» » » » » » » Στοίχημα Coppa Italia (Ημιτελικός): Ίντερ - Ρόμα


Στοίχημα Coppa Italia (Ημιτελικός): Ίντερ - Ρόμα
Σκορ α' ματς: Ρόμα - Ίντερ 2-1

ΙΝΤΕΡ: Η πορεία της Ίντερ συνεχίζει να είναι κατηφορική, αφού την περασμένη αγωνιστική στο εγχώριο πρωτάθλημα ηττήθηκε με 2-0 από την Κάλιαρι εκτός έδρας και πλέον η υπόθεση Ευρώπη έχει γίνει πολύ δύσκολη για το συγκρότημα του Στραματσιόνι. Οι "νερατζούρι' με μόλις 50 βαθμούς βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας, έχουν αποχαιρετήσει προ πολλού το Τσάμπιονς Λιγκ και παλεύουν για την 5η θέση της βαθμολογίας, που θα της δώσει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Ευτυχώς γι ' αυτήν που ηττήθηκε η Λάτσιο από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και η διαφορά της από τους Ρωμαίους έμεινε στο -1. Πλέον το Κύπελλο είναι σε προτεραιότητα για την Ίντερ, όπου σήμερα στοχεύει να ανατρέψει την ήττα της με 2-1 στο πρώτο ματς, το οποίο είχε γίνει πριν από περίπου τρεις μήνες, όπου πολλά πράγματα ήταν διαφορετικά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ιταλός τεχνικός, αφού θα απουσιάσουν οι Γκουαρίν, Περέϊρα, Κασάνο, Μιλίτο, Στάνκοβιτς, Γκαργκάνο, Ναγκατόμο, Κίβου, και Μουτινγκάϊ. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα δώσει μάχη με τον χρόνο Παλάσιο.




ΡΟΜΑ: Πολύ σημαντική νίκη πήρε την περασμένη αγωνιστική Ρόμα, που δραπέτευσε από το Τορίνο και την έδρα της ομώνυμης ομάδας με 2-1. Οι Ρωμαίοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, αλλά το ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και βρήκε την ομάδα στο 1-1. Στην επανάληψη όμως κυριάρχησε, πέτυχε ένα δεύτερο γκολ, ενώ έχασε και ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε προσπέρασε την Ίντερ στην βαθμολογία και πλέον ισοβαθμεί με την Λάτσιο (έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο). Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου (εκεί που ήδη περιμένει η μισητή Λάτσιο) αναμένεται να κρίνει πολλά για την χρονιά της Ρόμα, η οποία έχει να υπερασπιστεί το 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση. Στο πρωτάθλημα φέτος με τους "νερατζούρι" μετράει μία νίκη (εκτός) και μία ισοπαλία(εντός). Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Οσβάλντο, Μπουρντίσο. Αμφίβολος ο Πιάνιτς.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Αποδεκατισμένη η Ίντερ, που έχει πολλές απουσίες και κακή ψυχολογία. Η Ρόμα είναι πολύ πιο ήρεμη και έχει τον τρόπο αλλά και την ποιότητα να πάρει και δεύτερη νίκη κόντρα στην Ίντερ. Διπλό (2,80 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση