» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Τα βρίσκει σκούρα στο «Άνφιλντ» η Τσέλσι


Προγνωστικά στοιχήματος: Τα βρίσκει σκούρα στο «Άνφιλντ» η Τσέλσι
Χετάφε – Εσπανιόλ: Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη η Χετάφε. Χωρίς στόχο από εδώ και στο εξής η Εσπανιόλ.

Ίντερ – Πάρμα: Αμέτρητες απουσίες και σε πολύ κακή κατάσταση η Ίντερ. Η Πάρμα δεν σκόραρε στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της.

Μπουγιουκσεχίρ – Γκαζιάντεπσπορ: Οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού η Μπουγιουκσεχίρ. Μόλις μια νίκη μακριά από το γήπεδο της η Γκαζιάντεπσπορ.



Μπαστιά – Λιλ: Τέσσερα σερί over έχει φέρει τον τελευταίο μήνα η Μπαστιά, τέσσερα over και goal/goal έχει αντίστοιχα εκτός έδρας στα τελευταία της ματς η Λιλ.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι: Περισσότερες δυνάμεις η Τότεναμ. Μείωσε στους 10 βαθμούς από την κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά είναι αργά πλέον. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.

Κατάνια – Παλέρμο: Μεγάλο ντέρμπι Σικελίας, με την Παλέρμο να έχει πάντως το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο.

Μπολόνια – Σαμπντόρια: Η Μπολόνια προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, ενώ ο ένας βαθμός δείχνει να εξυπηρετεί και τις δύο ομάδες

Νάπολι – Κάλιαρι: Στόχος της Νάπολι είναι να παραμείνει μέχρι το τέλος στην δεύτερη θέση. Η Κάλιαρι διατηρεί αήττητο πέντε αγωνιστικών στο πρωτάθλημα και προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ισοπαλίες.


Ρόμα – Πεσκάρα: Με την ψυχολογία στα ύψη από τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα η Ρόμα. Σάκος του μποξ και πολύ κοντά στον μαθηματικό υποβιβασμό η Πεσκάρα.

Σιένα – Κιέβο: Ακόμη ένας τελικός για την Κιέβο. Απόσταση οχτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη διατηρείται η Κιέβο.

Φιορεντίνα – Τορίνο: Η Φιορεντίνα εντός έδρας έχει χάσει μόνο από την ουραγό Πεσκάρα μετρώντας 11 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η Τορίνο έχει φέρει εννιά ισοπαλίες στα 15 εκτός έδρας παιχνίδια της.

Στουτγάρδη – Φράιμπουργκ: Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στο κύπελλο μεσοβδόμαδα, με την Στουτγάρδη να παίρνει την πρόκριση με 2-1.

Καϊσέρισπορ – Σίβασπορ: Δύο σερί νίκες για την Καϊσέρισπορ και αυξήθηκαν εκ νέου οι ελπίδες Ευρώπης. Τέσσερις διαδοχικές ήττες μετράει μακριά από το γήπεδο της η Σίβασπορ.

Λίβερπουλ – Τσέλσι: Μακριά από τις Ευρωπαϊκές θέσεις παραμένει η Λίβερπουλ, όμως έχει καλή παράδοση κόντρα στην Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι έχουν κερδίσει μόλις ένα ματς στις έξι τελευταίες τους επισκέψεις στο «Άνφιλντ».

Νανσί – Εβιάν: Αήττητη για τέσσερις αγωνιστικές διατηρείται η Νανσί και διεκδικεί με πολλές ελπίδες την παραμονή της στην κατηγορία. Στο 4-3-9 ο εκτός έδρας απολογισμός της Εβιάν.

Ρεμς – Βαλενσιέν: Κάνοντας τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς, η Ρεμς είναι πολύ κοντά στην παραμονή της. Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα το τελευταίο δίμηνο η Βαλενσιέν, η οποία συμπλήρωσε οκτώ ματς χωρίς νίκη.

Σοσό – Μπορντό: Πάση θυσία τη νίκη θέλει η Σοσό. Η Μπορντό έχει στραφεί αποκλειστικά στον θεσμό του κυπέλλου.

Τουλούζ – Λοριάν: Στις εφτά τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Τουλούζ η Λοριάν ηττήθηκε μονάχα μία φορά (2-4-1).

Λα Κορούνια – Μπιλμπάο: Τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την Λα Κορούνια, που βγήκε μετά από καιρό από την γραμμή του υποβιβασμού.

Νυρεμβέργη – Γκροϊτερ Φιρτ: Τοπικό ντέρμπι μίσους. 3-3-0 μετράει εντός έδρας με τον νέο της προπονητή η Νυρεμβέργη, ενώ η Γκροϊτερ Φιρτ είναι μακράν η χειρότερη ομάδα της Μπουντεσλίγκα.


Αστέρας Τρ. – ΟΦΗ: Με το μυαλό στον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Ο ΟΦΗ θέλει βαθμολογικό όφελος για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Χωρίς νίκη για πέντε αγωνιστικές παραμένει ο Ατρόμητος. Σε δύσκολη θέση η ΑΕΚ με τα όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα, ενώ για σήμερα εξυπηρετείται μόνο με τους τρεις βαθμούς και εν συνεχεία την Τρίτη να κερδίσει την έφεση.

Ξάνθη – Άρης: Οχτώ συνεχόμενα no goal μετράει η Ξάνθη εντός έδρας. Ο Άρης προέρχεται από δύο σερί νίκες, κάτι που τον βοήθησε να παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα στην μεγάλη κατηγορία.

Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Επιτελούς καλό ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό και 6-2 επί του Πανθρακικού για το κύπελλο. Ίσως επαναλάβει την εμφάνιση του. Χωρίς στόχους και ανοιχτά θα παίξει ο Πανιώνιος.

Παναθηναϊκός – Βέροια: Τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη ο Παναθηναϊκός. Πολύ κοντά στην παραμονή της η Βέροια.

Πανθρακικός – Κέρκυρα: Ο Πανθρακικός θέλει τη νίκη για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Πέντε σερί ήττες συμπλήρωσε η Κέρκυρα.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Με νίκη ο ΠΑΟΚ θα μπει με τέσσερις βαθμούς στα πλέι οφ. Πάντως ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι επικίνδυνος και προέρχεται από δύο σερί επιτυχίες.

Πλατανιάς – Λεβαδειακός: Δύο διαδοχικές ήττες για τον Πλατανιά. Αδιάφορος και με πολλές απουσίες ο Λεβαδειακός.

Οσασούνα – Σοσιεδάδ: Ντέρμπι των Βάσκων. Μόλις μια νίκη σε έξι αγωνιστικές για την Οσασούνα και έμπλεξε σε περιπέτειες. Σε θέση Champions League η φοβερή και τρομερή Σοσιεδάδ.

Αντάλιασπορ – Μπούρσασπορ: Μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για την Αντάλιασπορ. Αντιθέτως η Μπούρασπορ προέρχεται από δύο σερί τρίποντα.

Γκεντσλερμπιρλίγκι – Φενερμπαχτσέ: Τρεις απανωτές ισοπαλίες για την Γκεντσλερμπιρλίγκι. Σε τοπ φόρμα με πέντε σερί νίκες η Φενερμπαχτσέ.

Γιουβέντους – Μίλαν: Από πέντε συνεχόμενες νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους. Η Μίλαν παραμένει αήττητη μέσα στο 2013 μετρώντας εννιά νίκες και 5 ισοπαλίες σε 14 παιχνίδια.





Παρί Σεν Ζερμέν – Νις: Η Παρί Σεν Ζερμέν αποκλείστηκε στο κύπελλο και πλέον αποσκοπεί στην γρήγορη εξασφάλιση του τίτλου.

Σεβίλλη – Ατλέτικο Μ.: Η Σεβίλλη παίζει τα... ρέστα της για Ευρώπη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης που δεν είναι κάποιο φόβητρο μακριά από την έδρα της (6-4-5).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση