσα στη νέα χρονιά έχει κερδίσει μόνο 3 από τα 13 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (Μπόχουμ, Χόφενχαϊμ, Γκενκ), έχοντας χάσει τα 8. Δε μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, με τη φόρμα της Άουγκσμπουργκ, που την πλησίασε στους 5 από τη θέση των μπαράζ. Υπάρχει πάντως ευκαιρία για διάκριση, αφού έχει προκριθεί στον ημιτελικό του κυπέλλου. Αήττητη στις 7 τελευταίες επισκέψεις της στη Φρανκφούρτη (5-2-0). Εκτός ο μέσος Μπα (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Τορούν (9 συμμ.), Κακάου (5 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 5-2-6
Γκολ: 13-22
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση στοίχημα: Η εικόνα της Στουτγάρδης δεν της αφήνει πολλά περιθώρια απέναντι στην Άιντραχτ που ψάχνει την επιστροφή στις νίκες και έχει μεγάλο κίνητρο σήμερα.  Άσος στο 2.00 (GoalBet).



18:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Προϊστορία: 25-9-14
Α’ Γύρος: ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2-3

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Μια αναμέτρηση με τη Βέρντερ συνήθως σημαίνει πολλά γκολ, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ίσχυσε με τις δύο ομάδες να παίζουν αρκετά κλειστά και να προσέχουν πολύ τα νώτα. Σε μια από τις λιγοστές φάσεις της Γκλάντμπαχ πάντως, πήρε το προβάδισμα με τον Μλάπα (72’), αλλά ισοφαρίστηκε 5 λεπτά αργότερα. Δίκαιο το τελικό 1-1. Παρέμεινε έτσι αήττητη για 3η αγωνιστική (1-2-0) και διατήρησε την επαφή με την εξάδα, ενώ μετά τα χθεσινά αποτελέσματα έχει την ευκαιρία να πιάσει την 6η Μάιντς στους 38.  Η αλλαγμένη τακτική των τελευταίων μηνών έχει σαν αποτέλεσμα να σημειώνονται λίγα γκολ στα παιχνίδια της, δείχνοντας σαφή βελτίωση ανασταλτικά. Under τα 5 τελευταία. Γκολ-γκολ και Over οι 8 από τις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της με το Αννόβερο. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εντός: 5-5-2
Γκολ: 21-15
Τελευταία 5: 1-3-1

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Το παιχνίδι με την Άιντραχτ ήταν μοιρασμένο, αλλά πρέπει να αισθάνεται τυχερή με το βαθμό που πήρε (0-0), αφού ακυρώθηκε κακώς κανονικό γκολ στους φιλοξενούμενους. Δεύτερο συνεχόμενο χωρίς νίκη, που δεν της επέτρεψαν να μειώσει τη διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, μένοντας στο -4 από Μάιντς και Αμβούργο. Μαζί με τη Χόφενχαϊμ, είναι οι ομάδες με τη μικρότερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας (7 βαθμούς σε 12 εξόδους). Επιπλέον έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (45), αλλά «σώζεται» από την 3η καλύτερη επίθεση που διαθέτει (47). Επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ Ντιούφ (10 γκολ). Εκτός οι αμυντικοί Έγκιμαν (19 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Τσερουντόλο (15 συμμ.), Φελίπε (1 συμμ.) και οι μέσοι Χούστι (21 συμμ./9 γκ./9 ασίστ), Στιντλ (14 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Αντρέασεν (4 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 2-1-9
Γκολ: 19-30
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση στοίχημα: Σε άλλες σεζόν ένα τέτοιο παιχνίδι θα μπορούσε να το δίναμε Over 3.5, αλλά η πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων δεν το δικαιολογεί. Κοινοί οι στόχοι, οπότε η ισοπαλία δε θα αφήσει κανέναν παραπονούμενο (3.40 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση