» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Εφτά σερί διπλά ο Ολυμπιακός


Προγνωστικά στοιχήματος: Εφτά σερί διπλά ο Ολυμπιακός
Θέλτα - Βαγιεκάνο: 6/6 goal/goal και over έχει φέρει στα τελευταία παιχνίδια της η Θέλτα, 2/2 αντίστοιχα αυτά της Βαγιεκάνο.

Ουτρέχτη - Ντεν Χάαγκ: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Ουτρέχτη, που εντός έδρας είναι πάντα δυνατή (8-3-3). Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Ντεν Χάαγκ.

Φιορεντίνα - Μίλαν: Την καλύτερη έδρα του Καμπιονάτο έχει η Φιορεντίνα, μετρώντας 11/15 νίκες. Η Μίλαν προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ.



Γκεντσλερμπιρλίγκι - Γκαζιάντεπσπορ: Σε τροχιά Ευρώπης η Γκεντσλερμπιρλίγκι, που τρέχει αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών. Δύο σερί πολύτιμες νίκες για την Γκαζιάντεπσπορ και στο +6 πλέον από την γραμμή του υποβιβασμού. Δύσκολα τα προγνωστικά στοιχήματος σε αυτή την αναμέτρηση.

Σεντ Ετιέν - Εβιάν: Η μοναδική αήττητη ομάδα του δεύτερου γύρου είναι η Σεντ Ετιέν, όμως προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Επικίνδυνη εκτός έδρας η Εβιάν (4-3-8).

Πανθρακικός - ΟΦΗ: Κρίσιμο ματς για τον Πανθρακικό, καθώς σε περίπτωση νίκης θα έχει κάνει σημαντικό βήμα παραμονής. Με πολλές απουσίες στην Κομοτηνή ο ΟΦΗ.

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ: Εκπληκτική παράδοση για την Λίβερπουλ. Οι κόκκινοι μετρούν (5-1-0) στα έξι τελευταία εντός έδρας κόντρα στη Γουέστ Χαμ με γκολ 14-1.

Γκρόνινγκεν - Χέρενφεν: Την δεύτερη χειρότερη επίθεση έχει η Γκρόνινγκεν με 27 γκολ ενεργητικό. Τρένο «μοιάζει» η Χέρενφεν με πέντε σερί τρίποντα.

Ναϊμέγκεν - Αλκμάαρ: Τέσσερις διαδοχικές ήττες για την ντεφορμέ Ναϊμέγκεν. Επιστροφή στις νίκες μετά από εφτά αγωνιστικές για την Αλκμάαρ.

Κατάνια - Κάλιαρι: Με 45 βαθμούς η Κατάνια βρίσκεται στο -5 από την Λάτσιο και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Σχετικά αδιάφορη η Κάλιαρι, αφού έχει αποσπαστεί 12 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ουντινέζε - Κιέβο: Η Ουντινέζε είναι αήττητη στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια κόντρα την Κιέβο, μετρώντας τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η Κιέβο την φετινή χρονιά δεν έχει ισοπαλία εκτός έδρας έχοντας ρεκόρ (11-0-4).

Σαμπντόρια - Παλέρμο: Με 36 βαθμούς η Σαμπντόρια βρίσκεται στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και δεν κινδυνεύει. Η Παλέρμο «καίγεται», ενώ έχει κερδίσει την Σαμπντόρια στις τρεις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους.

Σιένα - Πάρμα: Στο -1 από την Τζένοα και την παραμονή η Σιένα που θέλει μόνο τη νίκη. Η Πάρμα προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά.

Ακισάρσπορ - Τραμπζονσπόρ: Την χειρότερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος διαθέτει η Ακισάρσπορ, με 23 γκολ ενεργητικό. Η Τραμπζονσπόρ πήρε επιτέλους ένα τρίποντο την περασμένη εβδομάδα και ξέφυγε πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Τότεναμ - Έβερτον: Παλεύει για την τετράδα η Τότεναμ, όμως η απουσία του Μπέιλ είναι κάτι παραπάνω από τεράστια. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Έβερτον, για πρώτη φορά φέτος στην σεζόν.

Νυρεμβέργη - Μάιντζ: Στα τελευταία 10 ματς η Νυρεμβέργη έχει ηττηθεί μόνο από την Ντόρτμουντ. Κολλημένη με τις ισοπαλίες η Μάιντζ, καθώς στα εφτά πιο πρόσφατα ματς της μετράει (1-6-0).

Τσέλσι - Σάντερλαντ: 15-0-1 το ρεκόρ της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στη Σάντερλαντ. Με τον Ντι Κάνιο στον πάγκο τους οι «μαύρες γάτες».

Νιούκαστλ - Φούλαμ: Η Νιούκαστλ ηττήθηκε από την Μπενφίκα για το Europa League, όμως το μυαλό της είναι στο πρωτάθλημα, όπου είναι κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Δύο σημαντικές νίκες πέτυχε η Φούλαμ και πλέον είναι αδιάφορη βαθμολογικά.

Αστέρας Τ. - Ξάνθη: Ο Αστέρας στην Τρίπολη ηττήθηκε μόνο από τον Ολυμπιακό (10-2-1). Τέσσερις σερί νίκες μετρά εκτός η Ξάνθη.


Πλατανιάς - Ολυμπιακός: Σχεδόν εξασφαλισμένος ο Πλατανιάς. Από εφτά σερί διπλά προέρχεται ο πρωταθλητής Ολυμπιακός.

Άγιαξ - Χέρακλες: Ο πρωτοπόρος Άγιαξ προέρχεται από τέσσερις απανωτές νίκες. Τίποτα το ιδιαίτερο εκτός έδρας η Χέρακλες (3-5-6).

Ρεμς - Λιόν: Η Ρεμς έχει καταφέρει να κερδίσει την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ρεν εντός και να ανεβεί πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Τραγική αμυντικά η Λιόν, δέχθηκε έξι γκολ στα τελευταία δύο ματς.

Εστορίλ - Νασιονάλ: Μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια για την Εστορίλ. Σε φόρμα όμως βρίσκεται και η Νασιονάλ, καθώς παραμένει αήττητη για εφτά αγωνιστικές.

Ζιλ Βιθέντε - Ακαδέμικα: Η Ζιλ Βιθέντε συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες και εφτά αγωνιστικές δίχως νίκη. Αδύναμη μακριά από την Κοϊμπρα η Ακαδέμικα (1-5-5).

Οσασούνα - Εσπανιόλ: Η Οσασούνα απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού στους εφτά βαθμούς και είναι πάντα δυνατή εντός έδρας. Άνετη βαθμολογικά η Εσπανιόλ.

ΚΠΡ - Γουίγκαν: Τελευταία ευκαιρία για την ΚΠΡ, που βρίσκεται στο -7 από θέση σωτηρίας. Επικίνδυνη ωστόσο εκτός έδρας η Γουίγκαν.

Αννόβερο - Στουτγάρδη: Πάντα δυνατό εντός έδρας το Αννόβερο, την στιγμή που η Στουτγάρδη πάει καλύτερα μακριά από το «σπίτι» της. Δεν βγαίνει άκρη στα προγνωστικά στοιχήματος.

Ρίο Άβε - Σετουμπάλ: Η κατρακύλα της Ρίο Άβε συνεχίζεται, αφού έχει να γευτεί την χαρά της νίκης εδώ και έξι αγωνιστικές. Από τέσσερις διαδοχικές ήττες προέρχεται η Σετουμπάλ.

Ορντούσπορ - Φενερμπαχτσέ: Τρεις σερί ήττες για την Ορντούσπορ, που εισχώρησε εντός επικίνδυνης ζώνης. Με την ψυχολογία στα ύψη η Φενερμπαχτσέ, μετά το 2-0 επί της Λάτσιο για το Europa League.

Εσκισεχίρσπορ - Σίβασπορ: Έξι αγωνιστικές μακριά από την νίκη η Εσκισεχίρσπορ. Ηττήθηκε στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της η Σίβασπορ.

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος: Δύσκολη φαντάζει η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, όμως έχει ακόμη ελπίδες. Άνετος ο Πανιώνιος, ο οποίος μετράει 10/13 over εκτός έδρας.

Γκιμαράες - Μπεϊρα Μαρ: Τρία διαδοχικά over και εκτός Ευρωπαϊκών θέσεων αυτή την στιγμή η Γκιμαράες. Τελευταία και χωρίς νίκη η Μπεϊρα Μαρ του Κοστίνια.

Χετάφε - Ατλέτικο Μ.: Έξι ματς αήττητη είναι η Χετάφε. Η Ατλέτικο Μαδρίτης πλέον έχει φέτος ως μοναδικό στόχο το να πάρει τη δεύτερη θέση από τη Ρεάλ.

Νάπολι - Τζένοα: Η Νάπολι παλεύει να παραμείνει στην δεύτερη θέση. Η Τζένοα έχει να κερδίσει εκτός έδρας από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ίντερ - Αταλάντα: Η Ίντερ μετράει δύο διαδοχικές ήττες στο Μιλάνο, όμως κέρδισε τις έξι από τις εφτά φορές που υποδέχτηκε στο γήπεδο της την Αταλάντα. Σχετικά άνετη η Αταλάντα με το +8 από την γραμμή του υποβιβασμού.


Λιλ - Λοριάν: Πέντε συνεχόμενα goal/goal και over έχει η Λιλ, τέσσερα στα έξι goal/goal μετράει η Λοριάν

Βαλένθια - Βαγιαδολίδ: Μία νίκη έχει στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Βαλένθια, όμως παραμένει σε τροχιά Champions League. Με over συνδυάστηκαν και οι 10 τελευταίες ήττες της Βαγιαδολίδ.

Ολανένσε - Μπενφίκα: Μία νίκη σε 10 αγώνες για την Ολανένσε. «Τρένο» σε Πορτογαλία και Ευρώπη η Μπενφίκα. Είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση