Προγνωστικά στοιχήματος: No goal στην Ξάνθη
Βαγιαδολίδ - Οσασούνα: Η Βαγιαδολίδ είναι άνετη βαθμολογικά αλλά μετράει (1-4-3) στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια. Η Οσασούνα διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της Πριμέρα με 23 γκολ ενεργητικό.

Ρόντα - Αϊντχόφεν: Ζόρικη εντός έδρας η Ρόντα, αν και δεν κερδίζει και πολύ εύκολα (4-6-3). Υποχρεωμένη να κερδίσει η Αϊντχόφεν, αφού ο Άγιαξ βρίσκεται πλέον από πάνω της.

Κασίμπασα - Μπούρσασπορ: Αντέχει στον χρόνο η Κασίμπασα και παραμένει εντός τετράδας. Μια νίκη, μια ήττα το πάει τελευταία η Μπούρσασπορ. Σήμερα πάντως είναι η σειρά να χάσει στα προγνωστικά στοιχήματος!





Νις - Μαρσέιγ: Η Νις δεν δέχεται επί δύο συναπτά εντός έδρας παιχνίδια. Μόλις μία φορά έχει σκοράρει η Μαρσέιγ στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της.

Ξάνθη - Ατρόμητος: Εφτά σερί no goal εντός έδρας η Ξάνθη, έξι συνεχόμενα ανεξαρτήτως έδρας φέρνει ο Ατρόμητος.

Άστον Βίλα - Λίβερπουλ: 12 over στα 14 τελευταία της παιχνίδια έχει η Άστον Βίλα, 14/15 μετράει η Λίβερπουλ.

Φίτεσε - Τσβόλε: Πέντε σερί νίκες για το «τρένο» που λέγεται Φίτεσε. Κάνει ζημιές εκτός έδρας η Τσβόλε, όμως δύσκολα θα αντέξει σήμερα.

Βάαλβαϊκ - Ντεν Χάαγκ: Έμπλεξε η Βάαλβαϊκ, αφού έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια πρωταθλήματος. Εντός οχτάδας η Ντεν Χάαγκ και με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (8-12-7).

Χέρακλες - Αλκμάαρ: Δύο σερί νίκες και στο -2 από τα πλέι οφ η Χέρακλες. Η κατρακύλα της Αλκμάαρ συνεχίζεται, καθώς δεν κερδίζει σε παιχνίδια πρωταθλήματος εδώ και εφτά αγωνιστικές.

Τραμπζονσπόρ - Αντάλιασπορ: Έτσι όπως τα κατάφερε η Τραμπζονσπόρ έφτασε σε σημείο να απέχει μόλις δύο βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού. Η Αντάλιασπορ μετρά δύο σερί ήττες και δείχνει να «ξεφουσκώνει».

Βόλφσμπουργκ - Νυρεμβέργη: Τα έξι πιο πρόσφατα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και στην συγκεκριμένη έδρα έληξαν goal/goal.

Βέροια - Κέρκυρα: Καταδικασμένη να κερδίσει είναι η Βέροια, κόντρα σε μια Κέρκυρα που έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες παραμονής.

Λεβαδειακός - ΑΕΚ: Χωρίς νίκη εδώ και δύο μήνες ο Λεβαδειακός (0-3-5), που θα έχει σήμερα νέο προπονητή στον πάγκο του. Αδύναμη εκτός έδρας (2-1-9) η ΑΕΚ.

Άγιαξ - Ναϊμέγκεν: Τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα έχει ο πρωτοπόρος Άγιαξ (16-9-2). Ντεφορμέ η Ναϊμέγκεν, που μετρά τρεις κολλητές ήττες.

Μπρεστ - Λιλ: Οι δυο απανωτές ήττες έφεραν την Μπρεστ σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Goal/goal και over τα τέσσερα τελευταία ματς της Λιλ.

Μαγιόρκα - Λα Κορούνια: Θετικές εντυπώσεις αφήνει τελευταία η Μαγιόρκα, την στιγμή που η Λα Κορούνια ψάχνει το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα (0-5-9).

Γκρόιτερ Φιρτ - Αϊντραχτ Φ.: 10/13 εντός έδρας no goal μετρά η Γκρόιτερ Φιρτ, 9/13 εκτός έδρας η Άιντραχτ.

Φενερμπαχτσέ - Ακισάρσπορ: Τα τελευταία αποτελέσματα επέτρεψαν στην Φενερμπαχτσέ να μειώσει σε απόσταση βολής την Γαλατάσαραϊ. Το παλεύει η Ακισάρσπορ με τους τέσσερις βαθμούς που συγκέντρωσε στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Ελαζίγκσμπορ - Γκεντσλερμπιρλίγκι: Οι τρεις νίκες και μια ισοπαλία που έφερε τον τελευταίο μήνα η Ελαζίγκσπορ την επέτρεψαν να ανέβει μετά από καιρό πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Στο -3 από θέση Ευρώπης η Γκεντσλερμπιρλίγκι μετά τις δύο σερί νίκες που σημείωσε.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Από έξι σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ έρχεται ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει το κίνητρο, ενώ δεν χάνει από τον Γενάρη (5-2-0).




Εσπανιόλ - Σοσιεδάδ: «Καθάρισε» με την παραμονή η Εσπανιόλ, αφού ξέφυγε στο +11. Η Σοσιεδάδ δεν θα ήθελε τη διακοπή, αφού προερχόταν από 10 σερί αήττητα παιχνίδια (6-4-0).

Λιόν - Σοσό: Στο «Ζερλάν» η Λυών έχει απολογισμό (9-3-2). Η Σοσό σκόραρε και στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Ατλέτικο Μ. - Βαλένθια: Στο «Βιθέντε Καλντερόν» το ρεκόρ της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι (13-0-1). Σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές έχει η Βαλένθια.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση