Προβλέψεις πάμε στοίχημα Super League: "Καζάνι" η Τούμπα
15:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-2-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε κάποιο γκολ την περασμένη αγωνιστική και τελικά ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες στο ματς, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε σωστά και τελικά δέχθηκε το μοιραίο γκολ από τους "κυανέρυθρούς". Παράπονα από τον Γιώργο Σπανό μετά την λήξη της αναμέτρησης, με τον μεγαλομέτοχο των Περιστεριωτών να έχει κληθεί σε απολογία. Με αυτήν την ήττα έσπασε το αήττητο σερί του Ατρομήτου τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, αλλά η ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, στο +6 από την 5ο Παναθηναϊκό. Το μεγάλο πρόβλημα για τον Ατρόμητο την φετινή σεζόν είναι στην επίθεση ,αφού σκοράρει με το... σταγονόμετρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα. Σκέφτεται για 4-4-2 σήμερα ο Αναστόπουλος, με Ουντόζι και Μάτζιο στην κορυφή της επίθεσης. Χωρίς απουσίες.


ENTOΣ: 7-3-2
ΓΚΟΛ: 23-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μεσοβδόμαδα πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στην ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού επικράτησε και στο δεύτερο ματς του Πλατανιά Χανίων με 3-1 και τώρα θα βρει μπροστά του τον ΠΑΟΚ. Στο πρωτάθλημα δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο απ' όσο θα περίμενε κόντρα στον Πανθρακικό την περασμένη αγωνιστική, αλλά τελικά με γκολ του Ράγιος στο 93' πήρε την πολύτιμη νίκη, που τον κρατάει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Γλίτωσε σε πολλές περιπτώσεις το 0-1 ο Αστέρας, που δεν είχε καλή απόδοση. αλλά τελικά λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις. Βρίσκεται σταθερά στο +1 από τον ΠΑΟΚ, μετά και την τέταρτη σερί νίκη που πήρε στο πρωτάθλημα. Στόχος πλέον για τους Αρκάδες είναι η διατήρηση της θέσης αυτής και η αύξηση των 15 βαθμών διαφοράς από την 5η θέση, ώστε να μπει ο ίδιος με περισσότερους βαθμούς στα πλέϊ οφ. Εκτός έδρας δείχνει βελτιωμένος στα τελευταία ματς, όπου μετράει τέσσερις σερί νίκες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ Περόνε.

EKTOΣ: 5-3-4
ΓΚΟΛ: 35-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Ματς με μεγάλη ένταση και τακτική αναμένεται στο Περιστέρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ίδιους στόχους. Περιμένω αλληλεξουδετέρωση των καλών παικτών από τους αντιπάλους τους, με την ισοπαλία να έρχεται ως πρώτο και φυσιολογικό αποτέλεσμα. Ισοπαλία (3,00 GoalBet).



17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-0-4

ΚΕΡΚΥΡΑ: Προσπάθησε με όλες της τις δυνάμεις στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά έχασε με αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε υπέρ των "πρασίνων". Η Κέρκυρα προσπάθησε για ότι καλύτερο στο τελευταίο ματς, αλλά στάθηκε άτυχη και πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ γι' αυτήν. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 20 βαθμούς και απέχει 6 από τις ομάδες που βρίσκονται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Σχεδόν βέβαιος ο υποβιβασμός για το συγκρότημα του Γιάννη Παπακώστα, που είναι αποφασισμένο όμως να παλέψει όλα τα ματς μέχρι το τέλος, ώστε να αποχαιρετήσει την κατηγορία με το κεφάλι ψηλά. Ανακοίνωση για την διαιτησία είχαμε μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπου τονίζεται ότι οι Φαίακες ηττήθηκαν μετά από λάθος του διαιτητή. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός είναι οι Έντερ και Ηλιάδης, όπως και ο Γκέσιος. Αγώνα δρόμου κάνει ο Μπουκουβάλας και ο Ζουμπουλάκης.

ENTOΣ: 3-5-5
ΓΚΟΛ: 14-33
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, μεσοβδόμαδα πήρε και δεύτερη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τον θεσμό του Κυπέλλου και πήρε εύκολα την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Πλέον στο Κύπελλο θα βρει μπροστά του τον Πανθρακικό και στον τελικό θα αντιμετωπίσει έναν εκ των ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης. Στο πρωτάθλημα, με τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής με 3-0 επί της ΑΕΚ στέφθηκε και επίσημα πρωταθλητής της εφετινής περιόδου. Πανηγύρια και γιορτινή η ατμόσφαιρα μετά την λήξη της αναμέτρησης, με τον Μίτσελ να τονίζει πως επόμενος στόχος είναι το Κύπελλο. Ο Ισπανός τεχνικός έχει την πολυτέλεια στα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος να κάνει κάποιες δοκιμές σε παίκτες, ώστε να κατασταλάξει στο ρόστερ που θα έχει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Εκτός έδρας μετράει δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες την φετινή σεζόν και σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Εκτός οι Ιμπαγάσα, Γκρέκο, Πίνο, Ντιακιτέ και Μοντεστό.

EΚTOΣ: 10-3-0
ΓΚΟΛ: 56-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Δεν έχει ελπίδες παραμονής η Κέρκυρα και απέναντι στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να έχει υψηλές απαιτήσεις. Περιμένω εύκολη επικράτηση των πρωταθλητών. Διπλό από ημίχρονο. (1,75 Mybet).



17:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: -

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ: Την Τετάρτη αποχαιρέτισε το θεσμό του Κυπέλλου, αφού στην εκτός έδρας αναμέτρηση μ τον Αστέρα Τρίπολης γνώρισε εκ νέου την ήττα με 3-1, αλλά αγωνίστηκε κυρίως με τους αναπληρωματικούς. Πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα, όπου έρχεται από δύο σερί ήττες από Κέρκυρα εκτός και ΠΑΟΚ εντός. Στο ματς με τον "δικέφαλο" την περασμένη αγωνιστική φάνηκε η διαφορά ποιότητας, με τους Θεσσαλονικείς να καταφέρνουν να κρατούν το ματς στο 1-2 ακόμα και μετά το 76', όπου αγωνίστηκαν χωρίς δύο παίκτες. Ήρεμος μετά το τέλος του ματς ο Αναστασιάδης, που δήλωσε πίστη στην ομάδα του και ζήτησε τη νίκη στην προσεχή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Οι Κρητικοί πλέον βρίσκονται στο +2 από την γραμμή του υποβιβασμού κα με νίκη σήμερα θα κάνουν καθοριστικό βήμα για την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ. Εντός έδρας είναι πολύ πιο αποτελεσματικοί, αφού μετρούν πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα είναι οι Κάστελς, Γκονζάλες και Μαραγκουδάκης.

ENTOΣ: 5-4-3
ΓΚΟΛ: 24-32
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πήρε τεράστια νίκη την περασμένη αγωνιστική με 1-0 επί του Ατρομήτου στη Νέα Σμύρνη και έκανε πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ. Οι "κυανέρυθροι" είχαν παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλά κατάφεραν σε μία από τις αντεπιθέσεις που ξεδίπλωσαν να πετύχουν ένα τέρμα και να πάρουν τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Ικανοποιημένος μετά την λήξη της αναμέτρηση  ο τεχνικός της ομάδας, Παναγόπουλος, που ζήτησε συγκέντρωση στα υπόλοιπα ματς, ώστε η ομάδα να μείνει μακριά από περιπέτειες. Οι "κυανέρυθροι" πλέον απέκτησαν απόσταση ασφαλείας έξι βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού, αλλά σήμερα θα πρέπει να αλλάξουν κατά πολύ τον τρόπο που προσεγγίζουν τα εκτός έδρας παιχνίδια για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού στις οκτώ τελευταίες εξόδους του, μετρούν ισάριθμες ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Σάμαρης, Ανδράλας, Τσιμουρλίδης και Λαμπρόπουλος.

EΚTOΣ: 3-0-9
ΓΚΟΛ: 28-34
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Έχει πέσει πολύ ο άσσος του Πλατανιά, που χρειάζεται τη νίκη πολύ περισσότερο από τον Πανιώνιο. Σε συνδυασμό με την κακή εκτός έδρας εικόνα που έχουν οι Νεοσμυρνιώτες, ενισχύεται ο άσσος. Σε τέτοιες τιμές όμως δεν θα τον επιλέξουμε. Προτιμότερο το under στην ίδια τιμή (1,55 Mybet).



19:30 ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-2-5

ΠΑΟΚ: Πήρε με παλικαρίσιο τρόπο τη νίκη την περασμένη αγωνιστική μέσα στην έδρα του Πλατανιά με 1-2, εκμεταλλευόμενος το πολύ καλό πρώτο μέρος στην αναμέτρηση. Στην επανάληψη οπισθοχώρησε για να κρατήσει το αποτέλεσμα και στην συνέχεια δέχθηκε δύο κόκκινες κάρτες(Σταφυλίδης, Σαλπιγγίδης, αλλά άντεξε ακόμα κι' έτσι και πήρε τους τρεις βαθμούς. Νεύρα και ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας μετά το τέλος του ματς, από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Ακολούθησε ποινή τιμωρίας έξι αγωνιστικών στο Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την χειρονομία που έκανε προς τον βοηθό διαιτητή, με τον Ιβάν Σαββίδη να τονίζει πως αν δεν μειωθεί θα πάρει την ομάδα και θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Βαθμολογικά ο ΠΑΟΚ παραμένει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο θα βρει μπροστά του και για τον θεσμό του Κυπέλλου.  Πρόσωπο του αγώνα ο Κώστας Κατσουράνης, που πριν λίγο καιρό αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Παντοδύναμος εντός έδρας ο ΠΑΟΚ, όπου φέτος μετράει εννέα νίκες σε δώδεκα αναμετρήσεις. Εκτός σήμερα οι Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης,Κατσικάς, Γεωργιάδης και Χακόμπο.

ENTOΣ: 9-2-1
ΓΚΟΛ: 39-19
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, πήρε την σημαντική νίκη με 1-0 επί της Κέρκυρας με 1-0 και έκανε σημαντικό βήμα για είσοδο της ομάδας στα πλέϊ οφ. Το νικητήριο γκολ για το "τριφύλλι" πέτυχε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα με πέναλτι, που ήταν όμως αμφισβητούμενο, αφού φαίνεται σπρώξιμο του Σο. Αυτό που μένει πλέον για τους "πράσινους" είναι ότι κατάφεραν να μπουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, εκεί που θέλουν να παραμείνουν και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Μετά την τρίτη σερί νίκη λοιπόν ο Παναθηναϊκός, ισοβαθμεί στην 5η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Λεβαδειακό. Ο τεχνικός της ομάδας, Φάμπρι, ζήτησε από τους παίκτες να προβληματιστούν για την άσχημη εμφάνιση και να πάνε στην "Τούμπα" για να πάρουν τη νίκη. Εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο αποδοτικός της φετινή σεζόν, αφού συγκεκριμένα μετράει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Βιτόλο, Σεϊταρίδης, Τοτσέ και Κουίνσι.

EKTOΣ: 5-4-4
ΓΚΟΛ: 28-24
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Οι γηπεδούχοι θα μπουν παθιασμένοι για τη νίκη και περιμένω στο πρώτο ημίχρονο να ασκήσουν μεγάλη πίεση στην όχι και τόσο αξιόπιστη άμυνα του Παναθηναϊκού. Άσσος ημίχρονο. (2,80 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση