» » » » » Στοίχημα Bundesliga: Όλοι (πλην ενός) στο κυνήγι της 4η θέσης

Στοίχημα Bundesliga: Όλοι (πλην ενός) στο κυνήγι της 4η θέσης
16:30 ΜΑΪΝΤΣ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προϊστορία: 3-10-4
Α’ Γύρος: ΑΪΝΤΡΑΧΤ-ΜΑΪΝΤΣ 1-3

ΜΑΪΝΤΣ: Συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα η Μάιντς, που με τη δίκαιη ήττα από τη Ντόρτμουντ (0-2) έμεινε χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-2-3) και πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβει να τερματίσει στην πεντάδα. Ήταν πάντως αρκετά κοντά στο μεγαλύτερο διάστημα. Το να μην τα καταφέρει από την άλλη δεν θα θεωρηθεί αποτυχία, αφού αρχικό της μέλημα ήταν η άνετη παραμονή. Μετράει μόλις μία νίκη στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Under τα 6 από τα 8 τελευταία, οριακά over τα άλλα δύο (ήττες με 1-2). Δεν έχει χάσει από την Άιντραχτ τις 8 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε (2-6-0). Εκτός ο τερματοφύλακας Μίλερ (2 συμμ.), οι αμυντικοί Μπουνγκέ (7 συμμ.), Κίρχοφ (18 συμμ./1 ασίστ), Σιλκ, ο μέσος Εντέ (7 συμμ.) και οι επιθετικοί Τσουπό-Μοτίνγκ (8 συμμ.), Κλάσνιτς (3 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 7-4-4
Γκολ: 20-15
Τελευταία 5: 0-2-3

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Το ντέρμπι με τη Σάλκε ήταν για πολλά γκολ, αλλά τελικά κρίθηκε από αυτό που πέτυχε στο 41’ ο Ρους, με τη Σάλκε να κάνει σημαντικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη. Στο 24’ ο Νικόλοφ έπιασε το πέναλτι του Μπαστός, προηγουμένως η Άιντραχτ είχε δοκάρι, όπως και τρία λεπτά πριν να πετύχει το γκολ. Η νίκη αυτή την έφερε ισόβαθμη με τη Φράιμπουργκ στους 45 (που έχασε όμως χθες) και ένα βαθμό πίσω από την 4η Σάλκε. Μόνο τη Γκρόιτερ έχει κερδίσει στις 5 τελευταίες της εξόδους, ενώ θα μπορούσε να έχει κλειδώσει την είσοδό της στην τετράδα αν δεν έτρεχε το κάκιστο σερί των 2 νικών στις 10 τελευταίες αγωνιστικές. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ζαμπράνο (27 συμμ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Τραπ (26 συμμ.), ο αμυντικός Κεμφ (2 συμμ.) και οι μέσοι Σβέγκλερ (26 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Κίτελ (6 συμμ.).

Εκτός: 5-3-7
Γκολ: 16-22
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Πιο αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, που έχουν ξεχάσει να κερδίζουν. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την Άιντραχτ, που έρχεται όμως με αέρα από τη νίκη στο ντέρμπι με τη Σάλκε. Ξερό διπλό δε μας πείθει, αλλά θεωρώ ότι η συμπαθέστατη ομάδα του Βε μπορεί να αποφύγει την ήττα. Καλοπληρωμένο το Χ2 στο 1.80 (GoalBet).



18:30 ΣΑΛΚΕ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Προϊστορία: 33-21-34
Α’ Γύρος: ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΣΑΛΚΕ 3-1

ΣΑΛΚΕ: Ρώσικη ρουλέτα το παιχνίδι με την Άιντραχτ, θα μπορούσε να γύρει προς οποιαδήποτε πλευρά, αλλά η μπίλια τελικά έκατσε στους γηπεδούχους και έτσι η Σάλκε έχασε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης. Μοιραίος παίχτης ο Μπαστός, το πέναλτι του οποίου έπιασε ο κίπερ της Άιντραχτ. Το γκολ των γηπεδούχων στο 41’. Μετά το δεύτερο σερί χωρίς νίκη, έμεινε μεν 4η, αλλά μόλις ένα βαθμό μπροστά από Φράιμπουργκ και Άιντραχτ. Γκολ-γκολ τα 9 από τα 10 τελευταία εντός για το πρωτάθλημα. Γκολ-γκολ και οι 8 από τις 9 τελευταίες αναμετρήσεις με το Αμβούργο, over 7 από αυτές. Τιμωρημένος ο αμυντικός Χέγκερ (19 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο Παπαδόπουλος (10 συμμ./1 γκ.), ο μεσοεπιθετικός Αφελάι (10 συμμ./2 γκ.), ο εξτρέμ Φαρφάν (25 συμμ./6 γκ./6 ασίστ) και ο επιθετικός Ομπάσι (4 συμμ.).

Εντός: 9-3-3
Γκολ: 30-19
Τελευταία 5: 2-1-2

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Νίκη Ευρώπης με πρωταγωνιστή το μεγάλο της αστέρι, φαν ντερ Φάαρτ, πέτυχε το Αμβούργο, που επικράτησε δίκαια της Φορτούνα με 2-1. Ο Ολλανδός πέτυχε τα δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 34’, αλλά δεν απείλησαν από κει και πέρα. Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο που το έφερε μια ανάσα από τις ευρωπαϊκές θέσεις και με τους 2 βαθμούς μακριά από την 4η Σάλκε έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται ακόμα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 8 τελευταία εκτός. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Ντικμάιερ (29 συμμ./3 ασίστ) και ο μέσος Μπάιστερ (20 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο μέσος Μπαντέλι (28 συμμ./1 γκ./4 ασίστ) και ο επιθετικός Μπεργκ.

Εκτός: 5-4-6
Γκολ: 19-30
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Ασταθής ομάδα το Αμβούργο και μόνο αν βρει σε κακή μέρα τη Σάλκε μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Η κακή μέρα όμως πέρασε στο ματς με την Άιντραχτ για τους μπλε και δε θα χάσει κι άλλη ευκαιρία για το μοναδικό της στόχο, που είναι η 4η θέση. Λογικός ο άσος στο 1.60 (MyBet), θα ασχοληθούμε όμως περισσότερο με το ματς, αφού μάθουμε το τι έκανε η Άιντραχτ νωρίτερα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση