» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: «Αφεντικό» η Γιουβέντους

Προγνωστικά στοιχήματος: «Αφεντικό» η Γιουβέντους
Εσπανιόλ - Γρανάδα: Αήττητη από αρχές Δεκεμβρίου στο γήπεδο της η Εσπανιόλ με τον Αγκίρε στον πάγκο (5-4-0). Από την άλλη η Γρανάδα αγνοεί τη νίκη εδώ και εννιά αγωνιστικές (0-3-6).

Τβέντε - Ναϊμέγκεν: Η Τβέντε άφησε δύο βαθμούς στον αγώνα με την Φένλο (2-2) και δίνει μάχη με την Ουτρέχτη για την πέμπτη θέση. Από τις πλέον ντεφορμέ ομάδες του πρωταθλήματος η Ναϊμεγκεν, καθώς μετρά έξι ήττες και μια ισοπαλία στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές.

Λιόν - Σεντ Ετιέν: Ίσως το μεγαλύτερο ντέρμπι της Γαλλίας. Κέρδισε τα δύο τελευταία της παιχνίδια της η Λιόν, που έδειξε πάλι να ανεβαίνει. Στο ζενίθ της ψυχολογίας είναι και η Σεντ Ετιέν, μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ την περασμένη εβδομάδα, ενώ πριν από λίγες ημέρες στο εξ’ αναβολής ματς με την Αζαξιό επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της και επικράτησε με 4-2.



Κλαμπ Μπριζ - Άντερλεχτ: Το ντέρμπι της αγωνιστικής, με την Κλαμπ Μπριζ να έρχεται από νίκη και την Άντερλεχτ να πέφτει στην δεύτερη θέση, μετά την ήττα από την Βάρεγκεμ πριν από λίγες μέρες. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.

Ρέντινγκ - ΚΠΡ: Με διαφορά τις λιγότερες νίκες έχουν οι δύο ομάδες στην κατηγορία, πέντε η Ρέντινγκ και τέσσερις η ΚΠΡ, οδεύουν και μαθηματικά προς την Τσάμπιονσιπ.

Φέγενορντ - Χέρακλες: Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για την Φέγενορντ, μετά τον θρίαμβο επί της Φίτεσε με 2-0. Η Χέρακλες επέστρεψε στις νίκες, αφήνοντας πίσω τρεις διαδοχικές ήττες.

Τσβόλε - Ουτρέχτη: Δύο απανωτά τρίποντα για την Τσβόλε και έχει πλέον το κεφάλι της ήσυχο. Τρία διαδοχικά no goal για την Ουτρέχτη, που είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο.

Παλέρμο - Ίντερ: Το Παλέρμο έχει κερδίσει την Ίντερ μόλις σε ένα από τα τελευταία 14 παιχνίδια που την αντιμετώπισε, αν και οι «νερατζούρι» αυτή την φορά έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες.

Σαμπντόρια - Φιορεντίνα: Στα 16 πιο πρόσφατα παιχνίδια κόντρα στην Σαμπντόρια στην Γένοβα, η Φιορεντίνα μετράει μόλις μια νίκη, αν και το κίνητρο και η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων λέει διπλό.

Τορίνο - Γιουβέντους: Τοπικό ντέρμπι με την τελευταία νίκη της Τορίνο να έρχεται το 1995, από τότε η Γιουβέντους έχει εννιά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Πάρμα - Λάτσιο: Η Πάρμα δεν έχει σκοράρει στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Η Λάτσιο μετράει 4/6 ήττες στα τελευταία παιχνίδια της έχοντας μάλιστα αποτύχει να σκοράρει σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Ρόμα - Σιένα: Η Ρόμα προέρχεται από τρία συνεχόμενα goal/goal στα πλαίσια του πρωταθλήματος και συνολικά την φετινή χρονιά μετράει 12/16 εντός έδρας. H Σιένα «καίγεται» για βαθμούς και θα επιδιώξει να σκοράρει.

Κιέβο - Τζένοα: Η Κιέβο με 39 βαθμούς έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή της στην κατηγορία. Αντιθέτως η Τζένοα έχει κερδίσει ένα μόλις παιχνίδι στα τελευταία οχτώ και είναι εντός επικίνδυνης ζώνης.

Κασίμπασα - Εσκισεχίρσπορ: Στο κόλπο της Ευρώπης παραμένει η Κασίμπασα, που έχει και βατό πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την Εσκισεχίρσπορ και θα αρκεστεί κάπου στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάιντζ - Αϊντραχτ Φρ.: Με τις τρεις σερί ήττες της η Μάιντζ αποχαιρετά την Ευρώπη, την στιγμή που η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης σκοράρει με το... σταγονόμετρο τον τελευταίο καιρό.

Τσέλσι - Σουόνσι: Η Τσέλσι είναι πάντα στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, αλλά αγωνίζεται ανελλιπώς ανά 3-4 μέρες σε Ευρώπη και Αγγλία. Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ (εξασφαλίζοντας θέση στην Ευρώπη) δεν έχει κάποιον προφανή στόχο η Σουόνσι.

Φίτεσε - Βίλεμ: Στον στο εκπληκτικό φορμάρισμα της Φίτεσε, η ήττα με 2-0 από την Φέγενορντ. Επιτέλους νίκη για την Βίλεμ, που στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν θα τα δώσει όλα για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γ.: Ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει 6-0-1 στα εφτά τελευταία κόντρα στην Άρσεναλ.

Νις - Τρουά: Η Νις προέρχεται από φυσιολογική ήττα με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν (0-2), όμως έχει σχετικά βατό πρόγραμμα στην συνέχεια. Η Τρουά δέχεται πάντα γκολ στα τελευταία οκτώ ματς της.

Ρίο Άβε - Μπέιρα Μαρ: Τέσσερα σερί over για την Ρίο Άβε, που έχει ακόμη ελπίδες πεντάδας. Η Μπέιρα Μαρ πανηγύρισε νίκη μετά από 13 αγωνιστικές και αναπτέρωσε τις πιθανότητες παραμονής.

Ζιλ Βιθέντε - Ολιανένσε: Η Ζιλ Βιθέντε στα τελευταία εννιά παιχνίδια της μετρά εφτά ήττες, μια ισοπαλία και μία νίκη. Δύο σερί ήττες για την Ολιανένσε, που έμπλεξε για τα καλά.

Γκιμαράες - Πάσος Φερέιρα: Δύο συνεχόμενες νίκες για την Γκιμαράες, που έχει βγει στην Ευρώπη μέσω κυπέλλου. Η Μπράγκα ηττήθηκε χθες και η Πάσος Φερέιρα με νίκη σήμερα έχει την ευκαιρία να φτάσει ακόμη πιο κοντά στο θαύμα της τρίτης θέσης.

Μάλαγα - Χετάφε: Τρεις νίκες τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει η Μάλαγα επί της Χετάφε, ενώ θέλει να εξιλεωθεί και από την πεντάρα της προηγούμενης εβδομάδας με αντίπαλο την Βαλένθια.


Σάλκε - Αμβούργο: Κακή παράδοση για την Σάλκε τα τελευταία οχτώ χρόνια απέναντι στο Αμβούργο (1-2-5).

Σταντάρ Λιέγης - Βάρεγκεμ: Από τρία διαδοχικά over προέρχεται στην διαδικασία των πλέι οφ η Σταντάρ Λιέγης. Τρελαίνει κόσμο η Βάρεγκεμ, που πάτησε κορυφή μετά τη νίκη επί της Άντερλεχτ με 2-1.

Πανθρακικός - Ολυμπιακός: Το 6-2 του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς δίνει στους «ερυθρόλευκους» ουσιαστικά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Σπόρτινγκ Λ. - Νασιονάλ: Μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, η Σπόρτινγκ επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας στο ντέρμπι από την Μπενφίκα με 2-0. 6/7 over μετράει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Νασιονάλ.

Βαγιαδολίδ - Σεβίλλη: Χωρίς άγχος λόγω έλλειψης κινήτρου η Βαγιαδολίδ. Μία νίκη σε 16 εκτός έδρας ματς έχει η Σεβίλλη,

Φενέρμπαχτσε - Καϊσέρισπορ: Προσηλωμένη στον επαναληπτικού με την Μπενφίκα η Φενερμπαχτσέ, ειδικά μετά το νικηφόρο 1-0 στην Κωνσταντινούπολη.

Γκαζιάντεπσπορ - Γαλατάσαραϊ: Πάντα δυνατή εντός έδρας η Γκαζιάντεπσπορ (8-1-6). Με τον «αέρα» εφτά πόντων διαφοράς από την δεύτερη Φενερμπαχτσέ η Γαλατάσαραϊ.

Μίλαν - Κατάνια: Η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Γιουβέντους ήταν η πρώτη μόλις για την Μίλαν μέσα στο 2013, που θέλει να διατηρηθεί τουλάχιστον στην τρίτη θέση. Σχετικά αδιάφορη και με πολλές απουσίες η Κατάνια.

Εβιάν - Παρί Σεν Ζερμέν: Εκδίκηση για τον αποκλεισμό από το κύπελλο θα ψάξει η Παρί Σεν Ζερμέν και συνάμα να έρθει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.


Σοσιεδάδ - Βαλένθια: Κομβικό παιχνίδι για την τέταρτη θέση. Η Σοσιεδάδ διεύρυνε το αήττητο της στα 14 ματς (8-6-0), ενώ η Βαλένθια προέρχεται από επιβλητική νίκη επί της Μάλαγα με 4-1.

Ακαδέμικα - Μορεϊρένσε: Με τέσσερις σερί ήττες υποδέχεται στον «τελικό» παραμονής με την Μορεϊρένσε η Ακαδέμικα. Ντεφορμέ και οι φιλοξενούμενοι, που ηττήθηκε τις δύο πιο πρόσφατες αγωνιστικές.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση