Στοίχημα Premier League: Χωρίς Τέβεζ, Αγουέρο η Σίτι
14:45 ΕΒΕΡΤΟΝ  – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 57-40-58
Α’ Γύρος: ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-1

ΕΒΕΡΤΟΝ: Ο Μόγιες από την αρχή της χρονιάς δήλωνε ότι μεγάλος στόχος της ομάδας ήταν το κύπελλο, αλλά σε ένα από τα χειρότερα φετινά της παιχνίδια, γνώρισε τον αποκλεισμό, χάνοντας εντός έδρας από τη Γουίγκαν με 0-3. Όλα κρίθηκαν σε ένα μαγικό τρίλεπτο για τους γηπεδούχους, όπου κυριολεκτικά ήταν μόνοι στο γήπεδο και σκόραραν και τα τρία τέρματα τους (30’, 31’, 33’) και η Έβερτον στη συνέχεια στάθηκε αδύνατο να αντιδράσει. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εύκολη επικράτηση με 3-1 επί τη Ρέντινγκ στο Γκούντισον Παρκ, η πρώτη μετά από 3 αρνητικά αποτελέσματα (0-1-2), που επέτρεψαν στην Άρσεναλ να την ξεπεράσει με δύο βαθμούς και επιπλέον να αποκτήσει τη μέχρι πρότινος ξεγραμμένη Λίβερπουλ για συγκάτοικο στην 6η θέση. Η πορεία της στο πρώτο μισό και η σοβαρότητα που έβγαζε έκαναν σχεδόν σίγουρη τη έξοδο στην Ευρώπη, αλλά πλέον θα πρέπει να «φτύσει» αίμα για να τα καταφέρει. Εντός έδρας έχει χάσει μόνο από την Τσέλσι για το πρωτάθλημα, εκεί όπου μετράει 12 στα 14 γκολ-γκολ (22 στα 28 όλη τη σεζόν, 4 στα 5 στο κύπελλο). Under τα 8 από τα 11 τελευταία κόντρα στη Σίτι, στα 2-3 γκολ έληξαν τα 7 από τα 8 πιο πρόσφατα. Εκτός ο τερματοφύλακας Χάουαρντ (27 συμμ.) και οι αμυντικοί Γιαγκέλκα (28 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Χίμπερτ (5 συμμ.).


Εντός: 7-6-1
Γκολ: 25-17
Τελευταία 5: 2-1-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Αν και ο Τέβεζ κινδυνεύει με φυλάκιση (συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα), δεν είχε πρόβλημα να πάρει από το χέρι τη Σίτι και να κάνει περίπατο την αναμέτρηση με τη Μπάρνσλεϊ, πετυχαίνοντας χατ-τρικ (11’, 31’, 50’). Το ευρύ 5-0 γράφτηκε με τα γκολ των Κολάροφ (27’), Σίλβα (65’) και πλέον περιμένει να δει ποια εκ των Γιουνάιτεντ/Τσέλσι θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα, δυσκολεύτηκε αρκετά στο Μπέρμιγχαμ να κάμψει την αντίσταση της Βίλλα, αλλά πάλι καθάρισε ο αργεντινός με γκολ στο 45’, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (24), ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία επίσημα. Παραμένει 2η και παρότι Τόττεναμ και Τσέλσι πλησίασαν (-5 και -7 αντίστοιχα), φαίνεται απίθανο να χάσει τη θέση (έχει αγώνα λιγότερο από την Τόττεναμ). Κακή η πρόσφατη παράδοση στο Γκούντισον Παρκ, όπου έχει κερδίσει μόλις σε μία από τις τελευταίες επισκέψεις της (1-5-8). Αμφίβολος ο αμυντικός Κομπανί (20 συμμ.). Σίγουρα εκτός οι αμυντικοί Ρίτσαρντς (3 συμμ.), Μαϊκόν (7 συμμ.), οι μέσοι Νασρί (19 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), Ρόντγουελ (8 συμμ.) και οι επιθετικοί Τέβεζ (24 συμμ./9 γκ./7 ασίστ), Αγουέρο (23 συμμ./9 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 7-5-2
Γκολ: 20-13
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση στοίχημα: Η Έβερτον θα είναι προσεχτική κόντρα στους πρωταθλητές, ενώ η Σίτι θα έχει μόνο τον Τζέκο στην κορυφή. Δεν περιμένουμε ευρύ σκορ, αλλά σίγουρα θα έχουμε γκολ. Επιλογή μας το 2-3 γκολ (2.00 GoalBet).



17:00 ΑΣΤΟΝ  ΒΙΛΛΑ – ΚΠΡ

Προϊστορία: 12-9-16
Α’ Γύρος: ΚΠΡ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 1-1

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Σπουδαίο διπλό για τους Βίλατζερς (χωριάτες) κόντρα στους Ρόαγιαλς (βασιλικοί). Μεγάλη ανάσα για τη Βίλλα, που άφησε πίσω μια ομάδα με ίδιους στόχους, αλλά ακόμα συνεχίζει να κινδυνεύει με το +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ξεκίνησε καλά με δοκάρι του Μπεντεκέ, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του κεντρικού αμυντικού Μπέικερ στο 32’. Ο βέλγος φορ δεν αστόχησε και δεύτερη φορά, ισοφαρίζοντας στο αμέσως επόμενο λεπτό, ενώ ο Αγκμποναλόρ έδωσε το προβάδισμα στο 45’, με την ομάδα του να κρατάει το σκορ μέχρι το τέλος, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στην ΚΠΡ, όπως και τα 6 από τα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο μέσος Ντελφ (16 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Νταν και οι μέσοι Ολμπράιτον (9 συμμ.), Γκάρντνερ (1 συμμ.), Χερντ (9 συμμ.). Αμφίβολοι ο μέσος Ελ Αχμαντί (18 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Μπεντ (12 συμμ./2 γκ.).

Εντός: 3-4-7
Γκολ: 11-20
Τελευταία 5: 2-1-2

ΚΠΡ: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ΚΠΡ, που επικράτησε δίκαια της Σάντερλαντ εντός έδρας με 3-1. Βρέθηκε πίσω στο 20’, αλλά είχε την απάντηση με τον Ρεμί (30’), ενώ στην επανάληψη τα έπαιξε όλα-για-όλα και της βγήκε σκοράροντας δύο ακόμα γκολ με τους Τάουνσεντ (70’), Τζένας (90). Λίγα πράγματα και πάλι οι φιλοξενούμενοι, δίκαιο το αποτέλεσμα. Δείχνει να το πιστεύει και πλέον μείωσε τη διαφορά από τη σωτηρία στο -4, ενώ είναι κομβικής σημασίας το σημερινό παιχνίδι, αφού αυτή που κυνηγάει άμεσα είναι η Βίλλα. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (24). Στα 6 τελευταία εκτός μόνο κόντρα στη Νιούκαστλ δε σκόραρε. Αήττητη στα 4 τελευταία με την Βίλλα (1-3-0), με τα τρία τελευταία να λήγουν ισόπαλα. Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Ζούλιο Σέζαρ (20 συμμ.), ο αμυντικός Αρμάντ Τραορέ (20 συμμ.) και ο υπερπολύτιμος επιθετικός χαφ Τααράμπτ (23 συμμ./4 γκ./4 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Μπεν Χαΐμ (1 συμμ.) και ο επιθετικός Τζόνσον (3 συμμ.).

Εκτός: 2-4-8
Γκολ: 13-23
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Άλλο ένα ματς φωτιά για τις δύο ομάδες (από εδώ και πέρα όλα θα είναι άλλωστε έτσι). Η διαφορά για τη Βίλλα είναι ότι η ΚΠΡ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και δε θα έχει το ίδιο εύκολο έργο με τη Ρέντινγκ. Ο Ρέντναπ σε πολλά εκτός στήνει την ομάδα για να μη χάσει και προκειμένου να συμβεί κάτι τέτοιο, δε θα τον χαλάσει μια ισοπαλία (3.40 MyBet). 

17:00 ΣΟΥΟΝΣΙ  - ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 4-1-4
Α’ Γύρος: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ 0-2
Κύπελλο: (16/01/13) ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1-0
(06/01/13) ΣΟΥΟΝΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-2

ΣΟΥΟΝΣΙ: Άδικη ήττα των Ουαλών στο Χόθορνς από τη Γουέστ Μπρομ με 1-2. Ξεκίνησε δυνατά και είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Μίτσου, πήρε όμως δίκαια το προβάδισμα στο 33’ με τον Μουρ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 40’ με τον Λουκάκου, ήταν η σειρά τους να σταθούν άτυχοι με τον βέλγο να χάνει πέναλτι στο 57’, αλλά τη ζημιά την έκανε ο ντε Γκούζμαν με σημείωσε αυτογκόλ στο 61’. Στα τελευταία λεπτά μπορούσαν να πάρουν το βαθμό, αλλά τους ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Λαμά ως οφσάιντ. Έχοντας εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή στο Γιουρόπα του χρόνου με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, η ομάδα του Λάουντρουπ (ανανέωσε μέχρι το 2015) είναι από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες, αφού δύσκολα να κυνηγήσει κάτι περισσότερο. Ακόμα και η 5η θέση απέχει 7 βαθμούς. Έχει σκοράρει στις 7 από τις 9 συναντήσεις της με τη Σουόνσι. Συναντήθηκε με την Άρσεναλ φέτος και στο κύπελλο στις αρχές του Ιανουαρίου και αποκλείστηκε με ήττα στον επαναληπτικό (0-1, 2-2 ο α’ αγώνας). Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία εντός για το πρωτάθλημα. Εκτός ο αμυντικός Τσίκο Φλόρες (19 συμμ.), Νιλ Τέιλορ (3 συμμ.) και οι μέσοι Μπρίτον (25 συμμ.), Αγκουστιέρι (14 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 6-6-2
Γκολ: 27-19
Τελευταία 5: 2-0-3

ΑΡΣΕΝΑΛ: Έφτασαν πολύ κοντά στην πηγή, αλλά τελικά οι «κανονιέρηδες»… δεν ήπιαν νερό, κερδίζοντας τη Μπάγερν με 2-0 στο Μόναχο. Η πρόκριση μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα φαινόταν Γολγοθάς, αλλά η ομάδα του Βενγκέρ έδειξε να το πιστεύει και πήρε προβάδισμα μόλις στο 2’ με τον Ζιρού. Εφησυχασμένοι οι γηπεδούχοι, δεν έδειξαν την ίδια όρεξη με την Άρσεναλ, που σκόραρε με κεφαλιά του Κοσκιελνί στο 86’, αλλά τελικά δεν έκανε την πλήρη ανατροπή. Αποχώρησε έτσι με ψηλά το κεφάλι από τη διοργάνωση και τώρα όλη η προσοχή θα στραφεί στο πρωτάθλημα και την είσοδο στην τετράδα, που είναι και ο μόνος στόχος που της απέμεινε. Έκανε πάντως μεγάλο πισωγύρισμα, χάνοντας δίκαια από την Τόττεναμ με 1-2 εκτός έδρας, στο μεγάλο ντέρμπι του Β. Λονδίνου. ΟΙ γηπεδούχοι πήραν κεφάλι με δύο γκολ στο πρώτο μέρος (37’, 39’), η Άρσεναλ απάντησε με κεφαλιά του Μερτεσάκερ στο 51’, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο σε ένα κατά τα άλλα μοιρασμένο παιχνίδι. Γκολ-γκολ και over τα 5 από τα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα. Έμεινε έτσι στην 5η θέση και απομακρύνθηκε 5 βαθμούς από την Τσέλσι, ενώ απέκτησε και δεύτερη «ουρά» μετά την Έβερτον, τη Λίβερπουλ στο -2. Αμφίβολοι ο αμυντικός Γκιμπς (19 συμμ./3 ασίστ) και ο αμυντικός μέσος Ντιαμπί (10 συμμ.). Εκτός ο ακραίος αμυντικός Σανιά (16 συμμ.), ο βασικός μέσος Γουίλσιρ (18 συμμ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Ποντόλσκι (25 συμμ./8 γκ./9 ασίστ).

Εκτός: 5-5-4
Γκολ: 18-13
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Ανεβασμένοι οι φιλοξενούμενοι μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Μόναχο. Μισή από εκείνη να κάνουν σήμερα, μπορούν να φύγουν με το διπλό από το Σουόνσι (2.25 BetShop).



19:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Προϊστορία: 5-3-0
Α’ Γύρος: ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. 3-4
Κύπελλο (18/02/13): ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.-ΡΕΝΤΙΝΓΚ 2-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Τσέλσι, έδειχνε ότι μπορούσε άνετα να βρεθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου, προηγούμενη με 2-0 (Ερνάντεζ 5’, Ρούνεϊ). Η επανάληψη όμως ήταν τελείως διαφορετική υπόθεση και η ομάδα του Φέργκιουσον δέχτηκε την ισοφάριση ως το 68’, ενώ στη συνέχει οι μπλε μπορούσαν να έχουν πετύχει και άλλα γκολ. Όλα θα κριθούν πλέον στον επαναληπτικό στο Στάμφορντ Μπριτζ στις 1 Απρίλη. Προερχόταν από τον άδικο αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ, αλλά τουλάχιστον στο πρωτάθλημα πάει τρένο, παραμένοντας αήττητη για 16 αγωνιστικές (14-2-0), μετά και το εύκολο 4-0 κόντρα στη Νόριτς (5η συνεχόμενη νίκη). Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (68). Είναι αήττητη στις 8 συνολικά συναντήσεις με τη Ρέντινγκ (5-3-0). Εκτός οι μέσοι Σκόουλς (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Φλέτσερ (3 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Νάνι (10 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 13-0-1
Γκολ: 38-15
Τελευταία 5: 5-0-0

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Η 4η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και η προτελευταία θέση που κρατάει εδώ και καιρό ήταν η αφορμή για την απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει τον ΜακΝτέρμοτ, στην ύστατη προσπάθεια της ομάδας να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αντικαταστάτης του ο μάνατζερ των ακαδημιών, Έιμον Ντόλαν, ο οποίος καλείται να επαναφέρει στα θετικά αποτελέσματα την ομάδα. Δύσκολο βέβαια αυτό σήμερα. Στον αγώνα κυπέλλου στο Ολντ Τράφορντ πριν από ένα μήνα, η Ρέντινγκ είχε καλή παρουσία παρά την ήττα με 1-2, ενώ στα τελευταία λεπτά είχε φάσεις για να κάνει την έκπληξη και να πάει το ματς σε επαναληπτικό στην έδρα της. Έχει τη χειρότερη συγκομιδή εκτός έδρας στην Πρέμιερ (5 βαθμούς σε 14 αγώνες). Επιπλέον έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (56). Τιμωρημένος ο επιθετικός Πογκρέμπνιακ (22 συμμ./5 γκ.). Εκτός οι τερματοφύλακές Φεντερίκι (20 συμμ.), ΜακΚάρθι (7 συμμ.) και ο επιθετικός Ρόμπερτς (11 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος Κεμπέ (18 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-2-11
Γκολ: 12-27
Τελευταία 5: 1-0-4

Πρόταση στοίχημα: Περιμένουμε ξέσπασμα για τη Μάντσεστερ και η Ρέντινγκ, τόσο με την άμυνα όσο και με τις εκτός έδρας επιδόσεις μπορεί να το επιτρέψει. Over 3.5 στο 1.85 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση