» » » » » Προγνωστικά Bundesliga: Με νέο προπονητή η Γκρόιτερ


Προγνωστικά Bundesliga: Με νέο προπονητή η Γκρόιτερ
16:30 ΒΕΡΝΤΕΡ  ΒΡΕΜΗΣ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Προϊστορία: 0-1-0
Α’ Γύρος: ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ 1-1

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Φρένο στον κατήφορο έβαλε η Βέρντερ, που πήρε το βαθμό στη δύσκολη έδρα της Γκλάντμπαχ, μένοντας στο 1-1. Ισορροπημένο το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 72’ και τη Βέρντερ να ισοφαρίζει 5 λεπτά αργότερα με τον Ιγκνιόφσκι. Τη Γκλάντμπαχ τους έχουμε συνηθίσει σε πιο αμυντικογενή τακτική, αλλά όχι και τη Βέρντερ, που πληρώνει φέτος το πολύ ανοιχτό στυλ παιχνιδιού και δέχεται γκολ με το τσουβάλι. Έχει άλλωστε, μαζί με τη Χόφενχαϊμ, τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (49). Οι 9 βαθμοί από την εξάδα και η τραγική άμυνα δεν της δίνει περιθώρια να ελπίζει σε πολλά περισσότερα, αλλά με τα χαρακτηριστικά σκαμπανεβάσματα των γερμανικών ομάδων φέτος, ακόμα και αυτό είναι πιθανό. Εκτός ο αμυντικός Φριτζ (17 συμμ.) και οι επιθετικοί Ακπάλα (18 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Φούλκρουγκ (12 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 5-2-5
Γκολ: 18-20
Τελευταία 5: 1-1-3

ΓΚΡΟΪΤΕΡ  ΦΙΡΤ: Αν δεν έχεις καταφέρει να πετύχεις νίκη σε 12 εντός έδρας στην παρθενική σου εμφάνιση στα μεγάλα σαλόνια και δεν το καταφέρνεις ούτε κόντρα στην προτελευταία, μάλλον δεν υπάρχει και πολύ μέλλον. Μετά από τη δίκαιη ήττα από τη Χόφενχαϊμ, η νεοφώτιστοι έμειναν 5 βαθμούς πίσω, 7 από τη θέση των μπαράζ. Οι χτυπητές οι αδυναμίες στην άμυνα και η έλλειψη συγκέντρωσης δεν επιτρέπουν στην Γκρόιτερ να έχει περισσότερες απαιτήσεις για τη συνέχεια και προς το παρόν δεν φαίνεται πιθανό να αλλάζει. Ακόμα και οι δύο μοναδικές ήττες της στο πρωτάθλημα ήρθαν με αρκετή δόση τύχης (διπλά σε Μάιντς και Σάλκε). Μαθηματικά πάντως υπάρχουν ακόμα ελπίδες για τη 16η θέση και μένει να δούμε αν οι παίχτες του Κράμερ (τεχνικός στη Χόφενχαϊμ ΙΙ, αντικατέστησε τον υπηρεσιακό Πράιζ) είναι σε θέση να το καταφέρουν. Έχει μακράν τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (14), έχοντας σκοράρει μόλις σε ένα από τα 5 τελευταία. Εκτός ο τερματοφύλακας Χεσλ (10 συμμ.), ο αμυντικός Χέφελε (1 συμμ.), οι μέσοι Στίμπερ (15 συμμ./3 γκ.), Τιράλα (1 συμμ.), Γκάιζ (3 συμμ.) και ο επιθετικός Φαλ (2 συμμ.).

Εκτός: 2-4-6
Γκολ: 10-18
Τελευταία 5: 0-2-3

Προγνωστικά: Η Γκρόιτερ είναι πιο ανταγωνιστική στα εκτός έδρας και η αλλαγή προπονητή μπορεί να την επηρεάσει θετικά. Η Βέρντερ είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο φέτος και δεν είναι να την εμπιστεύεσαι όσο ο Σάαφ παίζει τη θέση του. Σημείο μεγάλου ρίσκου το να μην ηττηθεί η Γκρόιτερ. Χ2 στο 2,45 (MyBet).




16:30 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΚΕ

Προϊστορία: 14-13-26
Α’ Γύρος: ΣΑΛΚΕ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1-0

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και για τις δύο πλευρές, η Νυρεμβέργη έφυγε με το διπλό από τη Βαυαρία, επικρατώντας της Άουγκσμπουργκ με 2-1. Το σκορ άνοιξε ο εξαιρετικός φέτος Ιάπωνας Κιγιοτάκε (21’), αλλά ο κίπερ Σάφερ από δικό του σφάλμα ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 36’. Τη νίκη έδωσε ο Εσβάιν στο54’. Παρέμεινε έτσι αήττητη για 6η αγωνιστική (2-4-0) και πλησιάζει όλο και περισσότερο στην εξασφάλιση της παραμονής με το +10 από τη θέση των μπαράζ. Γκολ-γκολ τα 7 από τα 9 τελευταία στο πρωτάθλημα. Over τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Σάλκε. Εκτός ο αμυντικός Μάρκος Αντόνιο (1 συμμ.) και ο μέσος Γκέμπχαρτ (18 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 4-6-2
Γκολ: 16-13
Τελευταία 5: 1-4-0

ΣΑΛΚΕ: Ματς-θρίλερ το παιχνίδι με τη Γαλατά. Με το εύθραυστο 1-1 του α’ αγώνα, χρειαζόταν ένα γρήγορο γκολ που θα της έδινε ψυχολογικό αβαντάζ και τα κατάφερε με τον Νόισταντερ στο 18’. Οι Τούρκοι όμως είχαν άλλη άποψη και με δύο γκολ πήραν προβάδισμα πριν την ανάπαυλα (37’, 42’). Γκολάρα το πρώτο, από αντεπίθεση το δεύτερο. Στην επανάληψη μπήκε πάλι αποφασισμένη και ισοφάρισε στο 63’ με τον Μπαστός, μετά από ωραία ενέργεια του Ουτσίντα. Πίεσε πολύ για να πάρει τη νίκη στα τελευταία λεπτά, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα, οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντεπίθεση και πάγωσαν το ήδη παγωμένο Γκελζενκίρχεν. Ήταν πάντως φιλότιμη προσπάθεια και το κυνήγησε μέχρι τέλους. Στο πρωτάθλημα τουλάχιστον τα πράγματα είναι πιο θετικά. Δείχνει να ξυπνάει, πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του Ρουρ, επικρατώντας της πρωταθλήτριας Ντόρτμουντ δίκαια εντός έδρας με 3-2. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη, που την ανέβασε ξανά στις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ (4η), αν και ισοβαθμεί με την Άιντραχτ και όλα είναι ακόμα ανοιχτά. Εκτός ο τερματοφύλακας Ούνερσταλ (13 συμμ.), ο Παπαδόπουλος (10 συμμ./1 γκ.), ο μεσοεπιθετικός Αφελάι (10 συμμ./2 γκ.) και οι επιθετικοί Χούντελααρ (22 συμμ./7 γκ./2 ασίστ), Μαρικά (9 συμμ./2 γκ.).

Εκτός:3-4-5
Γκολ: 18-23
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά: Σίγουρα θα υπάρχει κάποια απογοήτευση από τον αποκλεισμό στη Σάλκε, αλλά το σερί της Νυρεμβέργης έχει κρατήσει πολύ και κάποια στιγμή θα σπάσει. Νίκη για διατήρηση στην τετράδα με το διπλό στο 2.25 (GoalBet).




19:30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Προϊστορία: 16-13-40
Α’ Γύρος: ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1-2

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Το αήττητο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0) τερμάτισε στο Μάιντς, με ένα πέναλτι που κέρδισαν και ευστόχησαν οι γηπεδούχοι στο 61’. Ισορροπημένο σε γενικές γραμμές το παιχνίδι, με τη Λεβερκούζεν να μη μπορεί να εκμεταλλευτεί καμιά από τις 16 τελικές που είχε. Πηγαίνει στην κυριολεξία χέρι-χέρι με τη Ντόρτμουντ, αφού στα 4 τελευταία έχουν φέρει τα ίδια αποτελέσματα (2-1-1) και η κατάσταση στη βαθμολογία συνεχίζει ως είχε, με τις ασπιρίνες να είναι στο -1 από τους περσινούς πρωταθλητές. Πολύ δυνατή φέτος στην έδρας της, όπου μετράει 9 νίκες σε 12 αγώνες και έχει ηττηθεί μόνο από τη Ντόρτμουντ, έχοντας σκοράρει και στα 12 εντός έδρας. Γκολ-γκολ και Over τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Μπάγερν. Μοναδική μακροχρόνια απουσία ο επιθετικός Μπελαραμπί (8 συμμ.).

Εντός: 9-2-1
Γκολ: 25-11
Τελευταία 5: 2-2-1

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Παραλίγο να βρεθεί θύμα έκπληξης σε μια εκ των μεγαλύτερων ανατροπών στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά τη γλίτωσε παρά την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ (0-2), λόγω των εκτός έδρας γκολ. Οι κανονιέρηδες αιφνιδίασαν με το γκολ στο 2’, κάτι που βάρυνε τα πόδια των βαυαρών. Οι δύο ομάδες είχαν φάσεις, αλλά η Άρσεναλ έδειχνε να το πιστεύει και έφτασε στο δεύτερο γκολ στο 86’. Ευτυχώς όμως η ομάδα του Χάινκες δεν την πλήρωσε. Οι μπουκ πλέον την δίνουν ως το 3ο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, πίσω από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει ακάθεκτη για το πρωτάθλημα και πλέον μοναδικός στόχος είναι το ρεκόρ των 81 βαθμών που έκανε πέρυσι η Ντόρτμουντ. Δηλαδή 5 νίκες+1 στα 9 εναπομείναντα. Έφτασε τις 8 σερί νίκες, αν και ίδρωσε κόντρα στη Φορτούνα, όπου χρειάστηκε να ισοφαρίσει δύο φορές (Μίλερ 45’, Ριμπερί 73’/16’, 71’) και να ανατρέψει με γκολ του Μπόατενγκ στο 86’. Έχει την καλύτερη επίθεση (67), αλλά και άμυνα (10). Ενδεικτικό ότι έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε 12 εξόδους. Μοναδική απουσία παραμένει ο Μπαντστούμπερ (12 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο Ριμπερί (20 συμμ./6 γκ./9 ασίστ).

Εκτός: 11-1-0
Γκολ: 28-1
Τελευταία 5: 5-0-0

Προγνωστικά: Απίθανο το ρεκόρ του 1 γκολ παθητικού εκτός έδρας για τη Μπάγερν. Η Λεβερκούζεν έχει πάντως επιθετικές αρετές και μπορεί να σκοράρει. Δεδομένου ότι οι Βαυαροί το έχουν τουλάχιστον το ένα γκολ, το να σκοράρουν αμφότερες πληρώνει στο 1.65 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση