» » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Primera Division: Σε καθοδική πορεία οι γηπεδούχοι


Προγνωστικά Στοίχημα Primera Division: Σε καθοδική πορεία οι γηπεδούχοι
23:00 ΛΕΒΑΝΤΕ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Προϊστορία (από 1997): 3-3-9
Α’ Γύρος: ΣΕΒΙΛΛΗ-ΛΕΒΑΝΤΕ 0-0

ΛΕΒΑΝΤΕ: Το φετινό πρόγραμμα της έκατσε βαρύ και αυτό είχε άμεσο αντίκρισμα και στη βαθμολογία, όπου η Λεβάντε είναι 11η, 7 βαθμούς μακριά από την εξάδα. Μετά το πρόσφατο 1-1 στη Γρανάδα έμεινε χωρίς νίκη για 7η αγωνιστική, φτάνοντας τις 4 ισοπαλίες στα 5 τελευταία. Θετικό πάντως το αποτέλεσμα, αφού η Γρανάδα ήταν η ομάδα που έδειξε πως μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω. Προερχόταν από τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα από τη Ρούμπιν Καζάν (0-2 παράταση). Με την ευκαιρία της διακοπής ο Ιγκνάσιο είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίχτες με λίγο χρόνο συμμετοχής στη φιλική νίκη κόντρα στην Αλσίρα (δ’ κατηγορία) την προηγούμενη Πέμπτη (2-1). Under τα 7 από τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά τη Σεβίλλη στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις τους (9-2-1). Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Μπαγιεστέρος (24 συμμ./1 ασίστ), Πέδρο Λόπεζ (13 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ελ Ζαρ (24 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι οι μέσοι Μπαρκέρο (23 συμμ./5 γκ./1 ασίστ), Βάλντο (6 συμμ.).


Εντός: 7-2-4
Γκολ: 21-17
Τελευταία 5: 0-4-1


ΣΕΒΙΛΛΗ: Συνέχισε τα πολύ καλά αποτελέσματα στο Σάντσεθ Πιθχουάν, όπου πήρε την 6η συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας της Σαραγόσα με 4-0. Προηγήθηκε με τον Κόκε στο 28’ και εκμεταλλευόμενη την αριθμητική υπεροχή που είχε από το 31’, σκόραρε στο 52’ με τον ίδιο παίχτη, ενώ η νίκη πήρε έκταση χάρη στα γκολ των Ρέγες (63’), Νεγρέδο (68’) στη συνέχεια. Ότι πάντως κάνει εντός έδρας, δεν το κάνει στα εκτός, όπου μετράει μόλις μια νίκη σε 14 εξόδους, η χειρότερη επίδοση των 10 πρώτων ομάδων, τρίτη χειρότερη συνολικά. Ακόμα και έτσι πάντως διατηρεί τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη, με την 6η θέση να απέχει 6 βαθμούς. Εκτός οι μέσοι Περότι (10 συμμ.), Καμπάνα (5 συμμ.), Τροχόφσκι (6 συμμ./2 γκ.). Αμφίβολος ο τερματοφύλακας Μπέτο (6 συμμ.).

Εκτός: 1-4-9
Γκολ: 12-26
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά στοίχημα: Αν δεν κερδίζει εκτός έδρας η Σεβίλλη δεν μπορεί να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη. Η εντός έδρας εικόνα της και οι ελλείψεις στη ξεφουσκωμένη Λεβάντε ίσως μπορούν να αλλάξουν το σκηνικό. Βοηθάει και η καλή πρόσφατη παράδοση. Διπλό στο 2.20 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση