» » » » » Προβλέψεις στοίχημα Super League: Μάχη παραμονής στο "Κλεάνθης Βικελίδης"


Προβλέψεις στοίχημα Super League: Μάχη παραμονής στο "Κλεάνθης Βικελίδης"
16:30 ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-1

OΦΗ: Κατάφερε για δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι να σταθεί όρθιος, αφού την περασμένη αγωνιστική έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Λεβαδειακού(1-1). Σε ένα συνολικά μοιρασμένο παιχνίδι οι Κρητικοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στη πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου, αλλά κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος πάλεψε για την ανατροπή, αλλά οι δύο ομάδες έδειξαν να συμβιβάζονται με τον έναν βαθμό. Ο ΟΦΗ βρίσκεται με 28 βαθμούς στο +3 από την γραμμή του υποβιβασμού, αλλά παρέμεινε για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αφού μετράει τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Με νίκη σήμερα θα κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή, αφού υπερτερεί του Άρη σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Εντός έδρας η ομάδα φέτος παρουσιάζεται ανταγωνιστική και μετράει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εκτός σήμερα οι Μπανούσης, Χαριτονίδης, ενώ αμφίβολος είναι ο Μονιάκης. Επιστρέφει όμως ο φορμαρισμένος Περογαμβράκης.


ΕΝΤΟΣ: 6-4-3
ΓΚΟΛ: 27-38
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Άρη πέτυχε την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 5η2 θέσης, που θα του δώσει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέϊ οφ. Οι Γιαννιώτες στάθηκαν αρκετά τυχεροί στο ματς, αφού ο Άρης είχε τρία δοκάρια, αλλά σε γενικές γραμμές έδειξε ότι είναι ποιοτικότερη ομάδα και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι Γιαννιώτες πλέον με 38 βαθμούς βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν απόσταση τριών βαθμών από τον έκτο Παναθηναϊκό, αλλά και από τον τέταρτο Ατρόμητο. Ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε πίστη στους παίκτες του και έθεσε ως στόχο την είσοδο στην πρώτη πεντάδα, ώστε ο ΠΑΣ να πάρει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μακριά από την έδρα του ο ΠΑΣ έχει κάνει αρκετές ζημιές την φετινή σεζόν, ενώ είναι άξιο αναφοράς ότι στις τέσσερις τελευταίες εξόδους του, παραμένει αήττητος μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Βίλα και Αυγενίκου.

ΕΚΤΟΣ: 5-4-4
ΓΚΟΛ: 24-20
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

Προβλέψεις στοίχημα: Δύσκολο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που χρειάζονται τους βαθμούς. Ο ΟΦΗ στην έδρα είναι ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος και ο ΠΑΣ στα τελευταία ματς έχει σύμμαχο του και την τύχη. Θεωρώ ότι ο άσσος έχει λογική ,αφού οι Κρητικοί καίγονται γι την παραμονή. Άσσος. (2,50 Mybet).






17:15 ΑΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-0-1

AΡΗΣ: Σε ακόμα ένα ματς ο Άρη είχε καλή παρουσία επιθετικά, αλλά πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη. Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ηττήθηκε με 2-0 στα Γιάννενα την περασμένη αγωνιστική, αλλά στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος αφού είδε την μπάλα να χτυπάει τρεις φορές στο δοκάρι. Προδόθηκε από την άμυνά του σε ακόμα ένα ματς και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται με 25 βαθμούς εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Απέχει μόλις έναν βαθμό από τον Πανθρακικό, δύο από την Βέροια και τρεις από τον ΟΦΗ. Στο σημερινό ματς έχει την ευκαιρία με νίκη να βγει από την επικίνδυνη ζώνη και να ρίξει το βάρος στους απομείναντες αγώνες με Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη. Εντός έδρας στις τελευταίες πέντε εμφανίσεις του μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες και σήμερα θέλει και πάλι να εκμεταλλευτεί την ώθηση που του δίνει ο κόσμος του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ψυχογιός και Κοταρίδης.

ΕΝΤΟΣ: 5-6-2
ΓΚΟΛ: 26-39
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων την περασμένη αγωνιστική, στο τοπικό ντέρμπι με την Ξάνθη και ηττήθηκε δίκαια με 2-0. Έδειξε κουρασμένος και δυσκολεύτηκε πολύ να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία, ενώ και στην άμυνα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, ειδικά από τα άκρα. Πλέον η ομάδα βρίσκεται μόλις στο +1 από τον Άρη που είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και σήμερα δίνει το σημαντικότερο ματς της σεζόν, μέχρι το επόμενο. Βατό πρόγραμμα μέχρι το τέλος(ΟΦΗ εντός, ΑΕΚ εκτός, Κέρκυρα εντός), με τον Πανθρακικό να κρατάει την τύχη στα χέρια του. Στα τελευταία οκτώ ματ όμως η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη μετράει μόλις μία νίκη(1-1-6) και έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις μία φορά σε αυτές τις αναμετρήσεις. Σήμερα καλείται να μείνει όρθιος στο "Βικελίδης", ώστε να παραμείνει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Μακριά από την έδρα του πάντως απογοητεύει στα τελευταία ματς, όπου μετράει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εκτός σήμερα οι Παπαδόπουλος, Λαδάκης και Ντιόγκο.

ΕΚΤΟΣ: 2-4-7
ΓΚΟΛ: 22-3-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

Προβλέψεις στοίχημα: Πολύ χαμηλή η απόδοση στον άσσο, αλλά έχει τον πρώτο λόγο. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους και δύσκολα θα καταφέρει να σταθεί όρθιος ο Πανθρακικός, που είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση στα τελευταία ματς. Άσσος. (1,70 GoalBet).







19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑÏΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: -

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου στην "Τούμπα" την περασμένη αγωνιστική και γνώρισε δίκαια την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0. Οι "πράσινοι" έμειναν με δέκα παίκτες στο 39' λόγω της αποβολής του Σο και έκτοτε είχαν μόνο παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση, αφού δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τον "δικέφαλο". Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά το σερί νικών για την ομάδα του Φάμπρι, που βρίσκεται πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από τον 5ο ΠΑΣ, ενώ είχε και την Ξάνθη να μειώνει την απόσταση στον πόντο. Τρία εντός έδρας ματς στο φινάλε για τον Παναθηναϊκό ,ενώ έχει και το αδιάφορο(βαθμολογικά) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι "πράσινοι" θέλουν έστω τώρα στο τέλος να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, ώστε να καταφέρουν να είναι αυτοί που θα πάρουν την 5η θέση, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ. Εντός η ομάδα έχει κάνει αρκετές γκέλες φέτος και έχει σερί 4-6-2. Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση οι Σισοκό, Σο, Σειταρίδης και Πίντο.

ΕΝΤΟΣ: 4-6-2
ΓΚΟΛ: 28-26
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ: Πολύ σημαντική και καθοριστική νίκη πήρε την περασμένη αγωνιστική ο Πλατανιάς , αφού επικράτησε εντός έδρας του Πανιωνίου και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. Οι Κρητικοί έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη και τελικά τα κατάφεραν με τέρματα των Τετέϊ και Αναστασάκου, ενώ νωρίτερα είχε ισοφαρίσει ο Αραβίδης για τους "κυανέρυθρους". Πλέον το συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη βρίσκεται με 30 βαθμούς, στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει απόσταση ασφαλείας πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει πλέον με υποβιβασμό, αλλά ο Αναστασιάδης ζήτησε νίκες μέχρι το τέλος. Μακριά από την έδρα του πάντως ο Πλατανιάς αποδυναμώνεται αισθητά, αφού μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες. Εκτός σήμερα οι Κάλαϊτζιτς, Αργυρόπουλος, Λαμπάρθε και Κάστελς.

ΕΚΤΟΣ: 2-2-9
ΓΚΟΛ: 26-33
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

Προβλέψεις στοίχημα: Σίγουρα ο άσσος για τον συγκεκριμένο Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ χαμηλός, αλλά περιμένω σε αυτό το ματς να μετρήσει το βάρος της φανέλας. Άσσος (1.50 BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση