» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Δυνατή αμυντικά η Γιουνάιτεντ


Προγνωστικά στοιχήματος: Δυνατή αμυντικά η Γιουνάιτεντ
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Πολύ σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες. Τελευταία ήττα του Δικεφάλου σε πρωτάθλημα και κύπελλο ήταν στα τέλη Ιανουαρίου κι έκτοτε μετράει (8-4-0). Από τρεις σερί ήττες προέρχεται ο Αστέρας και δείχνει να ντεφορμαρίζεται στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Άντερλεχτ – Λόκερεν: Δεν έχει κερδίσει ακόμη στην διαδικασία των πλέι οφ η Άντερλεχτ σε τρεις αναμετρήσεις. Δύο διαδοχικές ήττες μετρά η Λόκερεν.

Στουτγάρδη – Φράιμπουργκ: Για τη Στουτγάρδη το να προκριθεί στον τελικό είναι ο μοναδικός τρόπος να βγει στην Ευρώπη, καθώς στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί απογοητευτική πορεία. Η εκπληκτική Φράιμπουργκ βρίσκεται στο -1 από θέση στο Champions League, ενώ αν προκριθεί σήμερα στον τελικό του κυπέλλου θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της.



Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γ.: Στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά το 1-1 με την Σαουθάμπτον απομακρύνθηκε η Γουέστ Χαμ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κράτησε ανέπαφη την εστία της στα εφτά από τα οχτώ τελευταία της παιχνίδια. Το no goal ίσως έχει τύχη στα προγνωστικά στοιχήματος.

Μάντσεστερ Σ. – Γουίγκαν: Οι δύο συγκεκριμένες ομάδες θα αναμετρηθούν και στα πλαίσια του τελικού του κυπέλλου. Η Μάντεστερ Σίτι είναι ισχυρή στην έδρα της (11-3-1), όμως το κίνητρο είναι με την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Λιβόρνο – Νοβάρα: Η μάχη για την δεύτερη θέση συνεχίζεται, με την Λιβόρνο να μετρά δύο σερί τρίποντα. Μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας η Νοβάρα, η οποία μετρά έξι επανωτές νίκες.

Ίντερ – Ρόμα: Η Ρόμα έχει ελαφρύ προβάδισμα μετά το 2-1 του πρώτου ημιτελικού στο «Ολίμπικο». Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται η Ίντερ, αφού έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Από πέντε διαδοχικά under προέρχεται η Ρόμα, κάτι ασυνήθιστο για την φιλοσοφία της.

Εβιάν – Παρί Σεν Ζερμέν: Αν και η Εβιάν ενδιαφέρεται περισσότερο για την παραμονή της στην κατηγορία, ωστόσο της δίνεται η ευκαιρία για διάκριση μέσω του κυπέλλου. Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και φιλοδοξεί να κατακτήσει ότι της δοθεί ευκαιρία.

Φούλαμ – Τσέλσι: Τα πέντε τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων (τέσσερα στο πρωτάθλημα και ένα στο Λιγκ Καπ) έληξαν ισόπαλα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση