» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Μεταμορφώνεται εντός ο Άρης


Προγνωστικά στοιχήματος: Μεταμορφώνεται εντός ο Άρης
Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Γ.: Σοκ για την Σάντερλαντ ποτ δίνει μάχη παραμονής, οι τραυματισμοί των σημαντικών Φλέτσερ και Κάτερμολ με τις εθνικές τους ομάδες. «Τρένο» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ με 17 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 13-2-0.

Αταλάντα - Σαμπντόρια: Η Αταλάντα κέρδισε μόνο ένα από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. No goal οι εφτά από τις εννιά τελευταίες αναμετρήσεις της Σαμπντόρια.

Τζένοα - Σιένα: «Τελικός» παραμονής. Είχε δύσκολο πρόγραμμα η Τζένοα και βρέθηκε έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Σε αυτήν βρίσκεται εδώ και καιρό η Σιένα, που έχει μόλις δύο νίκες μακριά από το «σπίτι» της (2-3-9).





Ουντινέζε - Μπολόνια: Η Ουντινέζε ηττήθηκε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς από την Γιουβέντους και στην συνέχεια είναι αήττητη με εφτά νίκες και έξι ισοπαλίες. Η Μπολόνια δεν έχει φέρει ισοπαλία εκτός έδρας την φετινή χρονιά, μετρώντας τέσσερις νίκες και 10 ήττες.

Παλέρμο - Ρόμα: Τέσσερις μήνες χωρίς νίκη η σχεδόν καταδικασμένη Παλέρμο (0-7-8). Σε διαρκή άνοδο η Ρόμα, που παραμένει αήττητη τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Λάτσιο - Κατάνια: Η Λάτσιο έχει μόλις μια νίκη στα εννιά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Η Κατάνια έχει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια στην Ρώμη.

Κάλιαρι - Φιορεντίνα: Η Κάλιαρι προέρχεται από έξι διαδοχικά εντός έδρας goal/goal. Φορμαρισμένη η Φιορεντίνα με τρεις διαδοχικές νίκες.

Ιντερ - Γιουβέντους: Μεγάλο ντέρμπι, αλλά η Ίντερ είναι αυτή που «καίγεται» βαθμολογικά. Εξάλλου για την Γιουβέντους ακολουθεί το ματς με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League.

Πάρμα - Πεσκάρα: Δυνατή εντός έδρας η Πάρμα (7-5-2). Δύσκολα θα βάλει ομάδες από κάτω της για να σωθεί η Πεσκάρα.

Γκαζιάντεπσπορ - Εσκισεχίρσπορ: Οι τέσσερις μαζεμένοι βαθμοί βοήθησαν την Γκαζιάντεπσπορ να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ εντός έδρας είναι πάντα υπολογίσημη δύναμη (7-1-5). Τις τέσσερις σερί ισοπαλίες έφτασε η Εσκισεχίρσπορ.

Φραϊμπουργκ - Γκλάντμπαχ: Η Φράιμπουργκ στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές κατάφερε να δεχτεί 10 γκολ. Η Γκλάντμπαχ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (9-11-6), ενώ προέρχεται από πέντε σερί under.

Άουγκσμπουργκ - Αννόβερο: Η Άουγκσμπουργκ σημείωσε παραπάνω νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (3-0-1) από όσες είχε κάνει στις προηγούμενες 22 αγωνιστικές. Η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα είναι το Αννόβερο με ρεκόρ 2-1-10.

Φορτούνα Ντ. - Λεβερκούζεν: Τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2) η Φορτούνα Ντίσελντορφ, διάστημα που έχει φέρει μόνο goal/goal. Εκτός έδρας η Λεβερκούζεν μετράει 10/13 over και 9/13 goal/goal. Τα πονταρίσματα με τα γκολ ξεχωρίζουν στα προγνωστικά στοιχήματος στο παιχνίδι αυτό.

Σάλκε - Χόφενχαϊμ: Μετά τη χειμερινή διακοπή η Σάλκε έχει φέρει 8/9 over. Η Χόφενχαϊμ πήρε τέσσερις βαθμούς στις δύο πρόσφατες αγωνιστικές, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στο -9 από την απευθείας σωτηρία και στο -4 από τα μπαράζ.

Στουτγάρδη - Ντόρτμουντ: Το μεγάλο φετινό πρόβλημα της Στουτγάρδης είναι μπροστά στο κοινό της (3-3-6). Η Ντόρτμουντ είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στην Μπουντεσλίγκα (19/26).

Μαϊντζ - Βέρντερ Β.: Έξι αγωνιστικές χωρίς ήττα, αλλά πολλές ισοπαλίες για την Μαϊντζ (1-5-0). Το απόλυτο στα goal/goal έχει εκτός έδρας η Βέρντερ Βρέμης με 13/13.

Σουόνσι - Τότεναμ: Έχει εξασφαλίσει ήδη μια θέση στην Ευρώπη, μέσω της κατάκτησης του Λιγκ Καπ η Σουόνσι. Το δεύτερο καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ έχει η Τότεναμ (8-2-5).

Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ: Με μόλις δύο νίκες στα εννιά τελευταία (2-1-6), η Γουέστ Χαμ έχει πέσει στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν αισθάνεται άνετη βαθμολογικά. Της Γουέστ Μπρομ δεν της ταιριάζει το Λονδίνο, καθώς έχει κερδίσει μόνο τρεις φορές στις 38 τελευταίες της επισκέψεις εκεί για το πρωτάθλημα (3-9-25).

Γουίγκαν - Νόριτς: Καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός για την Γουίγκαν, αφού στο γήπεδο της φέτος συγκέντρωσε μόλις 13 πόντους. Πάντως η Νόριτς δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, καθώς μακριά από το κοινό της έχει πανηγυρίσει μόλις μια φορά (1-7-7).




Άρσεναλ - Ρέντινγκ: Κυνηγά μια θέση στο Champions League η Άρσεναλ. Με νέο τεχνικό η Ρέντινγκ.

Μάντσεστερ Σ. - Νιούκαστλ: Στο -15 πλέον από την κορυφή πλέον η Μάντσεστερ Σίτι. Πάντως εντός έδρας παραμένει δυνατή (10-3-1). Από 10/12 goal/goal προέρχεται η Νιούκαστλ στο πρωτάθλημα.

Σαουθάμπτον - Τσέλσι: Τα πηγαίνει καλά με τις μεγάλες ομάδες η Σαουθάμπτον, ενώ προέρχεται και από 6/7 over. 7-3-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Τσέλσι, που στοχεύει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Βαγιεκάνο - Μάλαγα: Τις θέσεις της Ευρώπης συνεχίζει να κυνηγάει η Ράγιο Βαγεκάνο και ήδη συγκεντρώνει πολύ παιχνίδι ο άσος. Αυτό γιατί για την Μάλαγα ακολουθεί παιχνίδι για τα προημιτελικά του Champions League.

Άρης - Πανθρακικός: Ο Άρης έχει μαζέψει στο γήπεδο τους 21/25 βαθμούς του. Έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες ο Πανθρακικός, καθώς μετά και την τέταρτη σερί ήττα του απέχει μόλις έναν βαθμό από τον σημερινό του αντίπαλο.

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα: Οι εννιά από τις 10 τελευταίες συγκρούσεις του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανεξαρτήτως έδρας ήταν under και no goal.

Τρουά - Σεντ Ετιέν: Τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (4-12-13) έχει η Τρουά. Η Σεντ Ετιέν παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στη Γαλλία το 2013 (6-4-0).

Μπεϊρα Μαρ - Ολανένσε: Στην τελευταία θέση και με την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας η Μπεϊρα Μαρ (42 γκολ παθητικό). Ένα βαθμό παραπάνω η Ολανένσε και με 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Μορεϊρένσε - Εστορίλ: Για πρώτη φορά μετά από καιρό βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη η Μορεϊρένσε, που τρέχει αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών. Σε καλή κατάσταση και η Εστορίλ, μετρώντας τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες της αναμετρήσεις.

Σετουμπάλ - Μαρίτιμο: Από τρεις διαδοχικές ήττες προέρχεται η Σετουμπάλ. Τρία ματς δίχως νίκη η Μαρίτιμο, διάστημα που εμφάνισε ισάριθμα under.

Θέλτα - Μπαρτσελόνα: Η Θέλτα έρχεται από πέντε σερί goal/goal. Για την Μπαρτσελόνα ακολουθεί η αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία για το Champions League.

Σίβασπορ - Ορντούσπορ: Μία νίκη και τέσσερις ήττες στην τελευταία πεντάδα αγώνων για την Σίβασπορ. Εντός επικίνδυνης ζώνης μπήκε η Ορντούσπορ μετά από τις δύο απανωτές ήττες.

Γαλατάσαραϊ - Μπουγιουκσεχίρ: Στο +4 από την δεύτερη Φενερμπαχτσέ η Γαλατάσαραϊ. Δεν χάνει τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές η Μπουγιουκσεχίρ, έχοντας όμως τέσσερις ισοπαλίες.

Έβερτον - Στόουκ: Από την υψίστης σημασίας νίκη με 2-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται η Έβερτον. 1-6-8 το ρεκόρ της μακριά από το «Μπριτάνια» η Στόουκ.

Μπάγερν - Αμβούργο: Με νίκη η Μπάγερν γίνεται πρωταθλήτρια από τον Μάρτιο, σπάζοντας και ρεκόρ. Μέτρια η πορεία του Αμβούργου στο πρωτάθλημα, μέτριες και οι εκτός έδρας αριθμοί της (4-4-5).

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς: Από δύο σερί νίκες κόντρα σε ΟΦΗ και Κέρκυρα προέρχεται ο Παναθηναϊκός και το κίνητρο του είναι ισχυρότερο. Στο +5 από την γραμμή του υποβιβασμού πλέον ο Πλατανιάς.

Κιέβο - Μίλαν: Στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη η άνετη πλέον Κιέβο. Ασταμάτητη το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μίλαν (8-3-0).

Τβέντε - Μπρέντα: Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε μέσα στο 2013 η Τβέντε, κερδίζοντας με 3-0 την Γκρόνινγκεν. Μέτρια η εκτός έδρας εικόνα της Μπρέντα (3-4-6).

Ακαδέμικα - Πόρτο: Το ντεφορμάρισμα της Ακαδέμικα συνεχίζεται, αφού αγνοεί την νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές. Με τις δύο ισοπαλίες στους τρεις τελευταίους αγώνες, η Πόρτο βρέθηκε τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπενφίκα.

Ουτρέχτη - Φένλο: Η Ουτρέχτη διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 25 γκολ παθητικό. Τρεις σερί ήττες και τα πράγματα δυσκολεύουν για την προτελευταία της βαθμολογίας, Φένλο.




Βίλεμ - Γκρόνινγκεν: Η ουραγός Βίλεμ έχει μόλις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα (3-8-16). Ένα τρίποντο στους τέσσερις τελευταίους αγώνες η Γκρόνινγκεν.

Ρεν - Νανσί: Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ρεν (0-2-3). Η Νανσί αν και διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (26-47 τα γκολ) έχει σκοράρει στα 17/19 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αζαξιό - Τουλούζ: 10/14 no goal μετρά εντός έδρας η Αζαξιό, και 11/14 no goal για την Τουλούζ μακριά από το γήπεδο της.

Εβιάν - Ρεμς: Συνολικά δεν χάνει εδώ και τρία σερί ματς (2-1-0) η Εβιάν. Σε επίπεδο Σαμπιονά η Ρεμς, μετρά 1-7-26 στα 34 τελευταία εκτός έδρας της παιχνίδια.

Μπορντό - Λοριάν: Στο -7 πλέον από τις ευρωπαϊκές θέσεις η Μπορντό. Δεν κέρδισε στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές στο συγκεκριμένο γήπεδο (0-3-6).

Βαλενσιέν - Μπαστιά: Πάντα υπολογίσιμη εντός έδρας η Βαλενσιέν (7-4-3). Στο +5 από την γραμμή του υποβιβασμού η Μπαστιά.

Σαραγόσα - Ρεάλ Μ.: Εδώ κοντράρονται, η πιο ντεφορμε ομάδα του πρωταθλήματος, Σαραγόσα, που δεν κερδίζει εδώ και τρεις μήνες (0-4-7), με την Ρεάλ Μαδρίτης που έρχεται από εφτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Χέρενφεν - Φέγενορντ: Αντεπίθεση διαρκείας και τέσσερις σερί νίκες για την Χέρενφεν. Από τέσσερα τρίποντα προέρχεται και η Φέγενορντ, που είναι στο -1 από την κορυφή.

Τορίνο - Νάπολι: Χωρίς ορατούς στόχους πλέον η Τορίνο. Το πρωτάθλημα έκανε... φτερά για την Νάπολι, που θα δώσει μάχη για να παραμείνει στην δεύτερη θέση.




Μπενφίκα - Ρίο Άβε: Πραγματοποιεί... περίπατο στο πρωτάθλημα η Μπενφίκα και ο συνολικός της απολογισμός τα λεει όλα (19-4-0). Η ευχάριστη έκπληξη Ρίο Άβε κατρακυλά, αφού δεν κερδίζει τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Λεβάντε - Σεβίλλη: Μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια της έχει η Λεβάντε, χάνοντας έτσι το «τρένο» της Ευρώπης. Τρεις συνεχόμενες ήττες μακριά από το γήπεδο της η Σεβίλλη.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση