» » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Bundesliga: Χωρίς νίκη εντός η Γκρόιτερ, ευκαιρία για τη Φρανκφούρτη.


Προγνωστικά Στοίχημα Bundesliga: Χωρίς νίκη εντός η Γκρόιτερ, ευκαιρία για τη Φρανκφούρτη.
16:30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Προϊστορία: 6-9-10
Α’ Γύρος: ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-0

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Η Φορτούνα κατάφερε να μπλοκάρει τη Βόλφσμπουργκ με την σωστή αμυντική τακτική της και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που είχε. Ο Όλιτς ισοφάρισε στο 51’, αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι παρότι το άξιζε. Δεύτερο σερί αήττητη, αλλά στο -8 από την εξάδα, μόνο με ντεμαράζ μπορεί να πιάσει το φετινό στόχο που ήταν η έξοδος στην Ευρώπη. Μαζί με την Άουγκσμπουργκ έχει τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό το ότι έχει πετύχει μόλις δύο νίκες εντός και 6 εκτός! Πολύ σημαντική η επιστροφή του Ντιέγκο, που έλαμψε δια της απουσίας του στο ματς με τη Φορτούνα. Εκτός ο τερματοφύλακας Ντρέβες και οι μέσοι Πέρισιτς (8 συμμ.), Πάνεβιτς, Πίλαρ.


Εντός: 2-5-6
Γκολ: 11-22
Τελευταία 5: 1-2-2

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Επικράτησε με το ευρύ μεν, τελείως πλασματικό δε 3-0 επί της Σάλκε και παρέμεινε αήττητη για 7η αγωνιστική (3-4-0), πλησιάζοντας πλέον στους 5 από τη πεντάδα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι πριν το πρώτο γκολ Φέλνερ (31’) και ένα ακόμη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και παρά την υπεροχή τους σε όλο το ματς, η Νυρεμβέργη ήταν άκρως αποτελεσματική και σε 3 επιθέσεις κατάφερε να σκοράρει άλλα δύο γκολ (Εσβάιν 69’, Φραντζ 87’). Προς το παρόν δείχνει ότι έχει φτάσει στο maximum των δυνατοτήτων της, αλλά ποτέ δε ξέρεις με τους Γερμανούς. Γκολ-γκολ τα 8 από τα 11 τελευταία κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Εκτός οι αμυντικοί Κορτσόφσκι (2 συμμ.), Μάρκος Αντόνιο (1 συμμ.) και οι μέσοι Γκέμπχαρτ (18 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Ιλντίζ (4 συμμ.), Χλούσεκ.

Εκτός: 3-4-6
Γκολ: 10-19
Τελευταία 5: 2-3-0

Πρoγνωστικά στοίχημα: Το αήττητο της Νυρεμβέργης κράτησε πολύ. Αξιόμαχη ομάδα, αλλά η Βόλφσμπουργκ δε θα αδικήσει τον εαυτό της σε ένα ακόμη εντός. Άσος στο 2.10 (GoalBet).




18:30 ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προϊστορία: 3-4-5
Α’ Γύρος: ΑΪΝΤΡΑΧΤ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ 1-1

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: Είναι ξεκάθαρο ότι βγάζει κόμπλεξ εντός έδρας. Πήγαινε για ακόμη μια ήττα στη Βρέμη, αλλά ήταν αρκετά καλή και πήρε δίκαια την ισοπαλία (2-2), δεχόμενη και τα δύο γκολ από πέναλτι του Χουντ (47’, 70’). Τα γκολ για τη Γκρόιτερ οι Φίρστνερ (55’), Πέτσος (62’), με τον νεαρό έλληνα να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Μπουντεσλίγκα. Ο Φρανκ Κράμερ (ελάχιστη εμπειρία, Γκρόιτερ Φιρτ ΙΙ, Χόφενχαϊμ ΙΙ και ακαδημίες της Γκρόιτερ) έκανε ντεμπούτο στον πάγκο και μένει να περιμένουμε να δούμε αν έχει ήδη αρχίσει ο προγραμματισμός για τη ΤσβάιτεΛίγκα ή το πιστεύουν ακόμα στο Φιρτ. Μετράει 6 ματς χωρίς νίκη και τρεις ισοπαλίες στα 4 τελευταία, αλλά παρότι τελευταία, μπορεί να ανανεώσει τις ελπίδες της για παραμονή (μέσω μπαράζ) με νίκη σήμερα, πλησιάζοντας στους 6 την Άουγκσμπουργκ που έχασε χθες. Εντός έδρας ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης και δυστυχώς με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα δύσκολο να το κάνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει τη χειρότερη επίθεση στη Μπουντεσλίγκα (16), ενώ ανασταλτικά δεν τα πηγαίνει καλύτερα, έχοντας δεχτεί γκολ στα 24 από τα 27. Εκτός ο τερματοφύλακας Εντόι, ο αμυντικός Χέφελε (1 συμμ.), οι μέσοι Στίμπερ (15 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), Γκάις (3 συμμ.), Τιράλα (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Ονουέγκμπου, Οχάντζα.

Εντός: 0-4-9
Γκολ: 4-22
Τελευταία 5: 0-3-2

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Στάθηκε άτυχη κόντρα στη Στουτγάρδη και παρότι καλύτερη, έχασε εντός έδρας με 1-2. Δίκαιο το προβάδισμα στο 17’ με τον Άιγκνερ, που ήταν και το πρώτο της γκολ μετά από 5 άσφαιρα ματς. Κλασικά πράγματα για τη Στουτγάρδη, που ήταν ανύπαρκτη σε όλο το ματς και με δύο στημένες φάσεις κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι (49’ πεν., 71’). Έμεινε έτσι για 6η αγωνιστική χωρίς νίκη (0-3-3) και έπεσε στην 6η θέση μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Με νίκη πάντως σήμερα μπορεί να επιστρέψει 4η και να προσπαθήσει να παραμείνει εκεί, ισοβαθμώντας με τη Σάλκε στους 42. Την τελευταία δεκαετία έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές τη Γκρόιτερ στη ΤσβάιτεΛίγκα και έχει καλή προϊστορία, έχοντας χάσει μόνο σε μια από τις 8 τελευταίες συναντήσεις τους (4-3-1). Εκτός ο βασικός κίπερ Τραπ (26 συμμ.) και ο αμυντικός Κεμφ (2 συμμ.).

Εκτός: 4-3-6
Γκολ: 13-18
Τελευταία 5: 0-2-3

Προγνωστικά στοίχημα: Η Γκρόιτερ εντός δε μπορεί να κερδίσει ούτε τον εαυτό της. Ιδανική ευκαιρία για την Άιντραχτ να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στη μακράν πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Διπλό στο 2.30 (MeridianBet.gr).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση