» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Ξέρει από «τελικούς» η Ελλάδα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξέρει από «τελικούς» η Ελλάδα
Ισραήλ - Πορτογαλία: Το Ισραήλ εκμεταλλεύτηκε τα δύο παιχνίδια με το Λουξεμβούργο και κερδίζοντας τα βρέθηκε στους εφτά βαθμούς και στη δεύτερη θέση του ομίλου. Κανένα περιθώριο για απώλειες δεν έχει η Πορτογαλία, αφού μετά από μόλις τέσσερις αγωνιστικές είναι στο -5 από την πρωτοπόρο Ρωσία.

Βουλγαρία - Μάλτα: 8/10 under στα 10 τελευταία εντός έδρας η Βουλγαρία, που τα τελευταία χρόνια έχει τεράστιο επιθετικό πρόβλημα. Η Μάλτα μετρά 3/3 ήττες στον όμιλο, όμως είναι ομάδα που δεν πέφτε αμαχητί.



Κροατία - Σερβία: Η Κροατία τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής, όντας πρωτοπόρος του ομίλου μαζί με το Βέλγιο με ρεκόρ (3-1-0). Με τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμα ματς, μια πιθανή ήττα στο «Μαξιμίρ» θα φέρει την Σερβία ουσιαστικά εκτός πρόκρισης.

Σλοβενία - Ισλανδία: Στον όμιλο μετά από τέσσερα ματς η Σλοβενία μετράει (1-0-3) και γι' αυτό την τεχνική της ηγεσία ανέλαβε ο Κάτανετς. Σε επίσημα και φιλικά ματς η Ισλανδία αγνοεί την ισοπαλία στα 16 τελευταία παιχνίδια (5-0-11).

Καζακστάν - Γερμανία: Ικανό να φανεί ανταγωνιστικό το Καζακστάν, αλλά μέχρι εκεί. Οι Γερμανοί μετά την ισοπαλία με αντίπαλο την Σουηδία (4-4), δεν έχουν άλλα περιθώρια.

Νορβηγία - Αλβανία: Οι δύο ομάδες βρίσκονται ψηλά στον όμιλο, δίνοντας έμφαση στην αμυντική τους γραμμή. Προβάδισμα έχει το under στα προγνωστικά στοιχήματος.

Σλοβακία - Λιθουανία: Να μείνει ψηλά στην βαθμολογία, όπου συμμετέχει και η εθνική μας ομάδα θέλει η Σλοβακία. Η Λιθουανία έχασε τα 6/7 τελευταία της εκτός έδρας επίσημα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει, ενώ έχει για σήμερα και πολλές απουσίες.

Τσεχία - Δανία: Πρόβλημα στο σκοράρισμα για την Τσεχία. 8/10 under στα τελευταία εκτός έδρας ματς τους οι Δανοί.

Ολλανδία - Εσθονία: Έχοντας κάνει το 4/4 ως τώρα η εθνική Ολλανδίας είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο των προκριματικών. Η Εσθονία θα ψάξει απλά για μια αξιοπρεπή εμφάνιση, έχοντας ηττηθεί από την Τουρκία με 3-0 στην μοναδική της έξοδο μέχρι στιγμής.

Ουγγαρία - Ρουμανία: Ντέρμπι για την δεύτερη θέση. 3-0-1 μετράνε και οι δύο ομάδες στον όμιλο έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους.

Σουηδία - Ιρλανδία: 11/15 over εμφανίζει στα τελευταία της παιχνίδια η Σουηδία, με αποκορύφωμα το 4-4 στην Γερμανία! 3/3 over και goal/goal μετρούν στον όμιλο οι Ιρλανδοί.

Σκόπια - Βέλγιο: Δυσκολοκατάβλητα ειδικά εντός έδρας τα Σκόπια. Εξαιρετική η νέα... φουρνιά για τους Βέλγους, που μετρούν (3-1-0) στον όμιλο, όπου συμμετέχουν.

Β. Ιρλανδία - Ρωσία: Σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια οι γηπεδούχου αγνοούν τη νίκη στα 12 τελευταία (0-5-7), ενώ έχει κερδίσει μόνο τα Νησιά Φερόε στα 21 πιο πρόσφατα (1-9-11). Η Ρωσία μετά από μόλις τέσσερις αγωνιστικές έχει καταφέρει να «χτίσει» διαφορά πέντε βαθμών από Ισραήλ και Πορτογαλία, έχοντας κάνει το 4-0-0 και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ (8-0).

Πολωνία - Ουκρανία: Έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, η Πολωνία είναι στο -5 από την πρώτη θέση του ομίλου της με ρεκόρ 1-2-0 μετά από τρία ματς. Η Ουκρανία στα οχτώ τελευταία της παιχνίδια, επίσημα και φιλικά έχει φέρει μόνο under.

Βοσνία - Ελλάδα: Στο ντέρμπι για την πρωτιά του ομίλου, η Βοσνία θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» με την ικανή μεσοεπιθετική γραμμή που συμμετέχει. Η Ελλάδα παραμένει αήττητη σε προκριματική φάση μεγάλης διοργάνωσης επί Σάντος με 10 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.


Ισπανία - Φιλανδία: Σαν προπόνηση βλέπει το σημερινό ματς η εθνική Ισπανία, καθώς Μετά από αυτό το το ματς, η ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε θα ταξιδέψει στη Γαλλία για το ντέρμπι που πιθανότατα θα κρίνει την πρώτη θέση. Η Φινλανδία έχει δώσει μόλις δύο ματς στα προκριματικά και βρίσκεται στην τελευταία θέση με ένα βαθμό συγκομιδή.

Γαλλία - Γεωργία: Αήττητη στον όμιλο η Γαλλία και στην πρώτη θέση μαζί με την Ισπανία. 4/4 under και no/goal έχει στον όμιλο η Γεωργία.

Σκωτία - Ουαλία: Χωρίς νίκη ακόμη η Σκωτία στον όμιλο (0-2-2), με τον Στράχαν να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της. Δεν ξεχωρίζει ούτε η πορεία της Ουαλίας στον όμιλο, αφού μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετράει 1-0-3, κερδίζοντας μόνο τη Σκωτία με 2-1. Έχει σκοράρει τρία γκολ και δέχτηκε 11, ο Μπέιλ ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα και στις τρεις φορές.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση